مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
شرکتهای گارانتی dvd-writer های plextor, sony, pioneer چین؟
سلام.
گارانتی ها رو نمیدونم ولی میرم میپرسم!
آرشام من خودم چند ماه پیش میخواستم بخرم و یه سری تحقیقات کردم از نظر مارک که همه میگفتن بهترین plextor هست و خیلی خرکاره ولی خب قیمتش نسبت به رایترهای دیگه گرونتره بعد از اون هم pioneer رو میگفتن که البته خودت هم میدونی مارک معتبریه من خودمم pioneer دارم و راضی هستم ازش.در مورد sony هم بعضی ها میگفت خوبه بعضی ها میگفتن خوب نیست و اینکه تو ایران سونی اصل نیست! ولی تا 2 اون 2 تا هست سراغ سونی نرو!
موفق باشی
بای

سلام.
شرکتهای گارانتی dvd-writer های plextor, sony, pioneer چین؟
pioneer رو دقیق نمیدونم اما سریر هم گارانتی میکنه این برند رو اما ممکنه گارانتی های دیگه هم داشته باشه . اما سونی ایران رهجو و پلکستور گارانتی سریر هست . هر کدوم 1 سال .
البته من شنیدم جدیدا سونی گارانتی اش 1 ساله تعویض هست .
گارانتی NEC . LiteOn هم گارانتی 2 ساله سازگار ارقام ( اینو همین طوری اضافه گفتم:cheesygri )

دوستان من خدایی گیج شدم نمیدونم چیکار بکنم

اول بگم که سیستم حال حاضر من ماله بازی های سال 2004 بود که بستمش مثل هالف لایف و دوم و...

گرافک الانم 5200 هست و Cpu هم 1.7 - پارسال هم یه Ps2 گرفتم

اما حقیقت اینه که الان هم ps 2 از رده خارج شده و هم سیستم من

حالا من تقریبا 1 میلیون تومان برای بازی کنار گذاشتم اما هنوز نمیدونم کدوم یکی از این سه تا کار رو انجام بدم :

Pc رو تا بهترین شکل ممکن ارتقا بدم

یا یک Ps3 بگیرم یا اینکه یک X360 بگیرم . واقعا گیج شدم کدومو انتخاب کنم

خودم از طرفدارای Pc هستم اما از وقتی فهمیدم COD3 یا Assassins creed و ... فقط روی کنسول میان یکم دو دلم کرده که کدومو انتخاب کنم

حالا سوال من اینه که واقعا بازی برای Pc بیشتر میاد یا برای کنسول ؟

سوال دوم این که ایا میشه کنسول رو به مانیتور کامپیوتر وصل کرد ؟ ( که اگر اینطور بشه کفه ی ترازو به سمت کنسول میره چون دیگه مشکلات نصب و ... هم نیست )

خلاصه اگه خودتون بودید کدومو انتخاب میکردید ؟

سلام.

Pc رو تا بهترین شکل ممکن ارتقا بدم

به نظر من سیستم رو اپدیت کن و بقیش رو بزار واسه کنسول!!!

یا یک Ps3 بگیرم یا اینکه یک X360 بگیرم . واقعا گیج شدم کدومو انتخاب کنم

چون 1 میلیون داری و الان 360 کپی خور شده و بازیهاش هم فراوون هست ;) به نظر من 360 بگیر که با کپی خور شدن و چند تا بازی میشه 500 تومن!!!

خودم از طرفدارای Pc هستم اما از وقتی فهمیدم COD3 یا Assassins creed و ... فقط روی کنسول میان یکم دو دلم کرده که کدومو انتخاب کنم

Assassins creed واسه پی سی میاد!!

سوال دوم این که ایا میشه کنسول رو به مانیتور کامپیوتر وصل کرد ؟ ( که اگر اینطور بشه کفه ی ترازو به سمت کنسول میره چون دیگه مشکلات نصب و ... هم نیست )

اره میشه البته 360 رو مطمئن میشه باید یه کابل به اسم کابل VGA بخری بعد میشه یه مانیتور هم وصلش کرد

بای

سلام.

