مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. من هم بالاخره بعد از نزدیک 5 سال تصمیم گرفتم که pc رو عوض کنم. این قطعه ها رو هم بر اساس نقد های سایت های مختلف انتخاب کردم البته همیشه خوبه با کسانی که دستی در بازار دارن مشاوره کرد برای همین اومدم اینجا که مدت های زیادیه نوشته هاشو رو دنبال میکنم مخصوصانوشته های آقا فرشید رو.
برای cpu مدل core i5 750 رو در نظر دارم .برای گرافیک هم چون تا آخرای تابستون نمیخوام مانیتور (دقت 1024) رو عوض کنم به فکر ATI 4670 هستم اون موقع مانیتور و گرافیک رو با هم عوض میکنم. power فکر کنم یک 535 وات از گرین کافی باشه مثلا 535B. هارد هم 500 GB میخوام بگیرم یا seagate 7200.12 یا samsung F3 تا اونجا که دیدم از بهترینا هستن.
حالا دوستان لطف کنین یک case معرفی کنین میخوام کم صدا و زیبا و کم نور (LED اضافی هم نداشته باشه که نمیخوام باهاش اتاق رو روشن کنم)باشه. برای این سیستم فکر می کنم 2*2GB رم 1333MHz (اینطور که دیدم در عمل زیاد فرقی با 1600 نداره) کافی باشه فعلا، شما لطف کنید در انتخاب برند کمک کنین. حالا میمونه یکی از مهمترین قطعات که M.B هستش. چیز زیادی نمیخوام مثلا پورت های اضافی مثل e-SATA و .... زیاد به کارم نمیان یا مثلا پشتیبانی از بیشتر از یک کارت گرافیک. در حد 200 هزار تومن یک مدل خوب معرفی کنین کارایی مهمتر از تجهیزات اضافی هست برام. از این مدلهای USB3 یا SATA3 هم نمیخوام.تا اونجا که دیدم همشون از پهنای باند PCI-e کم میکنن در P55.
خوب حالا میدونم که دوستان میگن که شما فقط بودجه رو بگو ما بهترین ها رو معرفی میکنیم D: تا 1 میلیون هم مشکلی ندارم ولی فکر کنم با 800 تومن یا کمتر هم بشه یه سیستم با کارایی خوب جمع کرد. کارایی بیشتر با قیمت کمتر!
دوستان لطف کنین نظراتتون (با قیمت تک تک قطعات) رو بگین. پیشاپیش سپاسگزارم.

سلام. من هم بالاخره بعد از نزدیک 5 سال تصمیم گرفتم که pc رو عوض کنم. این قطعه ها رو هم بر اساس نقد های سایت های مختلف انتخاب کردم البته همیشه خوبه با کسانی که دستی در بازار دارن مشاوره کرد برای همین اومدم اینجا که مدت های زیادیه نوشته هاشو رو دنبال میکنم مخصوصانوشته های آقا فرشید رو.
برای cpu مدل core i5 750 رو در نظر دارم .برای گرافیک هم چون تا آخرای تابستون نمیخوام مانیتور (دقت 1024) رو عوض کنم به فکر ATI 4670 هستم اون موقع مانیتور و گرافیک رو با هم عوض میکنم. power فکر کنم یک 535 وات از گرین کافی باشه مثلا 535B. هارد هم 500 GB میخوام بگیرم یا seagate 7200.12 یا samsung F3 تا اونجا که دیدم از بهترینا هستن.
حالا دوستان لطف کنین یک case معرفی کنین میخوام کم صدا و زیبا و کم نور (LED اضافی هم نداشته باشه که نمیخوام باهاش اتاق رو روشن کنم)باشه. برای این سیستم فکر می کنم 2*2GB رم 1333MHz (اینطور که دیدم در عمل زیاد فرقی با 1600 نداره) کافی باشه فعلا، شما لطف کنید در انتخاب برند کمک کنین. حالا میمونه یکی از مهمترین قطعات که M.B هستش. چیز زیادی نمیخوام مثلا پورت های اضافی مثل e-SATA و .... زیاد به کارم نمیان یا مثلا پشتیبانی از بیشتر از یک کارت گرافیک. در حد 200 هزار تومن یک مدل خوب معرفی کنین کارایی مهمتر از تجهیزات اضافی هست برام. از این مدلهای USB3 یا SATA3 هم نمیخوام.تا اونجا که دیدم همشون از پهنای باند PCI-e کم میکنن در P55.
خوب حالا میدونم که دوستان میگن که شما فقط بودجه رو بگو ما بهترین ها رو معرفی میکنیم D: تا 1 میلیون هم مشکلی ندارم ولی فکر کنم با 800 تومن یا کمتر هم بشه یه سیستم با کارایی خوب جمع کرد. کارایی بیشتر با قیمت کمتر!
دوستان لطف کنین نظراتتون (با قیمت تک تک قطعات) رو بگین. پیشاپیش سپاسگزارم.
سلام،خوش اومدی

