مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در وضوح بالا جیفورس بهتر عمل میکنه و با راه اندازهای جدید این کارایی بهتر هم شده؛ بطوریکه میشه گفت 260 بهتر از 4870 عمل میکنه.
دوست عزیز خواهشا یجا پست بده در ضمن اینجا تاپیک مشاوره هست نه تست و آموزش.
منظوره من کیس Green Tuniq 2 بود این کیس کولینگش خوبه؟
خوب اونم منظورش tuniq2 بود دیگه.:biggrin1:

با سلام خدمت دوستان عزيز .
يه راهنمايي در مورد خريد كارت صدا مي‌خوام .
مهمترين سؤالي كه دارم اينه كه هارتهاي سري Audigy كريتيو با سري X-Fi چه فرقي دارن ؟
بودجم حدود 100 تومنه .
تو سايت رايان سبا يه سري از كارتهاي Creative رو قيمت زده اما تعدادشون محدوده .
ما كه پول نداريم X-Fi Elite Pro يا X-Fi Xtreme Gamer Fatality بخريم ، پس ميمونه كارتهايي مثل X-Fi Xtreme Audio كه رايان سبا زده 74 تومن و Audigy 4 كه قيمتش يه كمي از اين كمتره.
البته X-Fi Extreme Music و X-Fi Platinum هم هستن كه قيمتشون رو ندارم . (كسي ميدونه قيمت اين دو مدل چنده تو بازار ؟)
تو مشخصات كارتها كه تو سايت خود كريتيو ميديدم سري Audigy 2 , 4 از EAX 4.0 ADVANCED HD پشتيباني ميكردن كه البته مدلهايي مثل X-Fi Elite Pro و X-Fi Xtreme Gamer Fatality از يه نسخه بالاتر يعني EAX 5.0 ADVANCED HD پشتيباني ميكردن اما تو مشخصات كارتهايي مثل X-Fi Xtreme Audio و X-Fi Extreme Music نزده بود از كدوم نسخه پشتيباني ميكنن . كسي ميدونه اين دوتا كارت از چه نسخه اي پشتيباني ميكنن ؟
خلاصه كسي كه در زمينه كارت صدا اطلاعات داره اگه يه توضيح كامل در اين رابطه بده ممنون ميشم . :blushing:

سلام پارسالی[!]

خوب محصولات اِکس اِف آی جدید هستن و همگی با ویرایش تازه سازگار.

جدیداً سری زونار ایسوز هم برون سپاری شده و نسبت پیام به اغتشاش مناسبی ارائه داده_SNR.

البتّه به لحاظ کارائی و عدم تاثیر منفی در بازی، انواع 100 این محصولات بعضاً نسبت به کارت های صوتی درون ساز دو ساله اخیر ضعیفتر عمل کردن[!]

آخرین ویرایش:
من اگه سی پی یو q6600 بگیرم فرکانسشو اور کنم به فرکانس e8500 ایا اندازه ی e8500 کارایی داره؟
اگه قصد crossfire کردن نداشته باشم بهتر نیست بجای p5q , p5q delux معمولی بگیرم؟
این رم های patriot مشکلی ندارن؟!
یه سوال دیگه:cheesygri برای اور کردن پاور بیشتری نیازه؟
و یک سوال دیگه! من از ظاهر کیس tuniq 2 خیلی خوشم میاد میخواستم ببینم این کیس از نظر کولینگ ضعیفه؟

دوست عزیز E8500 فرکانسش 3.0 GHz هست ولی Q6600 فرکانسش 2.4 GHz هست و باید بگم که اگه با فن معمولی که همراه CPU هست OC کنی نهایتا به 3 می رسه بالاتر می ره اما باید یه سری چیزا دستکاری شه
اگه فقط بازی می خوای E8500 خوبه
باید بگم توی oc در حالت عادی نیازی به power آنچنانی نیست
اما اگه بخوای بیشتر OC بکنی ولتار را باید ببری بالا که به power قوی تر نیاز هست
تازه با بالا بردن ولتار FSB تغییر می کنه که باید mainet بتونه FSB 1333 را ساپورت کنه
رمم توی OC خیلی تاثیر داره
در واقع برای یک OC باید یک CPU & RAM & MAINBOARD خوب داشته باشی
و سعی کن رمت را در حالت Dual channel نصب کنی
ببخشید اگه دراز شد

آخرین ویرایش:
میتونی اینو در نظر بگیری :

اون 4gb کینگی که شما قیمت کردی یا باسش 667 یا 800 بوده (که به احتمال زیاد 667 بوده) یا دست دو بوده:cheesygri ولی شما خواستی رم کینگ بگیری ببین گارانتیش چیه اگه ایمانتک یا آسمان بود حله مطمئن باش.
اون g.skillـی هم که قیمت گرفتی خودت هم زدی باسش 1066ـه و 2gb 1066 الان با هر مارکی در کمترین حالت 65 تا 70 مایشه که تفاوت کارایی 1066 با 800 در حال حاضر ناچیزه البته اگه بخوایم برای اور در نظر بگیریم انتخاب خوبی میتونه باشه در غیر اینصورت شما تفاوت چندانی نمیبینی.
خرید p5q-c هم کی گفته اشتباهه اینم یه مین مثل بقیه مینهاست فقط کمبو هستش همین.
خیلی ممنون از راهنماییتون:biggrin1: پاسخگوی همه سوالای من بود:cheesygri
پس اینا نهایی شد، من میرم اینا رو میخرم، p5qc هم میخرم چون من مثله شما نیستم هر دو سال یه بار عوض کنم کامپیوتر چون زیاد بازی نمیکنم، گفتم بعدا رم DDR3 ارزون شد بتونم بذارم رو همین، بعد یه خوبی هم داره 6 تا اسلات واسه رم داشت، قیمتا هم واسه همین امروزه تو بازار رضا بودم پرسیدم
Main : Asus P5Q-C 155,000
CPU : Intel E8400 177,000
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 60,000
Hard : Maxtor SATA 500 Gig 65,000
--------------------------------------------------
~460,000

