مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

4870

سلام دوستان من يه سوال فني ومهم دارم اونم اينه كه
ميخواستم ببينم پاور من ميتونه همچين سيستمي رو ساپورت كنه يا به مشكل ميخوره چون تعداد فنهام خيلي زياده
پاورم كه اينه pawer : GP680B

گرافيكم يك گيگ 4870

مادربوردمGA-G1975X
كه خودش 4 تا فن كوچولو اطراف سي پي يو داره

سي پي يوم اينه ماركش
cpu : 3.4Dual-core

درآخر مارك كيسم كه Trio هست كه دوتا فن 12 سانتي ويه فن 25 سانتي دارم

به نظر شما دوستان كار بلد پاورم ميتونه همچين هجمي رو تحمل كنه يا يكي از فنارو بردارم
با تشكر فراوان

سلام دوستان من يه سوال فني ومهم دارم اونم اينه كه
ميخواستم ببينم پاور من ميتونه همچين سيستمي رو ساپورت كنه يا به مشكل ميخوره چون تعداد فنهام خيلي زياده
پاورم كه اينه pawer : GP680B

گرافيكم يك گيگ 4870

مادربوردمGA-G1975X
كه خودش 4 تا فن كوچولو اطراف سي پي يو داره

سي پي يوم اينه ماركش
cpu : 3.4Dual-core

درآخر مارك كيسم كه Trio هست كه دوتا فن 12 سانتي ويه فن 25 سانتي دارم

به نظر شما دوستان كار بلد پاورم ميتونه همچين هجمي رو تحمل كنه يا يكي از فنارو بردارم
با تشكر فراوان
پاور شما خيلي قويه و به راحتي اين حجم رو تحمل ميكنه.
حتي كارت گرافيك 4870X2 رو هم راحت جواب ميده.

باسلام خدمت دوستان بازی خور
من با 600 تومن میخوام cpuوmotherboardوvgaوram بخرم
اگر لطف کنید و به من کمک کنید خیلی ممنون میشم
چون نمیدونم چی باید بخرم؟
من cpuبرای بازی می خوام حالا q6600بهتره یا 8500?

آخرین ویرایش:
سلام به رفقا!
آقا دیگه امروز از صدای فن کارت گرافیکم (6800GT) به ستوه اومدم و تصمیم جدی گرفتم که یه فن واسش بخرم.
یکم سرچ کردم و به نتیجه‌ی زیر رسیدم که بعدا هم بهم جواب بده
Thermaltake DuoOrb
نظرتون چیه؟؟ مدل بهتری (از نظر قیمت و کارایی و...صدا!!!) در نظر دارین؟؟
باتشکر...

باسلام خدمت دوستان بازی خور
من با 600 تومن میخوام cpuوmotherboardوvgaوram بخرم
اگر لطف کنید و به من کمک کنید خیلی ممنون میشم
چون نمیدونم چی باید بخرم؟
من cpuبرای بازی می خوام حالا q6600بهتره یا 8500?
Main : P5Q
CPU : E8400
Ram :Patriot 2*2GB 800
VGA : HD 4850

سلام به همگی من 2 تا سوال داشتم اول اینکه در حال حاضر قیمت ارزون ترین مادربرد Asus که CPU Intel E4500 ساپورت کنه و DDR 3 باشه الان قیمتش چنده و دوم اینکه من میخوام 3 تا قطعه کامپیوترم رو ارتقا بدم و DDR3 کنم خوبه یا بده می خوام گرافیک XFX 9800GT DDR3 بخرم مادربرد Asus DDR3 البته یه ارزونشو و یه رم 2GB خوب حالا ایا خوبند یا نه به این سوال من جواب بدید ممنون میشم CPU من Intel هستش E4500

