مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

يه مدله كارت گرافيكي ارزونتر ميشه معرفي كنين
در حد 100 تومن اينا
میتونی zotac یا inno3d 9600gt 512mb رو در نظر بگیری ، فقط از نظر کارایی یه 65 70 درصدی با این 260/216 فرق داره.

دوستان اگه کسی از iMac اطلاع داره لطف کنه و به ما بگه (کدوم مدلش هست ایران و قیمتش)

مرسی
محصولات Apple بصورت رسمی وارد بازار ما نمیشن،اما بعضی فروشنده ها بصورت جزیی محصولاتش رو وارد می کنن،از Iphone گرفته تا Mac Book Pro و غیره

برا پیداکردنشون هم میتونی به بازار کامپیوتر پایتخت سربزنی و اطلاعات بگیری،از نظر من که بجز قیمتهای فضایی واسه مایی که توی ایران هستیم هیچ برتری خاصی نداره و بیشتر لوکس هست تا کاربردی

سلام به دوستان عزیز
من 380 هزار تومان بودجه دارم و میخواهم که یه سیستم فقط برای بازی جمع کنم که یه حداقل 2 سالی بتونه بازیها رو بکشه حالا نه با رزولویشن بالا
اگه ممکنه روی این 4 قطعه نظری بدید
ram
m.b
vga
cpu
البته اگه گرافیک در حدی هست که پاور درست حسابی میخواد اونم جزوه محاسباتتون بیارید
ممنون

سلام به دوستان عزیز
من 380 هزار تومان بودجه دارم و میخواهم که یه سیستم فقط برای بازی جمع کنم که یه حداقل 2 سالی بتونه بازیها رو بکشه حالا نه با رزولویشن بالا
اگه ممکنه روی این 4 قطعه نظری بدید
ram
m.b
vga
cpu
البته اگه گرافیک در حدی هست که پاور درست حسابی میخواد اونم جزوه محاسباتتون بیارید
ممنون
cpu:Q8400
ram:2*2gb/800
vga:gtx260
mb: p5q
---
560تومن.
ابن چهار قطعه به نظرم الان در حد معمولی هستند(نه خیلی خوب ) . اینها حدالقل های بازی به عقیده من هستند چون بازی ها داره به سرعت نور پیشرفت می کنه . با اینها شاید تا 1سالی بی نیاز باشی (اگر آدمی باشی که توقع زیادی نداره ) . البته من به این سی پی یو اعتقاد خاصی دارم .
کلا این یه سیستم خوب و نرمال به حساب میاد . برای بازی دیگه سراغ کمترش رفتن اشتباه.کمتر هم بخوای می شه:
cpu:e7500
ram:2*1gb/1066
mb:asus p5kpl-1600
vga:hd 4670 or 9600gt
350می شه . یه مقداری بگذاری روش بازم می شه گرافیک رو gts 250هم گرفت .

سلام!
اولا تشکر کنم از دوستان بابت توضیحاتی که چند روز پیش دادند و دوستم با توضیحاتتون یه سیستم جدید گرفت. الان هم یه راهنمایی می خواستم بگیرم، من میخواستم یه سیستم جدید برای خودم بگیرم. این چند تا را خودم انتخاب کردم:

Main: ASUS - P5KPL-SE
RAM: Patriot 2GB 800
HDD: Western 320 GB
POWER: Green 485 A

فقط من به جز قطعات بالا برای Cpu و Vga روی هم 250 تا 280 می تونم کنار بگزارم، الان به نظر شما این دو تا قطعه را چی بگیرم تا فعلا بشه بازیها را اجرا کرد. البته من زیاد به گرافیک و اینا توجه ندارم و یه چیزی که تو تنظیمات متوسط هم بازی را اجرا کنه کافیه.

