محصولات Apple بصورت رسمی وارد بازار ما نمیشن،اما بعضی فروشنده ها بصورت جزیی محصولاتش رو وارد می کنن،از Iphone گرفته تا Mac Book Pro و غیرهدوستان اگه کسی از iMac اطلاع داره لطف کنه و به ما بگه (کدوم مدلش هست ایران و قیمتش)
مرسی
cpu:Q8400سلام به دوستان عزیز
من 380 هزار تومان بودجه دارم و میخواهم که یه سیستم فقط برای بازی جمع کنم که یه حداقل 2 سالی بتونه بازیها رو بکشه حالا نه با رزولویشن بالا
اگه ممکنه روی این 4 قطعه نظری بدید
ram
m.b
vga
cpu
البته اگه گرافیک در حدی هست که پاور درست حسابی میخواد اونم جزوه محاسباتتون بیارید
ممنون
شما میتونی اینا رو برداری:سلام!
اولا تشکر کنم از دوستان بابت توضیحاتی که چند روز پیش دادند و دوستم با توضیحاتتون یه سیستم جدید گرفت. الان هم یه راهنمایی می خواستم بگیرم، من میخواستم یه سیستم جدید برای خودم بگیرم. این چند تا را خودم انتخاب کردم:
Main: ASUS - P5KPL-SE
RAM: Patriot 2GB 800
HDD: Western 320 GB
POWER: Green 485 A
فقط من به جز قطعات بالا برای Cpu و Vga روی هم 250 تا 280 می تونم کنار بگزارم، الان به نظر شما این دو تا قطعه را چی بگیرم تا فعلا بشه بازیها را اجرا کرد. البته من زیاد به گرافیک و اینا توجه ندارم و یه چیزی که تو تنظیمات متوسط هم بازی را اجرا کنه کافیه.

cpu: e7500اساتید اگه میشه یه نظری راجع به این دو سیستم بدید.(این که کدوم واسه بازی بهتره)
CPU:Intel E7600
VGA :GTX 275
Main :GIGABYTE EP45 UD3L
یا
VGA :ATI HD 4890
Main:Asus P5Q
+ یک پردازنده AMD که با E7600 هم قیمت باشه
ممنون![]()
cpu: e7500سلام
من یه سیستم میخوام برا خونمون
در حد 600 بیشتر نشه خواهشا ...
فیلم و موزیک و اینترنت و بعضی وقت ها هم بازی
بدون مانیتور باشه لطفا
ممنون
شما اگر سیستم اول رو برداری انتخاب بهتری هست،البته دلیل نمیشه که کارت ATI با سیستم AMD باشه فقط و کارت Nvidia با سیستم اینتل،ولی همون پردازنده ی 7500 با مادربرد P5Q(اگر میخوای کراس فایر روی P45باشه) و کارت 275 ترکیب مناسبیه.اساتید اگه میشه یه نظری راجع به این دو سیستم بدید.(این که کدوم واسه بازی بهتره)
CPU:Intel E7600
VGA :GTX 275
Main :GIGABYTE EP45 UD3L
یا
VGA :ATI HD 4890
Main:Asus P5Q
+ یک پردازنده AMD که با E7600 هم قیمت باشه
ممنون![]()
سلام
من یه سیستم میخوام برا خونمون
در حد 600 بیشتر نشه خواهشا ...
فیلم و موزیک و اینترنت و بعضی وقت ها هم بازی
بدون مانیتور باشه لطفا
ممنون
سلام
دنبال يه مونيتور LED LCD ميگردم. چيزي سراغ داريد. SAMSUNG P2370Lرو تو ايران ديدين؟
سلامشرمنده این قدر سوال میکنم ولی من هنوز توی انتخاب مادربرد شک دارم
یه عده از ASUS تعریف میکنن یه عده از GIGA (در کل به نظر شما با هم خیلی تفاوت دارن؟)
لطفآ یه راهنمایی بکنین
ممنون
هر دو از بهترین برندها هستن،اما از لحاظ ارجحیت دادن یکی به دیگری باید وارد جزییات مقایسه بین مدلهای مختلف شد و امکانات و قابلیتها و سرعت در نرم افزارهای مختلف رو در نظر گرفتشرمنده این قدر سوال میکنم ولی من هنوز توی انتخاب مادربرد شک دارم
یه عده از ASUS تعریف میکنن یه عده از GIGA (در کل به نظر شما با هم خیلی تفاوت دارن؟)
لطفآ یه راهنمایی بکنین
ممنون
سلام
دنبال يه مونيتور LED LCD ميگردم. چيزي سراغ داريد. SAMSUNG P2370Lرو تو ايران ديدين؟