مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

cpu: intel e2200
mb : asus p5ql pro
ram : ocz 2x1G gold dual channel
vga : hd 4670
من این سیستم را پیشنهاد میکنم !
CPU:E5200
MAIN:Biostar tp43 5.1
RAM:Your Vote
VGA:Your Vote
-
900.000
Main :BioStar i45
Cpu : Intel Q6600
Ram : G.skill or OCZ 2*2GB 800
VGA : HD4870 GainWard or GTX260 216Core
Power : ACBEL 600W
-
این سیستم خوراکه اورکلاک هست .
این مینی که من معرفی کردم تا رنج 250 هزارتومان تو اور رقیب نداره در صورتی که قیمتش 150 هزار تومانه !
ضمنا یکم از روی تعصب بیاید بیرون مین های بایو استار کیفیت خوبی دارن و در این مدل هم از خارن های Solid Japon استفاده شده ! در مورد کارایی هم میشه گفت در حد P5Q Deluxe !(اگه ریویو هم خواستید بگید)
پاور هم گفتم چون اورکلاک میکنی یک برند خارجی و بهتر و قدرت بیشتر !
مانیتور هم من LG بهت پیشنهاد میکنم مدلش یادم نیست ولی 275-280 قیمت داشت 20 اینچ بود و کنتراست 30.000 !
رم هم برای اور مناسب ترند !
موفق باشید...

آخرین ویرایش:
من يه سيستم حداقلي براي گيم نت ميخوام. ميخوام بازي هاي گيم نت رو روي حداقل اجرا كنه.
مهمترين عامل براي اين سيستم هم قيمتش هست. لطفا راهنمايي كنيد.

من همه قطعاتمو انتخاب کردم فقط تو مادر بورد وکارتگرافیک موندم اگه می شه راهنمایم کنین فقط مدل میخوام
مادر بردم اسوز باشه و حدود 170 تومن باشه
کارت گرافیکمم اسوز جیفورس و حدود 160 تومن باشه
بعد اگه میشه DDR3 ساپورت کنن

من يه سيستم حداقلي براي گيم نت ميخوام. ميخوام بازي هاي گيم نت رو روي حداقل اجرا كنه.
مهمترين عامل براي اين سيستم هم قيمتش هست. لطفا راهنمايي كنيد.
شما بودجتو بگو تا کمکت کنم.
من همه قطعاتمو انتخاب کردم فقط تو مادر بورد وکارتگرافیک موندم اگه می شه راهنمایم کنین فقط مدل میخوام
مادر بردم اسوز باشه و حدود 170 تومن باشه
کارت گرافیکمم اسوز جیفورس و حدود 160 تومن باشه
بعد اگه میشه DDR3 ساپورت کنن
من صفحه ی قبل یه سیستم پیشنهاد دادم یه نگا بنداز ضرر نمیکنی.:cheesygri

دوست عزیز وقتی اطلاعات کافی نداری برای چی راهنمایی میکنی خود ati حداقل یه 400w رو پیشنهاد کرده بعد شما میگی 300 کافیه.

سلام عزیزم

از یک محاسبه کننده توان آنلاین کمک گرفته شد، با درنظر گرفتن ضریب اطمینان، این سوال هم قبلاّمطرح شده ، با توجّه باینکه رشته تغذیه ی مخصوص، نیاز نیست پی اس یوِ قویتر خرجی اظافی است، البتّه با توجّه باینکه اگرهای پیام اوّل در میان است، شاید بهتر باشد حدّاقل برای قرار دادن امکان ارتقاء کارت گرافیک هم که شده یک منبع تغذیه مجهّز بآن تهیّه شود.

مقداری که شما بآن اشاره کردید مقدار پیشنهادیست و نه مقدار لازم; جهت اطّلاعتون باید عرض کنم که این محصول حتّی از 3850 نیز کم مصرف تر است.

ببین من با مصرفش کاری ندارم چون اگر هم داشته باشم ربطی به هم نداره (کسی از 3850 حرفی نزد) ati گفته حداقل یه 400 یا بالاتر میخواد حالا شما باز بیا بگو یه مقدار پیشنهادیه.

شما از حداقل چه برداشتی داری ؟ بگو تا ما بدونیم.
اینکه بخوای از نحوه ی جمله بندی ایراد بگیری (تو این مبحث) مهم نیست مهم اینه که داری صورت مسئله رو پاک میکنی.

سلام

نه عزیزم، چیزی که ینده دیدم سیستم پیشنهادی ،Recommend، بوده؛ امّا شما اونو بار دوم به حدّاقل ،Minimum، تعبیر کردید؛ اگر پیوند رو هم، که قبلاً دو بار به اون اشاره شد رو ببینید بهتر متوجّه می شید.

سلام
اسپیکر creative gigaworks hd50 گیر میاد ؟
کجا دارن ؟
این یکی چطور ؟
creative gigaworks t20 ?

سلام

دومی حدود 80-90 قیمت داره، 6100 با همین قیمت، تجربه ای سه بعدی از صدا رو فراهم میکنه و برای بازی بازها انتخواب بهتری است.

سلام

نه عزیزم، چیزی که بنده دیدم سیستم پیشنهادی ،Recommend، بوده؛ امّا شما اونو بار دوم به حدّاقل ،Minimum، تعبیر کردید؛ اگر پیوند رو هم، که قبلاً دو بار به اون اشاره شد رو ببینید بهتر متوجّه می شید.
دوست عزيز. شركت سازنده هميشه حداقل پاور مورد نياز رو اعلام ميكنه نه Recomended.

عزیزم من مادر بوردم همون که خودت گفتی برداشم p5q deluxe بعد گرافیکم 8600 GT هستش اما این مادر بورد ddr3 ساپورت نمیکنه بعدشم من هم رمم ddr 3 هست هم گرافیکم من همون مادر بردو برمیدارم شما یه زحمتی بکش گرافیک واسم معرفی کن که با این مادر برد مچ باشه و حول و حوش 180 تومن آب بخوره رمم هم گوره پدر ضرر ddr2 برمیدارم:cheesygri الان من دو روزه معطل شدم تو سایت چون نظر شما رو میخوام بدونم

سلام
من امروز رفتم كه سيستم رو جمع كنم ( همون 1200000 ) از شانص بد من قيمتها بالا رفت !؟
cpu 6600 q رو به من گفت 240 بعد cpu e8500 هم گفت 30 هزار تومان گرون شده
كارت گرافيك هم مي خواستم 4870 بگيرم گفت شده 460 تومان
:confused:
اينا حقيقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام من میخوام یه سیستم ببندم .لطفا شما هم من رو راهنمایی کنید .سیستم مد نظر من اینه
CPU E8500 & Q6600
RAM CRUCIAL DUEL CHANEL 2GB 1066
GRAPHIC 9800+ &4850 ICEQ4
MAIN ASUS P5Q_E &BIOSTAR I45
POWER 600W real ACBEL
CASE ?
MONITOR T220P contrast 1.50000
HARD 500GB MAXTOR SATA2 32MB
DVD RW مهم نیست
اگه میشه در گزینه هایی که دو مورد هست به من کمک کنید .
قیمت هر قطعه رو هم مشخص کنید .
یا علی

آخرین ویرایش:
سلام
اگه امكان داره براي خريد يه كيس خوب به من هم كمك كنيد
حداكثر تا سقف 900 هزار تومان .
فقط بزرگواري كنيد قيمت قطعات رو هم تك تك مشخص كنيد.
براي بازي ميخوام !
ممنونم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or