danijon_2006
کاربر سایت
راستی یه دونه دیوی دی رم الجی هم هست که لنز اوپتیکش ضعیف شده با 10 12 تومن درست میشه کیسمم idealهست خلاصه اگه کسی خواست بگه قیمت قطعاتم یادتون نره دست دوم
خیلی خوب بخرن 250 تومن هست.راستی یه دونه دیوی دی رم الجی هم هست که لنز اوپتیکش ضعیف شده با 10 12 تومن درست میشه کیسمم idealهست خلاصه اگه کسی خواست بگه قیمت قطعاتم یادتون نره دست دوم
والا 250 خوبه خدا خیرت بده اگه کسی رو دیدی خواست بگوخیلی خوب بخرن 250 تومن هست.
من سیستم رو میتونی مشخصاتش رو چند صفحه قبل ببینی. با مانیتور میخواست 260 تومن بر داره.:confused:
چون خیلی عجله دارم چون میخوام یه سیستم دیگه بخرمسلام
آقا بی زحمت یک سیستم که سر جمع با مانیتور و همه چی بشه 500 تومن معرفی کنید! برای کسی میخوام. مصرفش هم خونگی هست، قصد بازی کردن هم نداره ولی خب تعطیل هم نباشه گرافیکش! کلاً سیستم استخون داری باشه!
ioneer=50دوست عزیز من اینا رو میشناسم.Acbel Aopen Greenبابا خجالت زده شدم از این همه جواب.
عزیز دل برادر شما اگر بخوای سیستم ببندی 1 تومن پای سی پی یو پیاده میشی فقط. مادر برد 250 تومن. یا 350 تومن رم هم 330 تا 350 . گرافیک هم 1.300 صرف اینه که یه کنسول بگیری.آقایون سره جمع یک سیستم درست حسابی برای بازی چفدر خرجش میشه ؟
مثلا بالاترین CPu که فکر کنم 3.6 باشه
+ یک مادربود خیلی خوب که جواب بده
+ بهترین کارت گرافیک که فکر کنم 7800 Ultra باشه در کل چقدر میشه ؟
من میخوام ببینم خرج اینا بیشتر میشه یا یک دستگاه Ps3 که ببینم کدوم به صرفه تره
ممنون میشم جواب بدید
گرافیکش رو فکر نمیکنم چون تا چند ماه آینده گرافیک pc کونسولهای نسل جدید رو میخوره.(Dx10)عزیز دل برادر شما اگر بخوای سیستم ببندی 1 تومن پای سی پی یو پیاده میشی فقط. مادر برد 250 تومن. یا 350 تومن رم هم 330 تا 350 . گرافیک هم 1.300 صرف اینه که یه کنسول بگیری.
اينائي که نوشتي بهترينهاي يک سال پيشند الان اگر بخواي چنين سيستمي بخري حدود 650 پات در مياد من پيشنهاد ميکنم يک کامپيوتر بخر (البته نه اينائي که نوشتي) که بدرد آيندت هم بخوره.آقایون سره جمع یک سیستم درست حسابی برای بازی چفدر خرجش میشه ؟
مثلا بالاترین CPu که فکر کنم 3.6 باشه
+ یک مادربود خیلی خوب که جواب بده
+ بهترین کارت گرافیک که فکر کنم 7800 Ultra باشه در کل چقدر میشه ؟
من میخوام ببینم خرج اینا بیشتر میشه یا یک دستگاه Ps3 که ببینم کدوم به صرفه تره
ممنون میشم جواب بدید