حتما نباید کارت 2 تا پیچ بخوره که بگن بهش Dual Slotببخشید این کجاش dual slotـه ؟
این Dual Slot Cooler هستش،حالا یعنی چی؟ یعنی این که Fan و Heatsink ایشون Slot پایینی PCI Express رو اشغال می کنه.(خواهشا دقت فرمایید از کاربر فعال بخش سخت افزار بعیده)من چی کار کنم سایت Sapphire پوکیده، مگه برا بابای منه:biggrin1:لینکت هم خرابه.
شما برای tt زنگ بزن به نمایندگیش ، فونیران اگه نداشته باشن پس نیست.(به احتمال زیاد)قبلیو که لطف نکردین!
اینو فک کنم بدونه کسی...
دوستان کجاست که میتونم توش همهی محصولات Thermaltake رو پیدا کنم؟؟
این فن DuoOrb و MegaOrb VGA هیچکدوم تو پایتخت پیدا نشدن....
از کجا گیر بیارم؟؟؟
باتشکر...
به پیچ خوردن یا نخوردنش نیست این کارت یه کارت تک اسلاته مثل این میمونه که بیان 8800gt رو هم فنشو عوض کنن و دوتا اسلات رو بگیره بعد بهش بگن dual slot اینطور نیست چون طراحی مدل رفرنس کارت dual نیست.حتما نباید کارت 2 تا پیچ بخوره که بگن بهش Dual Slotاین Dual Slot Cooler هستش،حالا یعنی چی؟ یعنی این که Fan و Heatsink ایشون Slot پایینی PCI Express رو اشغال می کنه.(خواهشا دقت فرمایید از کاربر فعال بخش سخت افزار بعیده)
شما اگه قصد فروش قطعه داری برو تو بازارچه چون تو اینجا به نتیجه نمیرسی.سلام
چند قطعه داخلی، با قیمتهایی مناسب :
فورس3دی 4780اِکس2، اسپارکل 280 پرسرعت سازی شده، توین3 اِکس کُرسِر ددر3 2 میلیارد بایتی[!] دوتایی (; سه جفت از اون برای پیکربندی آی7 و اِکس58 مناسب است)، نمایشگر بیس اینچ بنکیو تی202، منبع تغذیه ی 885 گرین(; مناسب برای پیکربندی چار کارت گرافیک؛ چار تا 8 سوزنی+خنک کننده چارده سانتیمتری)، جعبه های کامپیوتر[!] ،Case، کِی اِل صفر سه از سیلوراستون ، گرین اِس411(؛ مناسب برای رایانه های حرفه ای، دوپردازنده ای و هشت هسته همزمان به به بالا) و گرین شاینی (؛ مناسب برای رایانه های سینمای خانگی)، بترتیب با قیمتهای حدودیه، ششصد، چارصد و نود، صد و پنج، صد و هفتاد، صد و پنجاه، صد و شصت،صد و پنجاه و 45 می باشد.
پی شش تی اِکس58 ، آی7 و حافظه های اصلی مخصوص هم موجودند .
سلام
چند قطعه داخلی، با قیمتهایی مناسب :
فورس3دی 4780اِکس2، اسپارکل 280 پرسرعت سازی شده، توین3 اِکس کُرسِر ددر3 2 میلیارد بایتی[!] دوتایی (; سه جفت از اون برای پیکربندی آی7 و اِکس58 مناسب است)، نمایشگر بیس اینچ بنکیو تی202، منبع تغذیه ی 885 گرین(; مناسب برای پیکربندی چار کارت گرافیک؛ چار تا 8 سوزنی+خنک کننده چارده سانتیمتری)، جعبه های کامپیوتر[!] ،Case، کِی اِل صفر سه از سیلوراستون ، گرین اِس411(؛ مناسب برای رایانه های حرفه ای، دوپردازنده ای و هشت هسته همزمان به به بالا) و گرین شاینی (؛ مناسب برای رایانه های سینمای خانگی)، بترتیب با قیمتهای حدودیه، ششصد، چارصد و نود، صد و پنج، صد و هفتاد، صد و پنجاه، صد و شصت،صد و پنجاه و 45 می باشد.
پی شش تی اِکس58 ، آی7 و حافظه های اصلی مخصوص هم موجود شده اند .
به پیچ خوردن یا نخوردنش نیست این کارت یه کارت تک اسلاته مثل این میمونه که بیان 8800gt رو هم فنشو عوض کنن و دوتا اسلات رو بگیره بعد بهش بگن dual slot اینطور نیست چون طراحی مدل رفرنس کارت dual نیست.
(من دقت کردم مطمئن باش همینجوری پست نمیدم پس بعید نیست)

سلامپاور gb300a واسه سیستم زیر بسه ؟
cpu: intel e2200
mb : asus p5ql pro
ram : ocz 2x1G gold dual channel
vga : hd 4670
Main : Asus P5Q Deluxe or P5Q = Deluxe 190 , P5Q 135سلام
یه سیستم تا سقف 1200000 تومان برای بازی می خوام بگیرم لطفا راهنماییم کنید.
البته مانیتور T220p می خوام بگیرم خوبه ؟ ( با همون 1200000 )
لطفا قیمت قطعات رو هم کنارش بگید .
بدون در نظر گرفتن اور کلاک بگید لطفا
شنیدم اورکلاک ممکنه مشکل ایجاد کنه درسته ؟
ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام
یه سیستم تا سقف 1200000 تومان برای بازی می خوام بگیرم لطفا راهنماییم کنید.
البته مانیتور T220p می خوام بگیرم خوبه ؟ ( با همون 1200000 )
لطفا قیمت قطعات رو هم کنارش بگید .
بدون در نظر گرفتن اور کلاک بگید لطفا
شنیدم اورکلاک ممکنه مشکل ایجاد کنه درسته ؟
دوست عزیز وقتی اطلاعات کافی نداری برای چی راهنمایی میکنی خود ati حداقل یه 400w رو پیشنهاد کرده بعد شما میگی 300 کافیه.سلام
پیرو پیام 8477
با توجّه باینکه این کارت غالباً از طریق شکاف تغذیه می شود؛ احتمال قوی مشگلی نخواهد بود، ویِرا 500 هم حدود ده هست.