دوست عزیز اینجا بحث بیشتر در مورد قطعات داخل کیس هست نه خارج اون!ولی...سوپرا جان به سوال ما جواب ندادی هاااااااااااااااااااااااااااا
بین این مانیتور ها کدوماش به نظر شما واسه گیم مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LG W2261V SAMSUNG T220P YA T200
رامین جان این مین اینجا گیر نمیاد میشه یه مین از asus یا giga معرفی کنیecs همون الایت گروپ با گارانتی سازگار
آقا شرمنده اصلا پستتو ندیدم.سوپرا جان به سوال ما جواب ندادی هاااااااااااااااااااااااا اااا
بین این مانیتور ها کدوماش به نظر شما واسه گیم مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LG W2261V SAMSUNG T220P YA T200
خوب اینجوری یکم سخت میشه چون این مین 100 105 در میاد چیپش هم p45ـه ، اگه بخوایم با همین رنج از asus یا giga در نظر بگیریم چیز جالبی در نمیاد مثل asus p5kpl-1600 یا p5kpl-c یا از گیگا ga-p31-s3g.رامین جان این مین اینجا گیر نمیاد میشه یه مین از asus یا giga معرفی کنی
خلاصه شرمنده خیلی زحمتت دادم!
البته فقط تو اینچ نیست.فرق t200 با T220 هم فقط در اندازشونه که اولی 20 و دومی22 هست
یعنی اگه من این سیستمو با همین رم(1600)(بدون اورکلاک) ببندم این سیستم کار می کنه؟راستی نظرتون راجع به یه پاور 800w چیه؟اگه میشه ارزونترینشو معرفی کنیداین سیستم با یه 550 هم بخوبی ران میشه حالا شما میتونی بالاتر از این مقدار رو در نظر بگیری من cooler master 600w یا acbel 600w رو پیشنهاد میکنم.
asus p6t-deluxe v2 هم همونطور که فرشید گفت تا باس 1333 در حالت عادی و تا 2000 در حالت oc میتونه پشتیبانی میکنه یعنی رم با ، باس بالاتر از 1333 رو نمیتونه ساپورت کنه.
تو هر چی میخوای خرج نکنی نکن ولی رو پاور خرج کن !!! پاور شاید از نظر بعضی ها چیز مهمی به نظر نیاد !!!راستی نظرتون راجع به یه پاور 800w چیه؟اگه میشه ارزونترینشو معرفی کنید
قیمتا نسبتا خوبه ، شما میخوای سیستم ببندی ؟ اگه آره بودجه ی کلی رو بگو تا کمکت کنم.
9500gt 1gb هم عمرا ارزش خرید نداره.![]()
شما میتونی رم با هر باسی رو ، رو مینت بندازی ولی باسش میاد رو 1333 و یجورایی میشه افت کارایی.(البته از طرف رم)یعنی اگه من این سیستمو با همین رم(1600)(بدون اورکلاک) ببندم این سیستم کار می کنه؟راستی نظرتون راجع به یه پاور 800w چیه؟اگه میشه ارزونترینشو معرفی کنید
به نظرتون قطعات این سیستم با هم خوب کار می کنن؟اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم(قیمتش و گرافیکش هم مهم نیست):confused:
من 400 در نظر میگیرم :cheesygri :بله ميخام سيستم ببندم .
خودم 300 دارم اگه سخت افزارهاي سيستمه الانيم رو هم رد كنم ( كه فكر كنم حدوده 70 ور ميدارن ) بودجه ام حدوده 360 تا 370 ميشه .
حالا اگه با اين بودجه بخام cpu , main bord , vga , ram . power , hard بخرم چه طور ميشه ؟
راستي cpu core2 e 5200 به نظرتون خوبه ؟ ارزش داره بخرم ؟ چون قيمتش خيلي مناسبه .
شما بهتره بری بنچارو ببینی چون اینجوری نمیشه نظر داد.راستي يه سوال ديگه : سي پي يو تك هسته ايي با دو هسته ايي از نظر قدرت چه ثدر تفاوت داره . مثلا سي پي يو تك هسته ايي 3 ghz با چند تو دو هسته ايي برابره ؟
با تشكر
از نظر کیا بگو تا خودم یه حالی بهشون بدم.:biggrin1:تو هر چی میخوای خرج نکنی نکن ولی رو پاور خرج کن !!! پاور شاید از نظر بعضی ها چیز مهمی به نظر نیاد !!!
از نظر بعضی از بازاری ها من هم وقتی میخواستم سیستم جدیدمو بگیرم میگفتن یه 780 Green بردار جواب کارتو میده !! منم گفتم ار جون ..... با 3 تا گرافیک 295 GTX حتما جواب میده !!!از نظر کیا بگو تا خودم یه حالی بهشون بدم.:biggrin1:
رامین جان این زیر رو یه نگاه بنداز :تو تاپیک مشکلات هم اینو گفتی ولی 3way ، gtx295 نمیشه شما چجوری 3 تا 295 بستی ؟ اصلا با چه کانکتوری این کاری کردی ؟ :confused: