مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قبلیو که لطف نکردین!
اینو فک کنم بدونه کسی...
دوستان کجاست که میتونم توش همه‌ی محصولات Thermaltake رو پیدا کنم؟؟
این فن DuoOrb و MegaOrb VGA هیچکدوم تو پایتخت پیدا نشدن....
از کجا گیر بیارم؟؟؟
باتشکر...

ببخشید این کجاش dual slotـه ؟
حتما نباید کارت 2 تا پیچ بخوره که بگن بهش Dual Slot :-" این Dual Slot Cooler هستش،حالا یعنی چی؟ یعنی این که Fan و Heatsink ایشون Slot پایینی PCI Express رو اشغال می کنه.(خواهشا دقت فرمایید از کاربر فعال بخش سخت افزار بعیده)
لینکت هم خرابه.
من چی کار کنم سایت Sapphire پوکیده، مگه برا بابای منه:biggrin1:
این یه چند تا لینک دیگه :
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd4850_dual/

سلام

چند قطعه داخلی، با قیمتهایی مناسب :

فورس3دی 4780اِکس2، اسپارکل 280 پرسرعت سازی شده، توین3 اِکس کُرسِر ددر3 2 میلیارد بایتی[!] دوتایی (; سه جفت از اون برای پیکربندی آی7 و اِکس58 مناسب است)، نمایشگر بیس اینچ بنکیو تی202، منبع تغذیه ی 885 گرین(; مناسب برای پیکربندی چار کارت گرافیک؛ چار تا 8 سوزنی+خنک کننده چارده سانتیمتری)، جعبه های کامپیوتر[!] ،Case، کِی اِل صفر سه از سیلوراستون ، گرین اِس411(؛ مناسب برای رایانه های حرفه ای، دوپردازنده ای و هشت هسته همزمان به به بالا) و گرین شاینی (؛ مناسب برای رایانه های سینمای خانگی)، بترتیب با قیمتهای حدودیه، ششصد، چارصد و نود، صد و پنج، صد و هفتاد، صد و پنجاه، صد و شصت،صد و پنجاه و 45 می باشد.

پی شش تی اِکس58 ، آی7 و حافظه های اصلی مخصوص هم موجود شده اند .

آخرین ویرایش:
قبلیو که لطف نکردین!
اینو فک کنم بدونه کسی...
دوستان کجاست که میتونم توش همه‌ی محصولات Thermaltake رو پیدا کنم؟؟
این فن DuoOrb و MegaOrb VGA هیچکدوم تو پایتخت پیدا نشدن....
از کجا گیر بیارم؟؟؟
باتشکر...
شما برای tt زنگ بزن به نمایندگیش ، فونیران اگه نداشته باشن پس نیست.(به احتمال زیاد)
حتما نباید کارت 2 تا پیچ بخوره که بگن بهش Dual Slot :-" این Dual Slot Cooler هستش،حالا یعنی چی؟ یعنی این که Fan و Heatsink ایشون Slot پایینی PCI Express رو اشغال می کنه.(خواهشا دقت فرمایید از کاربر فعال بخش سخت افزار بعیده)
به پیچ خوردن یا نخوردنش نیست این کارت یه کارت تک اسلاته مثل این میمونه که بیان 8800gt رو هم فنشو عوض کنن و دوتا اسلات رو بگیره بعد بهش بگن dual slot اینطور نیست چون طراحی مدل رفرنس کارت dual نیست.
(من دقت کردم مطمئن باش همینجوری پست نمیدم پس بعید نیست)
سلام

فورس3دی 4780اِکس2، اسپارکل 280 پرسرعت سازی شده، توین3 اِکس کُرسِر ددر3 2 میلیارد بایتی[!] دوتایی (; سه جفت از اون برای پیکربندی آی7 و اِکس58 مناسب است)، نمایشگر بیس اینچ بنکیو تی202، منبع تغذیه ی 885 گرین(; مناسب برای پیکربندی چار کارت گرافیک؛ چار تا 8 سوزنی+خنک کننده چارده سانتیمتری)، جعبه های کامپیوتر[!] ،Case، کِی اِل صفر سه از سیلوراستون ، گرین اِس411(؛ مناسب برای رایانه های حرفه ای، دوپردازنده ای و هشت هسته همزمان به به بالا) و گرین شاینی (؛ مناسب برای رایانه های سینمای خانگی)، بترتیب با قیمتهای حدودیه، ششصد، چارصد و نود، صد و پنج، صد و هفتاد، صد و پنجاه، صد و شصت،صد و پنجاه و 45 می باشد.