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:9600GT DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا حدود 910 تومن میشن،پاور رو هم بالا گرفتم که وقتی گرافیک خریدی احتیاج به تعویضش نباشه

مادربرد هم فقط مدلای گیگا هستن که واسه USB 3.0 از پهنای باند PCI-E کم می کنن،از ASUS اون مدلایی که اینا رو دارن با یه PLX مجزا به CPU وصل میشن و مشکلی ندارن.
مادربرد هم این مدلی که گفتم بزودی برام میرسه.

سلام دوستان.
مادربرد من P5LD2-X/1333 هستش.
میخواستم ببینم با 130 تومن چه cpu یی میشه واسش خرید؟
و اینکه این مادربرد حداکثر چه cpu یی رو ساپورت میکنه؟
اگه بتونی بیشتر هزینه کنی (در حد 140 145 تومن) میتونی q8200 رو در نظر بگیری اگر نه که e7600 یا e7500 انتخابای خوبی هستن.;)
نهایت CPU رو هم که ساپورت میکنه E8600 از C2D هستش.;)
سلام
من یه پاور 580 گرین از این EPS ها دارم. می خواستم ببینم اگه 2 تا 4850 ببندم به مشکلی بر میخورم یا نه
مرسی
cf دو تا 4850 حداقل یه 550w میخواد که با توجه به پاور شما مشکلی پیش نمیاد.

ممنون دوست عزیز.
میشه قیمت بازار این 3 تا رو بدی؟
e7400 e7500 e7600

یه سوال:
دفترچه ی مادربرد رو که نگاه کردم تو رم هایی که ساپورت می کرد حداکثر 1gig بود.مادربرد 2تا جا واسه رم داره.تو سایتا که نگاه کردم دیدم 4gig رم ساپورت می کنه(این چه جوریاست؟).در ضمن من الان یه 2gig 800 دارم.خودم قبلا یه 2gig دیگه از همین رم داشتم(یعنی 4gig ).ولی هیچ فرقی با 2gig رم نداشت, با اینکه تو تنظیمات 4 نشون میداد.
میشه یه توضیح در این مورد بدید.

سلام دوستان می خواستم درباره خرید مانیتور کمکم کنید.
یه مانیتور ال سی دی یا ال ای دی فرق نداره . کاراییش مهمه برام و اینکه HDMI داشته باشه فول اچ دی باشه نسبت تصویر 16:9 باشه و در آخر 22 یا 23 اینچ باشه . خیلی ها میگن این خوبه : LG 2261 vp .
اگه میشه دوستان نظراتشون رو بگن چون تا هفته دیگه میخوام بخرم.

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان با حدود 300 تومن چه VGA و Power رو پيشنهاد مي کنن؟ فقط هر چي معرفي مي کنيد خيلي خيلي کم صدا باشه:biggrin1:

