مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام این سیسنم منه:
MB:ASUS P5B
VGS:7300LE
CPU:INTEL CORE 2 DUE 4400 2.00
RAM:KINGSTONE 1GB دو تا
من قصدم این بود که فقط گرافیکمو عوض کنم ولی یکی از دوستان گفت CPU شما ضعیفه و با گرافیکی که می خوای بگیری مچ نمی شه و.....
من حالا می خوام گرافیک و پاور و رم و CPU رو عوض کنم و در حد 200-300 تومان و گرافیک GTX 260 مد نظرمه حالا چند سوال:
اگر من گرافیک و CPU و رمهارو بفروشم سر هم چقدر گیرم میاد؟؟
اگر میشه یه CPU خوب بهم معرفی کنین
گرافیک مد نظر شما در کمترین حالت حدود 200تومنه خودش به تنهایی .با این حال:
cpu:e5300 75
vga:gtx 260 200
ram:2*1gb/800 28
psu:green 435 40-45
حدود 350می شه /خوب می بینی که نمی شه این چهار قلم رو با این بودجه ای که گفتی با ایم گرافیک جمع کرد .تازه من برای سی پی یو حدالقل رو بهت گفتم که دیگه به عقیده من جالب نیست و حدالقل باید یه e7400برداشت که 40تومنی می ره رو اینها .اینهایی رو هم که داری نمی دونم چند ازت می خرند اما به درد کار خاصی دیگه نمی خورند و بیشتر شاید به درد یه محیط اداری و حسابداری ساده می خورند .

من قصدم این بود که فقط گرافیکمو عوض کنم ولی یکی از دوستان گفت CPU شما ضعیفه و با گرافیکی که می خوای بگیری مچ نمی شه و.....
من حالا می خوام گرافیک و پاور و رم و CPU رو عوض کنم و در حد 200-300 تومان و گرافیک GTX 260 مد نظرمه حالا چند سوال:
سلام دوست عزيز
همونطور كه توي تاپيك مشكلات سخت افزاري گفتم بهتره كه صبر بكنيد، اما اگه صبر نكردين من اينو پيشنهاد مي دم، همچنين بهتره كه فعلاً از ارتقاء پردازنده منصرف بشين تا به قطعات ديگر بهتر برسيم!
چيزي كه توي اين سيستم خيلي توي چشم ميزنه كارت گرافيك و پاور هست!
با بودجه ِ مد نظر شما مي شه يك كارت 260GTX خريد با قيمت 230 هزار تومن و يك پاور GP585از گرين با قيمت 90 هزار تومن كه سر جمع مي شه 320 هزار تومن.
توجه كنيد كه پاور ضعيفتر نگيرين چون با اين كارت جواب نمي ده و سراغ پاورهاي سيلوراستون هم نرين و كلاً هر چي كه زير 90 تومنه نرين چون جواب نمي دن، دليل علمي هم هر كي خواست مي گم.

کمرم شکست دوست عزیز یعنی چی صبر کنم سیستمم هر روز داره ریست می کنه از زندگی افتادم یعنی صبر کنم تا گرافیک های جدید بیاد؟؟؟
حالا من چیکار کنم با این مشکل ریست؟؟؟
فقط پاورو عوض کنم مشکلم حل میشه؟؟؟

کمرم شکست دوست عزیز یعنی چی صبر کنم سیستمم هر روز داره ریست می کنه از زندگی افتادم یعنی صبر کنم تا گرافیک های جدید بیاد؟؟؟

من همچین مشکلی داشتم از رم بود ولتاژو بالا بردم درس شد ولی ماله تورو نمی دونم می خوای یه تست بکن ولی احتمال ایراد پاور بیشتره

شما فقط کافیه که کارت گرافیک و پاور رو عوض کنی،CPU رو هم با اینکه ضعیفه میتونی راحت تا 3.0 گیگ بالا ببری و بدون هزینه ی اضافه سرعت خیلی بیشتری بگیری،چون مادربرد خوبی داری
VGA:ZOTAC GTX 260/216
POWER:520W SeaSonic

سلام من یه کارت گرافیک ati 4890 hd دارم
رم ومادربرد و سی پی یو و پاور می خوام بخرم اگه میشه راهنمایی کنید
400 تا 500 تومن بشه

خوب شد نگفتی یه ماجول رم دارم میخوام براش سیستم جمع کنم!
CPU:Q8400 INTEL
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2
M/B:ASUS P5Q-SE
POWER:580W SEASONIC
حدود 480 تومن میشه و بهترین گزینه ها برای شماست.

