والا به نظر من هم در حال حاظر اینتل جلوتره . اینو من نمی گم همه می گن .
با این حل شما چرا روی ای ام دی نظر داری؟
به نظرم همون اینتل رو بردار چون جلوتره . کلا بازار بیشتر به سمت اینتل گرایش داره .برای پیدا کردن مدل هم ترازش بنچمارک ها رو نگاه کن .
نه داداشه من بهتره از طرف خودت صحبت کنی نه از طرف همه !
کی همچین حرفی زده؟ما چیزی به اسم جلوتر بودن نداریم ! توی هر رنج قیمت ما یک سیستمی پیشنهاد میدیم !
تو بازار CPU های AMD هم خوب پیدا میشه اما به خاطر PHENOM که کمی بد عمل کرد خیلی اسمش بد جا اُفتاده !
اینو که فروشنده ها هیچی نمیفهمن و می خوان اجناس خودشونو غالب کنن می دونم و واسه همین تو بازیسنتر میپرسم ولی حالا ما گفتیم این phenom x3 و x4 هسته هاشون با فرکانساشون
از core2duo بیشتره و قیمتاشون کمتره .چرا کسی پیشنهاد نمی کنه؟:confused:
حالا شما لطف کنید یه توضیحات بدین.شرمنده اطلاعاتمون تو این زمینه کمه:blushing:
ببینید CPU های PHENOM به دلیل میزان کش پایین و همینطور فناوری ساخت 65 نانومتری و مصرف بالا و همینطور دمای بالا زیاد توصیه نمیشند (مخصوصا اورکلاک) و همینطور مین های High End اش زیاد تو بازار نبودند که البته تو این 6 ماهه اوضاع خیلی بهتر شده ولی من PH X4 9850 را ترجیح میدم به Intel E7400 !
در این رابطه باید بگم که ، پردازنده های اینتل از نظر سرعت محاسباتی قدرت بالاتری دارند و این می تونه به این دلیل باشه که معماری آنها نسبت به ای ام دی برتری داره . هسته ها با هم بهتر در ارتباط هستند ، بار پردازش به خوبی تقسیم می شه و در نهایت راندمان پردازنده بالا میره . با این مواردی که گفتم سی پی یو های اینتل نسبت به یک سی پی یو از ای ام دی که با هم برابر بودند(از لحاظ مشخصات فنی) خیلی سرتر بوده و هست (اینو بنچمارک ها هم می گن) .شما به موارد گفته شده دما رو هم اضافه کن که فاکتور مهمی هست در کارایی پردازنده .خوب طبیعی هست که ای ام دی دست به کاهش قیمت بزنه تا سهمی از بازار رو داشته باشه . این روند با ورود C2D از اینتل خیلی تشدید شد .
امیدوارم جواب گرفته باشی .
باید بگم که اصلا سبقت Intel از AMD تو نسل CORE 2 خودشو نشون داد و الا تو سری ATHLON 64 و Smapron سی پی یو های AMD بهتر از Intel Pentium و Celeron عمل کردند.
ضمنا اینم باید بگم که هدف AMD عرضه ی CPU ی ارزان قیمت در مقابل کارایی خوب بود که اگه اینو در نظر بگیریم AMD تو PHENOM هم شکست خورده تلقی نمیشه اما خوب عمل نکرد !
با این مواردی که گفتم سی پی یو های اینتل نسبت به یک سی پی یو از ای ام دی که با هم برابر بودند(از لحاظ مشخصات فنی) خیلی سرتر بوده و هست (اینو بنچمارک ها هم می گن
شاید گذشته اما نه الان !
الان AMD PHENOM II X2 550 را عرضه کرده که نسبت به قیمتش گزینه ی خوبی در برابر E8400 ه.
اینو باید بدونید که PH II تقریبا CORE 2 و همینطور CORE 2 QUAD را از رده خارج کرده !(هم سرعت و هم گیم)
ضمنا سری CI7 هم در صورتی که برای کارهای گرافیکی بخواهید استفاده کنید توصیه نمیشه ! یک سیستم AMD PH II 940 را با مین خوبش میشه حدود 380 تهیه کرد اما یک I7 و همینطور یک مین ASUS P6T SE را باید حدود 550 تومان هزینه کنید که تو گیم بعضی AMD سرتره اما سرعت CPU هاي AMD PH II نسبت به I7 كمتره ولي نسبت به CORE 2 و Core 2 Quadبهتره.
موفق باشید