براي VGA نظر خودم روي 4890 هست ولي از قيمت برند هاي مختلفش خبر ندارم

ممنون

ممنون دوست عزیز.
میشه قیمت بازار این 3 تا رو بدی؟
e7400 e7500 e7600

یه سوال:
دفترچه ی مادربرد رو که نگاه کردم تو رم هایی که ساپورت می کرد حداکثر 1gig بود.مادربرد 2تا جا واسه رم داره.تو سایتا که نگاه کردم دیدم 4gig رم ساپورت می کنه(این چه جوریاست؟).در ضمن من الان یه 2gig 800 دارم.خودم قبلا یه 2gig دیگه از همین رم داشتم(یعنی 4gig ).ولی هیچ فرقی با 2gig رم نداشت, با اینکه تو تنظیمات 4 نشون میداد.
میشه یه توضیح در این مورد بدید.
E7400 بین 112 تا 115 ، E7500 بین 118 تا 122 و E7600 هم اگه گیر بیاد 128 130 تومن مایشه.
در مورد مین شما هم ، اون مدل نهایت 4GB رم با باس 667 رو پشتیبانی میکنه ، اما در مورد کاراییش این بستگی به قطعات دیگه ی سیستم هم داره مثل CPU که میتونه کارایی رو محسوس کنه یا اصلا تغییری نده از اون طرف مین شما نهایت 4GB رم رو ساپورت میکنه ولی تو سیستم عامل 32 بیت از این مقدار فقط 3GBش یا کمتر قابل استفاده س یعنی عملا شما 1GB رو از دست میدی که خوب یکی از دلایل نا محسوس بودن کاراییش هم همینه.;)
یه مانیتور ال سی دی یا ال ای دی فرق نداره . کاراییش مهمه برام و اینکه HDMI داشته باشه فول اچ دی باشه نسبت تصویر 16:9 باشه و در آخر 22 یا 23 اینچ باشه . خیلی ها میگن این خوبه : LG 2261 vp .
شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟! اگه تا 230 225 هستش همون LG W2261VP انتخاب خوبیه.;)
سلام

دوستان با حدود 300 تومن چه VGA و Power رو پيشنهاد مي کنن؟ فقط هر چي معرفي مي کنيد خيلي خيلي کم صدا باشه:biggrin1:

ممنون
خوب همون انتخاب خودت خوبه 4890 از 220 225 تومن داره تا 280 285 تومن ولی من پیشنهاد میکنم عجله نکنی یه 60 70 تومن دیگه جمع کن و یه HD5850 در نظر بگیر که هم بدرد الان بخوره هم آخرت.:cheesygri

آخرین ویرایش:
خوب همون انتخاب خودت خوبه 4890 از 220 225 تومن داره تا 280 285 تومن ولی من پیشنهاد میکنم عجله نکنی یه 60 70 تومن دیگه جمع کن و یه HD5850 در نظر بگیر که هم بدرد الان بخوره هم آخرت.:cheesygri
خب این قیمت هایی که گفتی هر کدوم برای چه برندی هست؟

Power چی؟

میتونی XL2370 یا همون مدل LG رو بگیری که هر دو HDMI دارن

سلام

ممنون
کارت GTX 275 پیشنهاد میشه،حدود 280 تومن هست،کارت 4890 که هم پرمصرف و هم پر صداست اما یکم ارزونتره،
پاور هم میتونی یه GREEN 585 وات انتخاب کنی که حدود 85 تومن هست.

ممنون.
بودجه تا 300 موجوده. این XL2370 چه قد هست؟ میگن مشکل داره و نورش خیلی خیلی زیاد هست.
یه مدل از Asus دیدم مدلشو نمیدونم اما 20 اینچه و فول اچ دی و HDMI داره قیمتش هم 245 میده . بازم موندم بین 2261 و این اسوس و ال ای دی سامسونگ :confused:

ممنون.
بودجه تا 300 موجوده. این XL2370 چه قد هست؟ میگن مشکل داره و نورش خیلی خیلی زیاد هست.
یه مدل از Asus دیدم مدلشو نمیدونم اما 20 اینچه و فول اچ دی و HDMI داره قیمتش هم 245 میده . بازم موندم بین 2261 و این اسوس و ال ای دی سامسونگ :confused:
مدل XL2370 حدود 340 تومن هست(هنوز قیمت جدیدش اعلام نشده)

مشکلاتی رو هم که میگن بهتره از اساتید همون تاپیک و کسانی که نقل کردن بپرسی،این شایعات هیچ کجا بصورت رسمی تایید نشده،(اونقدر مهم بود که در صورت صحت داد کاربرا و شکایات قابل توجهی رو برانگیخته کنه و توی فروم های معتبر تاپیک های مرتبط ایجاد بشه)
سرآخر انتخاب با شماست،چون سلایق شخصی هم در انتخاب مانیتور دخیل هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or