سلام.سلام.
شرکتهای گارانتی dvd-writer های plextor, sony, pioneer چین؟
pioneer رو دقیق نمیدونم اما سریر هم گارانتی میکنه این برند رو اما ممکنه گارانتی های دیگه هم داشته باشه . اما سونی ایران رهجو و پلکستور گارانتی سریر هست . هر کدوم 1 سال .سلام.
شرکتهای گارانتی dvd-writer های plextor, sony, pioneer چین؟
Pc رو تا بهترین شکل ممکن ارتقا بدم
یا یک Ps3 بگیرم یا اینکه یک X360 بگیرم . واقعا گیج شدم کدومو انتخاب کنم
به نظر من 360 بگیر که با کپی خور شدن و چند تا بازی میشه 500 تومن!!!خودم از طرفدارای Pc هستم اما از وقتی فهمیدم COD3 یا Assassins creed و ... فقط روی کنسول میان یکم دو دلم کرده که کدومو انتخاب کنم
سوال دوم این که ایا میشه کنسول رو به مانیتور کامپیوتر وصل کرد ؟ ( که اگر اینطور بشه کفه ی ترازو به سمت کنسول میره چون دیگه مشکلات نصب و ... هم نیست )
سلام.
به نظر من سیستم رو اپدیت کن و بقیش رو بزار واسه کنسول!!!
چون 1 میلیون داری و الان 360 کپی خور شده و بازیهاش هم فراوون هستبه نظر من 360 بگیر که با کپی خور شدن و چند تا بازی میشه 500 تومن!!!
Assassins creed واسه پی سی میاد!!
اره میشه البته 360 رو مطمئن میشه باید یه کابل به اسم کابل VGA بخری بعد میشه یه مانیتور هم وصلش کرد
بای
1 ملیون یه سیستم کامله شما مگه نمیخوای اپدیت کنی؟؟با تشکر از مشاورتون اما چند تا نکته ی مبهم
اون اماری که من از سخت افزار ها گرفتم اگر بخوام ارتقا بدم تمام 1 میلیون خرج میشه چون نمیخوام یک سیستم یکساله ببندم
و باید یا کنسول رو انتخاب کنم یا Pc رو
حالا شما دقیقا اطلاع نداری که برای کدوم یک بازی های بهتر و بیشتری میاد ؟
به نظر خودم سال 2004 و 2005 به نفع pc دارها بود چون بازی های بهتری میومد اما الان با اومدن کنسول های نسل جدید مثل اینکه اوضاع کنسول بهتره
البته هنوز مطمعن نیستم و شک دارم
البته اینکه واسه 360 بازی بیشتری میاد رو مطمئنم ولی اینکه بهتر باشه همون طور که گفتم نظر شخص مهمه شاید از نظر من یه بازی خوب باشه ولی از نشر شما....
اینجا جاش نیست اینجا و بخون(2صفحه ی اخر در مرود 360 قیمتها دستت میاد)سلام
آقا يه نفر اگر بياد يه توضيح مختصري در مورد کنسولها به همراه قيمت و مزايا ومعايبشون بده ممنون ميشم