پی شش تی اِکس58 ، آی7 و حافظه های اصلی مخصوص هم موجودند .
شما اگه قصد فروش قطعه داری برو تو بازارچه چون تو اینجا به نتیجه نمیرسی.

سلام

پی شش تی اِکس58 ، آی7 و حافظه های اصلی مخصوص هم موجود شده اند .

سلام

همونطور که گفته شد این قطعات در بازار داخلی موجوده و توسّط نمایندگی های اونها بترتیب آسمان رایانه،فاره، آسمان رایانه، ایرانارا افزار، آینده سیما، تک دیتا، آینده سیما و آینده سیما در بازار توزیع شده

به پیچ خوردن یا نخوردنش نیست این کارت یه کارت تک اسلاته مثل این میمونه که بیان 8800gt رو هم فنشو عوض کنن و دوتا اسلات رو بگیره بعد بهش بگن dual slot اینطور نیست چون طراحی مدل رفرنس کارت dual نیست.
(من دقت کردم مطمئن باش همینجوری پست نمیدم پس بعید نیست)

هر کارتی که 2 تا Slot و اشغال کنه بهش می گن Dual Slot خیلی درکش سخت نیست،حالا این که چه ربطی به مدل reference داره خدا داند....:-"
این کارتی هم که معرفی کردم 2 تا Slot و اشغال می کنه حالا شما دوست داری بهش بگی تک Slot این دیگه مشکل خودته

سلام
یه سیستم تا سقف 1200000 تومان برای بازی می خوام بگیرم لطفا راهنماییم کنید.
البته مانیتور T220p می خوام بگیرم خوبه ؟ ( با همون 1200000 )
لطفا قیمت قطعات رو هم کنارش بگید .

بدون در نظر گرفتن اور کلاک بگید لطفا
شنیدم اورکلاک ممکنه مشکل ایجاد کنه درسته ؟

ممنون

پاور gb300a واسه سیستم زیر بسه ؟

cpu: intel e2200
mb : asus p5ql pro
ram : ocz 2x1G gold dual channel
vga : hd 4670
سلام

اگه از پر سرعت سازی ،OC، استفاده نشه[که کارت گرافیک آن هم در این زمینه چندان حرفی برای گفتن ندارد] و بعداً هم از کراس (و الآن 250 داشته باشه، همچنین در صورت نیاز رشته تغذیه مناسب کارت موجود باشه)، برای یک رایانه معمولی کافی خواهد بود (Modem HDD×2 & 2×ODD).

آخرین ویرایش:
سلام

ممنون
Main : Asus P5Q Deluxe or P5Q = Deluxe 190 , P5Q 135
Cpu : Intel E8500 = 180-200
Ram : Patriot 2*2GB 800 = 80
VGA : HD4870 = 340-370
Power : Green gp530ab = 45-50
ميشه حدودا 900 تومن. (يه مقدار كمتر) با بقيشم ميتوني اون مانيتور رو بگيري.
اوركلاك هم اگه بلد باشي هيچ مشكلي به وجود نمياد.

سلام

پیرو پیام 8477

با توجّه باینکه این کارت غالباً از طریق شکاف تغذیه می شود؛ احتمال قوی مشگلی نخواهد بود، ویِرا 500 هم حدود ده هست.

سلام

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q6600 or e8500
RAM : ocz or patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : his or sapphire hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp535a

حدودا 960 965 تومن در میاد اون مانیتور رو من قیمت ندارم ولی میتونی samsung t1900 رو هم در نظر بگیری.
اور هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط باید در حالت استیبل باشه اونوقت معنی واقعی اور رو متوجه میشی.
سلام

پیرو پیام 8477

با توجّه باینکه این کارت غالباً از طریق شکاف تغذیه می شود؛ احتمال قوی مشگلی نخواهد بود، ویِرا 500 هم حدود ده هست.
دوست عزیز وقتی اطلاعات کافی نداری برای چی راهنمایی میکنی خود ati حداقل یه 400w رو پیشنهاد کرده بعد شما میگی 300 کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or