فیلد مارشال اروین رومل

persian creed عزیز
مگر q6600 چهار هسته ای نیست پس چرا e8500که دو هسته ای برای بازی بهتره؟
یعنی برای بازی های که سالهای آینده می آیند بهتر نیست یک cpu چهار هسته ای داشت تا دو هسته ای؟
دوست عزسز منو یکی از دوستان به تازگی دو تا سیستم جدید گرفتیم که در سی پی یو و مادربوردمون فرق داشتیم سیستم من 150 تومن از مال اون پایین تر دراومد ولی مال من کارایی بالایی داد سیستم ها:
سیستم من
MIN:ASUS P5 GLPRL
CPU: E8400
VGA:XFX 9800GTX+ 512MB
RAM:OCZ2GB BUS 800
UPS:GP 580B
سیستم دوستم
MIN:ASUS P5 DELUX
CPU:Q6600
VGA:XFX 9800GTX+ 512MB
RAM:OCZ 2GB BUS 800
UPS:GP 580B
خوب سیستم دوستم به صورت تعری از مال من قویتره ولی در بازی COMPNY OF HEROES تو رزولیشن 1024*768 وتنظیمات HIGHمال اون 191/5 فریم میده ولی مال من 199/3 فریم
پس سی پی یوو Q6600 از مال من کمتر کارایی بده.
دوما سیپی یو های چهار هسته ای واقعا 4 هسته ای نیستند بلکه دو تا دو هستهای هستند تا بازی سازا خودشونو با 4 هسته ای هماهنگ کنن سی پی یو های نهالن جای 4 هسته ای رو میگیرن یا روی نهالن مانور بده یه روی دو هسته ای ها موفق باشی.:love:

با اومدن DirectX 11 دیگه 2 هسته ای ها کاره ای نیستن !
---
دوست عزیز که اسپیکر میخوای
Creative SBS A500 در رنج قیمت 60 هزار تومان !
---
بودجتو بگو تا یک اسپیکر خوب معرفی کنم ضمنا مدل مینتم بگو تا ببینم کارت صدای آنبردت خوب هست یا نه چون داشتن یک کارت صدای خوب واجب تر از یک اسپیکر خوب است !

سلام به همگی من 2 تا سوال داشتم اول اینکه در حال حاضر قیمت ارزون ترین مادربرد Asus که CPU Intel E4500 ساپورت کنه و DDR 3 باشه الان قیمتش چنده و دوم اینکه من میخوام 3 تا قطعه کامپیوترم رو ارتقا بدم و DDR3 کنم خوبه یا بده می خوام گرافیک XFX 9800GT DDR3 بخرم مادربرد Asus DDR3 البته یه ارزونشو و یه رم 2GB خوب حالا ایا خوبند یا نه به این سوال من جواب بدید ممنون میشم CPU من Intel هستش E4500
خوب شما ميتوني مينبورد P5Q-C رو بگيري كه Combo و هم ddr2 هم ddr3 رو ساپورت ميكنه بگيري. ولي به نظر من الان ddr3 نگير چون در حال حاضر تفاوت زيادي با 2 نداره.
براي ارتقا بودجتو بگو شايد چيز بهتري تونستيم پيشنهاد بديم.
مگر q6600 چهار هسته ای نیست پس چرا e8500که دو هسته ای برای بازی بهتره؟
یعنی برای بازی های که سالهای آینده می آیند بهتر نیست یک cpu چهار هسته ای داشت تا دو هسته ای؟
فعلا دو هسته ايها بهترن اما احتمالا در آينده چهار هسته ايها كاراييه بهتري خواهند داشت. ميتوني Q6600 بگيري.

