مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود بر همگی بازم منم حاج مهدی همون مزاحم همیشگی اقا یه سوالی دارم قبلا هم پرسیدم ولی برای اطمینان دوباره میخام بپرسم خواهشا به من خرده نگیرید شما هم خودتون رو جای من بزارید.و اما سوال:
هر چی رزولوشن بالاتر بره فقط ابعاد رو بزرگتر میکنه یا نه جزییات رو هم بیشتر میکنه؟
به خدا این سوال رو فقط برای انتخاب مانیتور میپرسم چون بین T1900 و T200 موندم میخام ببینم اگه رزولوشن تو گرافیک تاثیری نداره دیگه پول اضاف(به قول غلام پیروانی:cheesygri)بابت T200 ندم و هم اینکه کارت گرافیکم رو بیخود تو زحمت نندازم.
راستی یه سوال دیگه الان همه مانیتورهای 19 واید رزولوشنشون 1440X900ه درست ایا همچین رزولوشنی تو بازیها تعریف شده یا نه؟
بله، وقتی ابعاد بیشتر میشه رزولوشن و جزییات هم بیشتر میشه ، مثلا یه مانیتور عریض 19 اینچ رزولوشنش باید 1440*900 باشه اما یه مانیتور 20 اینچ رزولوشنش 1680*1050 میشه که طبعا وضوح و جزییات بهتری میده، اینو خیلی از بازیبازا می دونن چون فرق بازی توی یه مانیتور 17 معمولی و یه مانیتور 20 یا 24 عریض و افزایش لذت بازی با اونو تجربه کردن .
بیشتر بازیهای جدید هم این رزولوشن ها رو پشتیبانی میکنن، مشکلی نیس.

سلام
امروز دوباره رفتم قيمت بگيرم .
intel core 2 due 5200 قيمتش شده 68000 تومان .
حالا ميخواستم نظرتون را در مورد cpu amd athlon 64 x2 5200 بپرسم . چون اين رو 65000 قيمت دادن .
به نظرتون بين اين دو تا كدوم بهتره مخصوصا براي گيم ؟
در ضمن از كجا ميشه يك مقايسه دقيق بين اين دو نوع cpu را پيدا كرد ؟

سلام
حالا ميخواستم نظرتون را در مورد cpu amd athlon 64 x2 5200 بپرسم . چون اين رو 65000 قيمت دادن .

Core 2 ی اینتل سریعتره و خیلی هم بیشتر اورکلاک میشه، چون اسماشون شبیه هس دلیل نمیشه همسرعت باشن.
Core 2 5200 رو باید با سری PhenomX2/X4 مقایسه کرد.

ویرایش: اینجا میتونی یه مقایسه رو بینشون ببینی.

آخرین ویرایش:
سلام
من تصمیم دارم تا شنبه برم یک گرافیک و پاور که دوستانمون معرفی کردنند بگیرم و مشخصات رو با قیمت ها نوشتم اگر مدل های بهتری وجود داره لطفا راهنمایی کنید و بگید که اینها تا کی جوابگو هستند درضمن من مادر بورد MSI mxi 7380 هست ایا این گرافیک بهش میخوره ممنون
گرافیک :
Connect3D HD4850 Extreme OC
Core clock : 670MHz / Memory Clock :2100MHz/ Memory Size : 512MB DDR3 / Interface PCI Express 2.0 x16 / Memory Interface : 256-bit / Output:Dual Link DVI x 2/HDTV x 1 /
210000تومان

پاور :
POWER GREEN GP580B
GREEN/GP580B/ 580W REAL/ ATX 12V/ DUAL +12V RAILS WITH 40A/82-86% EFFICIENCY
86000 تومان

یا

POWER GREEN GP680B
GREEN/GP680B/ 680W REAL/ ATX 12V/ QUAD +12V RAILS WITH 52A/83-86% EFFICIENCY
116500 تومان

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
خوب c2d 5200 سریعتره چه بازی چه نرم افزار ، شما بنچاشو ببینی متوجه میشی مثلا تو tomshardware.:cheesygri
سلام
من تصمیم دارم تا شنبه برم یک گرافیک و پاور که دوستانمون معرفی کردنند بگیرم و مشخصات رو با قیمت ها نوشتم اگر مدل های بهتری وجود داره لطفا راهنمایی کنید و بگید که اینها تا کی جوابگو هستند درضمن من مادر بورد MSI mxi 7380 هست ایا این گرافیک بهش میخوره ممنون
گرافیک :
احتمالا منظورت از مدل مین ms-7380 هستش درسته ؟
در کل نوع و مدل کارت گرافیک هم (بار.... یادم نیست:biggrin1:) هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره فقط اون مین حداقل باید pcie16x باشه همین که مین شما هم همینطوره.
تا کی جوابگو بودنشون بستگی به بازیهایی که میاد و اینکه چجور بازی کردن باشه ، داره چون اینجوری نمیشه نظر داد.
در مورد پاور هم بستگی به سیستمی که میخوای ببندی داره ولی 550 هم برای این کارت زیاده چه برسه بالاتر.

