الان شاید از نظر آماری E8400 بخاطر فرکانس بیشتر سریعتر باشه،ولی بمرور داره به تعداد بازیهایی که 4 هسته رو بصورت همزمان استفاده می کنن بیشتر میشه،مثل Resident Evil 5,Bionic Commando,GTA IV و غیرهسلام دوستان cpu e8400 بهتره یا q8200 برای بازی توضیح بدید
یعنی CPU رو اورکلاک بکنی،فرکانسش رو بالا ببری(البته اگر اطلاعاتی راجبش نداری یه فرد مجرب باید این کارو برات بکنه)یعنی چی CPU رو تا 3.0 گیگ بالا ببرم؟؟شما فقط کافیه که کارت گرافیک و پاور رو عوض کنی،CPU رو هم با اینکه ضعیفه میتونی راحت تا 3.0 گیگ بالا ببری و بدون هزینه ی اضافه سرعت خیلی بیشتری بگیری،چون مادربرد خوبی داری
VGA:ZOTAC GTX 260/216
POWER:520W SeaSonic
میشه بیشتر توضیح بدی.
خیلی ممنون
چیو جواب بدیم؟کسی نیست جواب بده
سلام دوستان cpu e8400 بهتره یا q8200 برای بازی توضیح بدید
سلام
سیستم من اینه بگین چیش کمه ارتقا بدم
cpu:7750 x2 2700ghz
motherboard: abit ax78
ram:4gb 800 giel
vga:4870
power:450w green
چن صد تا سوال یه جا میپرسی؟شما فقط کافیه که کارت گرافیک و پاور رو عوض کنی،CPU رو هم با اینکه ضعیفه میتونی راحت تا 3.0 گیگ بالا ببری و بدون هزینه ی اضافه سرعت خیلی بیشتری بگیری،چون مادربرد خوبی داری
VGA:ZOTAC GTX 260/216
POWER:520W SeaSonic
دوست عزیز به نظر شما تو این روزها این دو قطعه رو عوض کنم چطوریه؟؟؟ اگر من این گرافیک و پاور رو بخرم و CPU رو اورکلاک کنم سر هم چقدر پولش میشه؟
قیمت ها چگونه هست؟؟؟؟
ارزون هست یا میشه یا گرونه؟؟
صبر کنم تا این 5870 بیاد؟؟؟؟(در ضمن اگر بیاد چند تومان خواهد بود؟)
دوست من اگر میشه یه رم خوب هم معرفی کن چون رمم رو هم می خوام عوض کنم.
خیلی ممنون به زحمت انداختیمت.:smile:
سلام
سیستم من اینه بگین چیش کمه ارتقا بدم
cpu:7750 x2 2700ghz
motherboard: abit ax78
ram:4gb 800 giel
vga:4870
power:450w green
دوستان یه سوالی داشتم: cpu لپ تاپ با مال pc فرق میکنه؟

خب اول 3 تا سوالبا سلام خدمت همه دوستان گل
راستش من سیستمم رو فروختم و میخوام یه جدید بگیرم
من هر 1.5 سالی یه بار سیستم عوض میکنم.
از اونجایی که دفعه ی قبلی سرم کلاه رفت به ذهنم رسید که بیام اینجا و از ما کمک بگیرم.
من 1.500 یا 1.600 میخوام هزینه کنم.
البته با این هزینهcase+monitor+speaker میخوام.
اگه میشه یه سیستم بگید که cpu 3 هسته ای باشه و کارت گرافیکشم میخواستم 2 تا gfoce باشه برای sli که دیگه هر مدلیش که میدونین بهتر جواب میده رو بگید.
رم هاش 4 باشه
قالب کیس هم یه چیزی باشه که سیستم خنک کنندش خدا باشه
یه نکته دیگه اینکه من صدا برام خیلی مهمه.یعنی میخوام از لحاظ صدا چیزی کم نداشته باشه
خلاصه یه چیزی بگین که من تا 1 سال دیگه مشکلی نداشته باشم.