با تشکر از دوستان عزیز persian creed , , mehdi3 , , cogamne
خوب دوستان پس می تونم از صحبت های شما اینجوری نتیجه بگیرم که بازیهای حال حاضر برای cpu های دو هسته ای طراحی میشن وبه این دلیل به قول دوستمون cogame نتیجه بهتری میدن ولی در آینده cpuهای با هسته های بیشتر عملکرد بهتری خواهند داشت .
اما یک سوال دیگر هم داشتم و اینکه تو خیلی از بازیها مخصوصا ubisoft می بینیم که بعد از اجرای بازی تبلیغ nvidiaمیکنه آیا این نشون نمیده که این بازی سازگاری بیشتری با geforce داره یعنی مشکل من اینه که می خواستم 230 بدم 9600gt بگیرم ولی بعد از خواندن نظرات شما عزیزان در صفحات قبل به این نتیجه رسیدم که اگر پول بیشتری بدم HD4850 بگیرم کارایی بیشتری داره اما نمیدونم که ATi سازگاری خوبی با cpu اینتل داره یا نه؟
یا مثلا تو بازی های ubisoft خوب عمل می کنه یا نه؟
من الان واقعا گیج شدم بین دو مورد
q6600 یا E8500!!!!!!!
HD4850 یا یک geforce در حد قیمت HD4850!!!!
ممنون میشم اگر به من کمک کنید؟

با تشکر از دوستان عزیز persian creed , , mehdi3 , , cogamne
خوب دوستان پس می تونم از صحبت های شما اینجوری نتیجه بگیرم که بازیهای حال حاضر برای cpu های دو هسته ای طراحی میشن وبه این دلیل به قول دوستمون cogame نتیجه بهتری میدن ولی در آینده cpuهای با هسته های بیشتر عملکرد بهتری خواهند داشت .
اما یک سوال دیگر هم داشتم و اینکه تو خیلی از بازیها مخصوصا ubisoft می بینیم که بعد از اجرای بازی تبلیغ nvidiaمیکنه آیا این نشون نمیده که این بازی سازگاری بیشتری با geforce داره یعنی مشکل من اینه که می خواستم 230 بدم 9600gt بگیرم ولی بعد از خواندن نظرات شما عزیزان در صفحات قبل به این نتیجه رسیدم که اگر پول بیشتری بدم HD4850 بگیرم کارایی بیشتری داره اما نمیدونم که ATi سازگاری خوبی با cpu اینتل داره یا نه؟
یا مثلا تو بازی های ubisoft خوب عمل می کنه یا نه؟
من الان واقعا گیج شدم بین دو مورد
q6600 یا E8500!!!!!!!
HD4850 یا یک geforce در حد قیمت HD4850!!!!
ممنون میشم اگر به من کمک کنید؟
مشکلی که بچه ها دارن نداشتن هیچ اطلعاتی از سخت افزار و شنیدن بعضی حرف های مغازه داران چاپلوسه !
اون بازی ها که زده nvidia روی کارت های Nvidia با کارت های انویدیا سازگار تره ولی الان دیگه واقعا هیچ فرقی نداره !
230 برای 9600gt ! به خدا ظلمه شهرستانی از سایت www.lioncomputer.ir بخر ! اگه ati میخوای HD4850 بخر 220-230 GainWard ! و Zotac 9800GTX Plus قیمتی حدود 280-295 تومان داره که اگه اورکلاکر باشی 9800 پیشنهاد میشه هر چند که همینطوری هم قویتره !
اصلا کاری به سازگاری نداشته باش همه چیز سازگاره فقط مینه ! اونم فقط برای SLI و CS و CPU و RAM !
(منظورم اینه که برای رم و سی پی یو باید مادر بوردی باشه که مثلا DDR2 تا باس 1066 را ساپورت کنه ! و مثلا یک چیپست مخصوص CS و یکی SLI که مین هاشون فرق داره !)
CPU به نظر من اگه برای آینده هم میخوای Q6700 -Q6600 !(با اومدن دایرکت ایکس 11 فکر کنم سی پی یو های 4 هسته ای عملکرده بهتری داشته باشن)
تو اون رنج هم گفتم فقط 9800gtx plus !
---
اسپیکر
من حدود 50 بهت Microlab FC570 را پیشنهاد میکنم 2.1 چنل هست و ساب توپی داره و کیفیت صدا ی خوبی داره و مین شما هم ساند کارد آنبرد خوبی داره ! اما با خرح بیشتر که بشه 60-65 میتونی از Creative مدل های زیادی برداری !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or