آخرین ویرایش:
Phenome II Vs MSI K9A2 Platinum

دوستان عزیز من مینم Msi K9a2 platinum v2 هستش....و شنیدم سری جدید AMD یعنی phenom II تولید شده.....توی سایت msi نوشته بود که با آپدیت بایوس میشه که از این CPU استفاده کرد..نظر دوستان رو میخوام بدونم..!!!؟؟؟؟

سلام رامین جان قیمت این مین رو میخواستم و منظور از wifi چیه؟M3A32-MVP Deluxe
سلام عزیز
این مین هم 230 تومن در میاد.
wifi هم یجور استاندارد بیسیم هستش ولی تو اینجا یجورایی بهش میگن شبکه ی بیسیم :cheesygri یعنی رو هر قطعه ای که باشه نشون از ساپورت شبکه بیسم توسط اون قطعه هستش.
دوستان عزیز من مینم Msi K9a2 platinum v2 هستش....و شنیدم سری جدید AMD یعنی phenom II تولید شده.....توی سایت msi نوشته بود که با آپدیت بایوس میشه که از این CPU استفاده کرد..نظر دوستان رو میخوام بدونم..!!!؟؟؟؟
خوب خودت جوابشو دادی دیگه وقتی msi گفته آپدیت بایوس پس باید آپدیت شه.:biggrin1:

جدیدا کارت ATI Radeon HD 4670 روگرفتم 512MB .اما مادربوردم GA-MA69G-S3H گیگابایت است.می خواستم بدونم با توجه به اینکه PCI EX یک هست چه قدر از قدرتش کم میکنه و دوم اینکه اگه مادربورد سری چیپست 780 رو بگیرم که با گرافیک انبوردش کراس فایر کنم بهتره یا سری 790 رو بگیرم.چون روی یک سیستم دیگه GA-M55SLI-S4 رو دارم و کارت 8600gt و اونجا خیلی بهتره بازیها تا رو سیستم اولی و تیک نمیزنه در رزولوشن های بالا(رم جفت سیستم ها 2 گیگ و ویندوز ویستا و سی پیو اولی AMD x2 BE-2300
و سی پیو دومی AMD x2 5000

جدیدا کارت ATI Radeon HD 4670 روگرفتم 512MB .اما مادربوردم GA-MA69G-S3H گیگابایت است.می خواستم بدونم با توجه به اینکه PCI EX یک هست چه قدر از قدرتش کم میکنه و دوم اینکه اگه مادربورد سری چیپست 780 رو بگیرم که با گرافیک انبوردش کراس فایر کنم بهتره یا سری 790 رو بگیرم.چون روی یک سیستم دیگه GA-M55SLI-S4 رو دارم و کارت 8600gt و اونجا خیلی بهتره بازیها تا رو سیستم اولی و تیک نمیزنه در رزولوشن های بالا(رم جفت سیستم ها 2 گیگ و ویندوز ویستا و سی پیو اولی AMD x2 BE-2300

اگه منظورت اینه که مادربردت PCI-Ex 1.0 هس و کارتت PCI-Ex 2.0 رو هم پشتیبانی میکنه، خب 4670 اصلا سرعتی نداره که بخواد با پهنای باند مادربرد محدود بشه

شما برای یه بازی بدون تیک و Lag هم باید کارت خوبی داشته باشی هم یه CPU ی قوی،میتونی مادربرد با چیپ 780/790 انتخاب کنی و CrossFire با گرافیک Onboard هم اونچنان تاثیری نداره

سلام اقا اگه میشه یه مین از نظر قیمتی مناسب am2+ واسه amd و با crossfire بگید ممنون میشم با قیمتش:blushing:

شما میتونی مادربرد GIGABYTE - MA78GM-S2H یا یا ASUS - M3A78-EH رو با تراشه ی AMD 780G رو در نظر داشته باشی که هم CF رو خوب ساپورت داره هم سوکت AM2+ داره ،اینا حدو د 115 تومن قیمت دارن، بقیه که با تراشه های 790 هستن گرونترن یا برندای متفرقه هستن.

آخرین ویرایش:
افت کاراییش در حد 2 یا 3 فریم هستش ، میشه گفت شما متوجه نمیشی.
واسه hybrid cf هم شما کارتت یا باید از سریه 2400 باشه یا 3400 و کلا hybrid کارایی چندانی نداره.
سلام اقا اگه میشه یه مین از نظر قیمتی مناسب am2+ واسه amd و با crossfire بگید ممنون میشم با قیمتش:blushing:
خوب یه بودجه ای تعیین کن تا بشه نظر داد.

به عنوان سوال آخر ( چون فردا ميخام برم سيستم بگيرم )
از بين core 2 due e 5200 و amd athlon x2 5200 من ميخام اينتل رو بگيرم . نظر شما چيه ؟
دوستان یه بار خدمت شما عرض کردن که E5200 با Athlon 5200 قابل مقایسه نیست ! E5200 خیلی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or