به نظر من سیستم رو اپدیت کن و بقیش رو بزار واسه کنسول!!!

چون 1 میلیون داری و الان 360 کپی خور شده و بازیهاش هم فراوون هست ;) به نظر من 360 بگیر که با کپی خور شدن و چند تا بازی میشه 500 تومن!!!

Assassins creed واسه پی سی میاد!!

اره میشه البته 360 رو مطمئن میشه باید یه کابل به اسم کابل VGA بخری بعد میشه یه مانیتور هم وصلش کرد

بای

با تشکر از مشاورتون اما چند تا نکته ی مبهم

اون اماری که من از سخت افزار ها گرفتم اگر بخوام ارتقا بدم تمام 1 میلیون خرج میشه چون نمیخوام یک سیستم یکساله ببندم

و باید یا کنسول رو انتخاب کنم یا Pc رو

حالا شما دقیقا اطلاع نداری که برای کدوم یک بازی های بهتر و بیشتری میاد ؟

به نظر خودم سال 2004 و 2005 به نفع pc دارها بود چون بازی های بهتری میومد اما الان با اومدن کنسول های نسل جدید مثل اینکه اوضاع کنسول بهتره

البته هنوز مطمعن نیستم و شک دارم

با تشکر از مشاورتون اما چند تا نکته ی مبهم

اون اماری که من از سخت افزار ها گرفتم اگر بخوام ارتقا بدم تمام 1 میلیون خرج میشه چون نمیخوام یک سیستم یکساله ببندم

و باید یا کنسول رو انتخاب کنم یا Pc رو

حالا شما دقیقا اطلاع نداری که برای کدوم یک بازی های بهتر و بیشتری میاد ؟

به نظر خودم سال 2004 و 2005 به نفع pc دارها بود چون بازی های بهتری میومد اما الان با اومدن کنسول های نسل جدید مثل اینکه اوضاع کنسول بهتره

البته هنوز مطمعن نیستم و شک دارم
1 ملیون یه سیستم کامله شما مگه نمیخوای اپدیت کنی؟؟
فکر کنم با 500 تومن بتونی یه اپدیت خوب بکنی!!
اینکه واسه کدوم بازیه بیشتر و بهتری میاد نظر شخصیه به نظر من 360 ;) البته اینکه واسه 360 بازی بیشتری میاد رو مطمئنم ولی اینکه بهتر باشه همون طور که گفتم نظر شخص مهمه شاید از نظر من یه بازی خوب باشه ولی از نشر شما....
ولی کلا واسه 360 بازیهای خوبی میاد;)

سلام به همگی.
من میخوام سیستم رو آپگرید کنم.
اول گقتم تا تابستون ساله دیگه صبر کنم تا CPU های 4 هسته ای (Quad COre) اینتل و DirectX10 بیاد و تا اون موقع هم قیمتش مناسب میشه بعد اون موقع بخرم. ولی الان میبینم که هیچ بازیی نمیتونم بازی کنم. به نظر شما من چه سیستمی بخرم که تا اون موقع دوام بیاره و نخوام مادربورد رو هم عوض کنم. چون مادر بوردم AGP هست.
مشخصات سیستم الان:
Intel Pentium 4 2000 512 kb cache
512 DDR2
AGP Radeon 9600 XT Asus 128 MB
هارد 80 گیگابایت Maxtor
Asus P4P800 AGP 8X
DVD Writer BenQ
Sound Card: Crative sound blaster live

من الان میخوام یه جوری اپگرید کنم که نخواد CPU و Mainboard رو عوض کنم. آخه فقط الان میتونم 200000 تومان پول بزارم.
در اصل میخوام یه رم بخرم و یه کارت گرافیک. منتها AGP. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or