مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوسته عزيز از من دلخور نباش اون زماني كه شما از من پرسيدي بهترين مادربورده موجود همين بود و هنوز مشكلاتش شناسايي نشده بود.
البته تمام اين مشكلات با كمي دستكاري قابل حله.
الان از من ميشنوي ام اس اي رو ول كن و يه abit kn9 sli or kn9 ultra or epox nforce 7 sli بگير كه من خودم ابيت اس ال اي رو ترجيح ميدم.
البته ايپاكسه حرف نداره و كامباين هم هست يعني هم اس ال اي و هم كراس فاير.

آخرین ویرایش:
من یه سوال خیلی مهم دارم و خواهش میکنم یکی جواب کاملی بده.
چند بار هم گفتم ولی هیچکس جوابم رو نداده.

مادر برد من MSI K9N Ultra هستش.
این مدل کلا مشکلات زیادی داره.

حالا من میخوام تعویضش کنم.

یه مادر برد MSI با مشخصات am2 , DDR2 , nforce5, PCIe که مشکلی نداشته باشه ار سری جدیدش معرفی کنید.

آقای محمدرضا شما هم یه راهنمایی بکن. :blushing:
دوست عزیز به مادر برد های با نام Epox هم نگاهی بنداز که محصولات خوبی داره.

من يه باره ديگه فرترن رو با اين مشخصات اجرا كردم:
cpu:x2 3600+@2.6
ram:2x512 ocz ddr 2 667
main abit kn9 ultra
زمانم شد 145
----------------
4dyeb07.png
[/IMG]
سلام
اين رو از کجا گير اوردي- آدرسش رو بفرست
تامز هنوز روي اينا تست نکرده
اطلاع نداري مادربردهاي موجود مثلا" Gigabyte 965 DS3 اين پردازنده ها رو با باس 1333 ساپورت ميکنند.
در ضمن اگر امکان داره بنچمارک من رو بدون اورکلاک هم تست کن

در حالت عادي نتيجه شد 170.
يه تسته جديدم انجام دادم كه بهتر از همه جواب داد.
x2 3600 @ 2.4
ddr2 667 @ 800
140sec
----------------------اون تسته واسه ي قبله اين حرفا بود كه اومده باشه و پري ويو بود
http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage/page12.html#synthetics
-------------------اون مين هم احتمالا بايد ساپورت كته(هم چيپستش و هم اينكه توي خوده سايتش گفته)

میگم من یه سیستم دارم با این مشخصات rom 256 ddr/ motherboard 845e gigabyte/grapphic 128 9200 radeon/کیسidealمیخواستم بدونم کسی میتونه قیمت این قطعاتو یه من بده البته دست دومش میخوام بفروشمش اگرم کسی این سیستمو خواست بگه

دوسته عزيز از من دلخور نباش اون زماني كه شما از من پرسيدي بهترين مادربورده موجود همين بود و هنوز مشكلاتش شناسايي نشده بود.
البته تمام اين مشكلات با كمي دستكاري قابل حله.
الان از من ميشنوي ام اس اي رو ول كن و يه abit kn9 sli or kn9 ultra or epox nforce 7 sli بگير كه من خودم ابيت اس ال اي رو ترجيح ميدم.
البته ايپاكسه حرف نداره و كامباين هم هست يعني هم اس ال اي و هم كراس فاير.
نه بابا دلخوری چیه اتفاقا خیلی هم کمک کردی.

به احتمال زیاد Abit K9N Ultra رو بگیرم.

ولی مشکلم اینه که این رو چطوری آبش کنم.
بهش دست نزدم.
یه راهنمایی لطفا...

آخرین ویرایش:
يک سوال اين برنامه MultiCore Aware هست يا نه تو زمانه بنچمارک فقط 30% از CPU استفاده مي شد
Time =61 seconds
نه اين برنامه فقط روي يک هسته اجرا ميشه ولي بايد از 50 درصد پردازنده استفاده کنه و اين که شما ميگيد 30 درصد برام عجيبه.
مشخصات پردازندت رو (مطابق جدول) حتما برام بفرست راستش خيلي ها اين بنچمارک من رو اجرا کرده بودند ولي هيچکدومشون چيزي راجع به اين موضوع نگفته بود
بنابراين من خيلي به کمک شما نياز دارم

ليسته مادربورهاي 4 هسته اي ساپورته اينتل:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2848
آقاي محمدرضا سلام
اگر زحمتي نيست ببين در حين اجراي بنچمارک رو کامپيوترت Cpu Usage چند درصده متاسفانه من خودم پردازنده دو هسته اي ندارم.
اگر زحمتي نيست دو تا از اين بنچمارک رو همزمان استفاده کن ببين 100 درصد ميشه يا نه اگه نشد 3 تاش رو امتحان کن

آخرین ویرایش:
اينم مشخصات
CPU : 2 * Intel Xeon 5150 Dual Core 2.66
( مال من تو ليست بالايي نبود)
اين که شد 4 تا هسته. خوب تو کانادا حال ميکني ها البته اين پردازنده بايد مال سرور باشه
اگر زحمتي نيست دو تا از اين بنچمارک رو همزمان استفاده کن ببين 100 درصد ميشه يا نه اگه نشد 3 تاش رو امتحان کن و اگر نشد 4 تا

اگر اطلاعات بيشتري راجع به اين بنچمارک ميخواي يه سري به اين سايت بزن
http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?p=2492264#post2492264

البته اين براي ايرانيها فيلتره چون از نظر آمريکاييها ايرانيها ...اند و من با دو مرحله پروکسي واردش ميشم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or