سلام!
اولا تشکر کنم از دوستان بابت توضیحاتی که چند روز پیش دادند و دوستم با توضیحاتتون یه سیستم جدید گرفت. الان هم یه راهنمایی می خواستم بگیرم، من میخواستم یه سیستم جدید برای خودم بگیرم. این چند تا را خودم انتخاب کردم:

Main: ASUS - P5KPL-SE
RAM: Patriot 2GB 800
HDD: Western 320 GB
POWER: Green 485 A

فقط من به جز قطعات بالا برای Cpu و Vga روی هم 250 تا 280 می تونم کنار بگزارم، الان به نظر شما این دو تا قطعه را چی بگیرم تا فعلا بشه بازیها را اجرا کرد. البته من زیاد به گرافیک و اینا توجه ندارم و یه چیزی که تو تنظیمات متوسط هم بازی را اجرا کنه کافیه.
شما میتونی اینا رو برداری:
CPU:Intel E7300
VGA:Geforce GTS 250 512 MB
که در جمع حدود 285 تومن میشن.

اساتید اگه میشه یه نظری راجع به این دو سیستم بدید.(این که کدوم واسه بازی بهتره)
CPU:Intel E7600
VGA :GTX 275
Main :GIGABYTE EP45 UD3L
یا
VGA :ATI HD 4890
Main:Asus P5Q
+ یک پردازنده AMD که با E7600 هم قیمت باشه

ممنون:love:

سلام

من یه سیستم میخوام برا خونمون :دی
در حد 600 بیشتر نشه خواهشا ...
فیلم و موزیک و اینترنت و بعضی وقت ها هم بازی
بدون مانیتور باشه لطفا
ممنون

یا

cpu: e7500
mb: p5q
vga : gtx 275
می تونی مادربرد رو p5kpl-1600برداری و 30-40تومنی که می مونه رو بگذاری روی سی پی یو و از سری e8000برداری
سلام

بدون مانیتور باشه لطفا
ممنون
cpu: e7500
mb: P5kpl-1600
ram:2*2gb/800 patriot
vga: gtx 260/192
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd: dvd-rw samsung 22x or 24x
psu:green 535b
------
همون 600تومن می شه . حالا 5تومن کم یا زیاد

یا

شما اگر سیستم اول رو برداری انتخاب بهتری هست،البته دلیل نمیشه که کارت ATI با سیستم AMD باشه فقط و کارت Nvidia با سیستم اینتل،ولی همون پردازنده ی 7500 با مادربرد P5Q(اگر میخوای کراس فایر روی P45باشه) و کارت 275 ترکیب مناسبیه.

سلام

بدون مانیتور باشه لطفا
ممنون

CPU:INTEL E7400
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QKPL-EPU
VGA:ATI 4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 630 تومن میشه.

شرمنده این قدر سوال میکنم ولی من هنوز توی انتخاب مادربرد شک دارم
یه عده از ASUS تعریف میکنن یه عده از GIGA (در کل به نظر شما با هم خیلی تفاوت دارن؟)
لطفآ یه راهنمایی بکنین
ممنون

یه عده از ASUS تعریف میکنن یه عده از GIGA (در کل به نظر شما با هم خیلی تفاوت دارن؟)
لطفآ یه راهنمایی بکنین
ممنون
سلام
توي چيپ‌هاي سري P30 ايسوس بهتره و توي چيپ‌هاي P40 گيگابايت بهتره.
در مورد تفاوت داشتن هم بايد بگم كه نه، تفاوت چنداني با هم ندارن.

آخرین ویرایش:
لطفآ یه راهنمایی بکنین
ممنون
هر دو از بهترین برندها هستن،اما از لحاظ ارجحیت دادن یکی به دیگری باید وارد جزییات مقایسه بین مدلهای مختلف شد و امکانات و قابلیتها و سرعت در نرم افزارهای مختلف رو در نظر گرفت
در کل فرق محسوسی از لحاظ کارایی ندارن و هر دوتا توی چارتها معمولا بهترینها هستن.

سلام
دنبال يه مونيتور LED LCD مي‌گردم. چيزي سراغ داريد. SAMSUNG P2370L‌رو تو ايران ديدين؟

اگه منظورت مدل 2370XL هس که هنوز توی ایران نیومده،بجز این مدل هم فعلا OLED دیگه ای نمیشه پیدا کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or