راستی یه جور این لیست قطعات رو بنویسد تا من از روش print بگیرم و بدم تحویل
واقعا ممنون میشم اگه یه نفر این کارو برام بکنه.
بله کلا سریهای جداگانه برای لپ تاپ تولید میشه که هم کم مصرفترن و هم گرونتر.دوستان یه سوالی داشتم: cpu لپ تاپ با مال pc فرق میکنه؟
خلاصه ی ماجرا رو بگم:با سلام خدمت همه دوستان گل
راستش من سیستمم رو فروختم و میخوام یه جدید بگیرم
من هر 1.5 سالی یه بار سیستم عوض میکنم.
از اونجایی که دفعه ی قبلی سرم کلاه رفت به ذهنم رسید که بیام اینجا و از ما کمک بگیرم.
من 1.500 یا 1.600 میخوام هزینه کنم.
البته با این هزینهcase+monitor+speaker میخوام.
اگه میشه یه سیستم بگید که cpu 3 هسته ای(والا درست نمیدونم 3 هسته ای وجود داره یا نه.یه چیزایی در مورد 4 هسته ای هم فهمیدم.فر شون رو نمیدونم ولی هر کدوم شاختر و بهتر بود رو لطف کنید) باشه و کارت گرافیکشم میخواستم 2 تا gfoce باشه برای sli که دیگه هر مدلیش که میدونین بهتر جواب میده رو بگید.
رم هاش 4 باشه
قالب کیس هم یه چیزی باشه که سیستم خنک کنندش خدا باشه
یه نکته دیگه اینکه من صدا برام خیلی مهمه.یعنی میخوام از لحاظ صدا چیزی کم نداشته باشه:cheesygri
خلاصه یه چیزی بگین که من تا 1 سال دیگه مشکلی نداشته باشم.
راستی یه جور این لیست قطعات رو بنویسد تا من از روش print بگیرم و بدم تحویل
(قیمت کلیش کم و زیاد شدم مشکلی نداره)
واقعا ممنون میشم اگه یه نفر این کارو برام بکنه.![]()
سلام PATA با SATAII چه فرقی داره؟چون من دو تاه هارد که Maxtor بود به نظرم دیدم قیمت 160 GB PATA اندازه ی 320GB SATAII بود!
خیلی ممنون دوست گرامیبله کلا سریهای جداگانه برای لپ تاپ تولید میشه که هم کم مصرفترن و هم گرونتر.
خلاصه ی ماجرا رو بگم:
پردازنده ی 4 هسته ای اینتل بهترین گزینس
برا گرافیک دلیلی نداره دو تا انتخاب کنی ،یه کارت قویتر بهتره،فعلا هم Geforce GTX 275
انتخاب بقیه ی قطعات هم با ما،شما فقط بدون بهترینهاس
شما با 1600 میتونی اینا رو در نظر بگیری،همه ی قطعات رو هم خودم موجود دارم:
CPU:CORE I5 750
FAN:PC Cooler HP-9310E
RAM:4GB G.SKILL DDR3 1333
,M/B:ASUS P7P55D-DELUXE
,VGA:Leadtek GTX275
,HDD:SEAGATE 7200.12 1TB
,DVD:LITEON 24X SATA
,CASE:NZXT APOLO
,POWER:GREEN 680W
MONITOR:SAMSUNG 2270 261T
SPEAKER:LOGITECH X-530 122T
اینا جمعا 1691 تومن میشن و بهترین گزینن ،درصورت خرید سیستم Tuning شده تحویل میشه.
البته مادربرد SLI رو هم پشتیبانی میکنه،بعدا میتونی یه کارت دیگه اضافه کنی.
خب PATA همون رابط قدیمی IDE هست که نرخ انتقال اطلاعاتش نهایتا به 133 مگابایت بر ثانیه میرسید،(در حالت UDMA 133) در حالی که رابط SATAII به نرخ سرعت 3 گیگابیت بر ثانیه هم میتونه برسه که خب خیلی سریعتر هست