سلام

می شه به من یه سیستم کامل ( کیس و کیبورد و ... ) تا سقف 500 تومن معرفی کنین ؟؟!!! ( 499 تومن بشه ولی 501 تومن نشه )

ممنون:love:
CPU:E5300 INTEL
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2
M/B:ASUS P5LPLAM-SE
VGA:GEFORCE 8400
HDD:320GB MAXTOR
DVD:LITEON 24X SATA
POWER:430W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
KEY/MOUSE:FRASSOO
اینا بدون مانیتور حدود 435 تومن میشه.

تا سقف 1.200 بهترین کیسی که میشه گرفت چیه؟ (مخصوص گیم)
================
1 اسپیکر هم تا سقف 100تومن....

CPU:INTEL CORE I5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P7P55D-DELUXE
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:680W GREEN+
CASE:NZXT APOLO
اینا حدود 1250 تومن میشه

این قطعات همگی موجودن و از جدیدترین سری نسل پردازنده ها و مادربرد انتخاب شدن
اینم اسپیکر که حدود 120 تومن هست،کمتر از این با سیستم شما خیلی جالب نمیشه،مخصوصا اینکه صدای مادربرد تحت X-FI هست:

SPEAKER:LOGITECH X-530

سلام دوست عزيز
خب شما كه بايد پاور رو عوض بكنيد و چه بهتر كه همين حالا پاور رو عوض بكنيد تا اين مشكل حل بشه و شما هم انقدر اذيت نشين.
از اونجايي كه سري 5000 كم مصرفه پاور GP585 از گرين بهترين گزينه براي اين سري از كارتها هست كه غول مطرح اين سري كارت 5870 هست كه 185 وات توان مصرفيش هست و دو كانكتور 6 پين مي خوره كه اين پاور در اختيار شما مي گذاره.
پس شد فعلاً پاور GP585 با قيمت 90 هزار تومن.
اگه با تعويض پاور باز هم اون مشكل شما پا برجا بود مطمئن باشيد كه يكي از رمهاي شما مشكل پيدا كرده.
به حرف freeOwl هم گوش بكنيد شايد مشكل شما حل شد، در هر حال، بلا ديده حكيم است.
موفق باشيد.

سلام من یه کارت گرافیک ati 4890 hd دارم
رم ومادربرد و سی پی یو و پاور می خوام بخرم اگه میشه راهنمایی کنید
400 تا 500 تومن بشه
سلام دوست عزيز
مسلماً شما براي اين كارت به پاور بالاي 550 وات نياز دارين كه پاور Gp585 وارت از گرين پيشنهاد من به شما و همگي هست! با قيمت 90 هزار تومن.
اگه بودجه رو هم 500 در نظر بگيريم 410 تومن باقي مي ماند كه دو عدد رم دوگيگ مدل TeamGroup 2GB Elite پيشنهاد مي شه با قيمت 75 تومن.
پردازنده و مين بورد باقي هست با 335 تومن.
پردازنده Q9550 با قيمت 240 تومن و مين بورد رو هم MB GIGABYTE GA-EP43-DS3L پيشنهاد مي دم با قيمت 110 هزار تومن.
جمع كل 515 هزار تومن.
موفق باشيد.