راستی این p5Q ها خیلی ارزون شده، 135 بودن، تا ارزونیه برین بخرین
یکی میگفت یه رمایی اومده واسه patriot 800, ولی یه کاری بکنین میشه 1066 یکم گرونتر بود، نمیدونم چی بود ولی من همین 800 رو میخرم ارزونتره :biggrin1:
خیلی ممنون از کمک دوستان :biggrin1:

مثله اینکه p5Q-C رم 800 رو ساپورت نمیکنه :( فقط 1066 ، یعنی یا باید p5Q بگیرم و بیخیال DDR 3 شم یا رم 1066:|
آقای supra اگه میشه بگین نظرتونو ما استفاده کنیم :biggrin1:

ممون آقای حسینی کیه؟کجا سوال کنم؟
تو اين تاپيك هستن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18861&page=7
راستش من امروز یه جا زنگیدم به من گفت Q6600 شده 225000 تومان
زیاد نگفت؟
اشتباه نکرده؟
خوب گرون گفته. البته هيچي معلوم نيست. اين Q6600 قيمتاش روزانه تغيير ميكنه.:biggrin1: ولي بعيد ميدونم انقدر شده باشه.
مثله اینکه p5Q-C رم 800 رو ساپورت نمیکنه :( فقط 1066 ، یعنی یا باید p5Q بگیرم و بیخیال DDR 3 شم یا رم 1066:|

مطمئني؟!!
كي گفته همچين چيزيو؟

مطمئني؟!!
كي گفته همچين چيزيو؟

مطمئن نیستم ولی تو سایت asus اینجوری زده، حالا شاید من اشتباه برداشت کردم:

P5Q

The Balance of efficiency and power saving!
Intel LGA775 Platform
Intel® P45 chipset
ASUS 8-phase Power Design
Dual-channel DDR2 1200/1066/800/667 MHz

100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)
ASUS EPU-6 Engine
ASUS Express Gate
ASUS Drive Xpert
VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU)
اینم p5Q-C

P5QC

Combo Memory with DDR2 and DDR3 support!
Intel® P45 chipset
ASUS 8-phase Power Design
Dual-channel DDR3 1333MHz / DDR2 1066 MHz
100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)
ASUS EPU-6 Engine
ASUS Express Gate
ASUS Drive Xpert
VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU)

* DDR2 1066MHz DIMMs work only on the black slots for one DIMM per channel.

نميدونم چرا تا حالا دقت نكرده بودم.:confused:
بله متاسفانه حق با شماست و فقط رمهاي DDR2 1066 و فقط روي اسلاتهاي مشكي كار ميكنه.
همون P5Q رو بگير به نظر من چون تفاوت خيلي زيادي بين رمهاي DDR3 و DDR2 نيست. (در واقع فعلا نيست)

اینم از اون حربه های تبلیغایه؛ نوشته 1080پی، که گرد شده ی 1050پی هست؛ دروغ هم ننوشته[!]؛ تعداد نقاط واقعی نمایشگر 1050×1680 هست(،چند سانتیمتر راست نقل قولتان)، البتّه ممکن هم هست که گیرنده واقعاً 1920×1080 باشه؛ یعنی دروغی در کار نباشه ،هرچند جنبه تبلیغیش باقیست، ولی خوب نمی تونه تا این حد نمایش بده و باید کوچک نمائی بشه_Scale down[!]

همونطور که میدونی این محصول گیرنده تلویزیون داره و خرج اظافی برای بازی باز، ضمن اینکه کیفیّت سیاهی و روشنایی کمتری نسبت به نوع پی داره_Contrast & Brightness.

شما منبعي براي اين حرفات داري يا همش استنباط شخصيته؟

اخه تو اینجا: http://www.tuniq.com.tw/Chassis/chassis.htm
tuniq 2 رو نوشته Tuniq Symmetry 1 واسه همین گفتم یه وقت اشتباه نشه!
نه دیگه اونی که تو ایران میشناسن به اسم tuniq2 هست که green یا همون شرکت آینده سیما اونو داده بیرون.
راستش من امروز یه جا زنگیدم به من گفت Q6600 شده 225000 تومان
زیاد نگفت؟
اشتباه نکرده؟
حدودا یه 7 یا 8 تومنی رفته بالا ولی 225 هم نمیارزه.
آقای supra اگه میشه بگین نظرتونو ما استفاده کنیم
نميدونم چرا تا حالا دقت نكرده بودم.:confused:
بله متاسفانه حق با شماست و فقط رمهاي DDR2 1066 و فقط روي اسلاتهاي مشكي كار ميكنه.
همون P5Q رو بگير به نظر من چون تفاوت خيلي زيادي بين رمهاي DDR3 و DDR2 نيست. (در واقع فعلا نيست)
نه اشتباه نکنید ddr2 نهایت میتونه تا 1066 ساپورت کنه یعنی پایینترش مثل 667 و 800 رو هم پشتیبانی میکنه اون توضیح هم که در مورد اسلات مشکی داده یعنی اینکه ddr2 1066 فقط رو اسلات های مشکی کار میکنه وگرنه چهار تا از اسلات هاش ddr2 هستش و 2 تای دیگه ddr3.
شما با خیال راحت برو p5q-c بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or