سلام

می شه به من یه سیستم کامل ( کیس و کیبورد و ... ) تا سقف 500 تومن معرفی کنین ؟؟!!! ( 499 تومن بشه ولی 501 تومن نشه )

ممنون:love:
سلام دوست عزيز
يعني به همراه مانيتور؟
مانيتور رو LCD SAMSUNG 733SN پيشنهاد مي دم با قيمت 140 تومن.
Motherboard=MSI P31 neo
65 تومن
Cpu= E5300
75
Ram= 2 TeamGroup Elite
35
HDD=160GB seagate
35
VGA=9500GT
75
ODD=DVD-RWSamsung SH-223s
25
POWR=380 Geern
35
تا اينجا شد 500 تومن اما كيس و كي بورد و موس و اسپيكر هم حداقل نياز به 90 تومن داره!
مگر اينكه كارت گرافيك رو 8600ْGT بكنيم قيمتش 450 تومن با حافظه 256 از نوع GDDR3 و رم رو هم يك گيگ از اپيسر كه قيمتش 20 تومنه.
باز هم شما 40 تومن كم ميارين كه ديگه جاي نداره كه از قطعات بزنيم.
اما اگه مانيتور نخواستين همون قطعات بالا به جز كارت گرافيك كه 4670 رو پيشنهاد مي دم با قيمت 95 تومن هارد رو هم 500 گيگ سيگيت مدل 7200.12 با قيمت 50 تومن، پاور رو هم GP485 از گرين با قيمت 50 تومن پردازنده را هم E7500 با قيمت 120 تومن كه حدود 30 تومن اضافه مياد كه اون رو هم مي شه رو كيس و اسپيكر و... هزينه كرد.
موفق باشيد.
تا سقف 1.200 بهترین کیسی که میشه گرفت چیه؟ (مخصوص گیم)
================
1 اسپیکر هم تا سقف 100تومن....
سلام دوست عزيز
شما فعلاً بهتره كه صبر بكنيد تا كارتهاي سري 5000وارد بازار بشن اونوقت سيستم رو ارتقاء بدين، چون اينطوري واقعاً ضرر مي كنيد.
اگر نخواستين سيستمي كه فرشيد پيشنهاد داده بهترين انتخابه.

=====================
اما نكته‌ي مهم و كلي:
خواهشاً كساني كه اينجا درخواست مشاوره مي دن ذكر بكنن كه تنها كيس ميخوان يا سيستم كامل با مانيتور، اينطوري واقعاً اذيت مي شيم.

شما فقط کافیه که کارت گرافیک و پاور رو عوض کنی،CPU رو هم با اینکه ضعیفه میتونی راحت تا 3.0 گیگ بالا ببری و بدون هزینه ی اضافه سرعت خیلی بیشتری بگیری،چون مادربرد خوبی داری
یعنی چی CPU رو تا 3.0 گیگ بالا ببرم؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی.
خیلی ممنون

سلام دوستان cpu e8400 بهتره یا q8200 برای بازی توضیح بدید
الان شاید از نظر آماری E8400 بخاطر فرکانس بیشتر سریعتر باشه،ولی بمرور داره به تعداد بازیهایی که 4 هسته رو بصورت همزمان استفاده می کنن بیشتر میشه،مثل Resident Evil 5,Bionic Commando,GTA IV و غیره

یعنی چی CPU رو تا 3.0 گیگ بالا ببرم؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی.
خیلی ممنون
یعنی CPU رو اورکلاک بکنی،فرکانسش رو بالا ببری(البته اگر اطلاعاتی راجبش نداری یه فرد مجرب باید این کارو برات بکنه)

کسی نیست جواب بده
چیو جواب بدیم؟
شما سوال قبلیتو نقل قول میکردی که ببینیم سوالت چیه.

دوست عزیز به نظر شما تو این روزها این دو قطعه رو عوض کنم چطوریه؟؟؟ اگر من این گرافیک و پاور رو بخرم و CPU رو اورکلاک کنم سر هم چقدر پولش میشه؟
قیمت ها چگونه هست؟؟؟؟
ارزون هست یا میشه یا گرونه؟؟
صبر کنم تا این 5870 بیاد؟؟؟؟(در ضمن اگر بیاد چند تومان خواهد بود؟)
دوست من اگر میشه یه رم خوب هم معرفی کن چون رمم رو هم می خوام عوض کنم.
خیلی ممنون به زحمت انداختیمت.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or