Main : Asus P5E3 Deluxe or Asus Striker II Extremeبودجم 2 ميليونه (CPU-MB-RAM-VGA-CASE/Tower-Power )
OCZ-Geil-Corsair-Crucial-G.skill...سلام
میخواستم بدونم بین مارکهای رم کدوما از همه بهترن
صبر كن T220HD رو بگير كه Full HDيه وبهترين مانيتور 22 اينچه.ک مانیتور 22 اینچ خوب تا مرز 450,000 میخواستم بگیرم خودم samsung T220p رو انتخاب کردم ارزش داره ؟
پیشنهاد میکنم با این بودجه صبر کنی تا مینای x58 و cpuهای جدید intel بیاد بعد واسه خرید سیستم اقدام کنی.بودجم 2 ميليونه (CPU-MB-RAM-VGA-CASE/Tower-Power )
بحث بهتر یا بدتر بودن نیست شما با توجه به بودجت میتونی حق انتخاب داشته باشی.سلام
میخواستم بدونم بین مارکهای رم کدوما از همه بهترن
اون مدل هم خوبه ولی میتونی lg w2284f رو هم در نظر بگیری حدودا 300 305 تومن مایشه.یک مانیتور 22 اینچ خوب تا مرز 450,000 میخواستم بگیرم خودم samsung T220p رو انتخاب کردم ارزش داره ؟
شما بودجه ی کلی رو بگو تا کمکت کنم.من میخوام یه دستگاه برای بازی بخرم قطعه هایی که انتخاب کردم ایناس:
MotherBoard:Asus P5Q
cpu:q6600 or e8500
VGA: 4870
ram:4 gb bus 800
Power:GREEN - GP580B
Case:Green Tuniq 2
سی پی یو کودومو بگیرم؟
رم چه مارکی بگیرم؟
اگه تغییری میشه داد که بهتر بشن لطفا بگین
سرعت کیفیت و ...! مخصوصا اگه اهل اورکلاک باشی خرید رم درست حسابی به شدت توصیه میشه !آخه من قبلا میخواستم 2 تا 2 gig مارک kingstone بخرم بعد دیدم همه جا صحبت ها راجع به kingstone منفیه، ولی خوبیش این بود که ارزون بود، بعد حالا میخواستم ببینم بین بقیه چجوریه.
حالا مثلا 4 گیگ kingstone, قیمتش حدود 57-58 تومنه ، 2 * Gskill 2G(2*1G)1066MHz میشه 130 تومن ( Gskill 2G(2*1G)1066MHz قیمتش 65 تومنه )
حالا میخواستم بدونم اگه 70 تومن بیشتر بدم، به اندازه 70 هزار تومن تفاوتش معلومه :biggrin1: یا اینکه نه یه مارک دیگه یه چی ارزونتر تو همون رنج 60-70 بدم واسه 4 gig.
به نظر من شما Patroit را انتخاب کن! (80 تومان)آخه من قبلا میخواستم 2 تا 2 gig مارک kingstone بخرم بعد دیدم همه جا صحبت ها راجع به kingstone منفیه، ولی خوبیش این بود که ارزون بود، بعد حالا میخواستم ببینم بین بقیه چجوریه.
حالا مثلا 4 گیگ kingstone, قیمتش حدود 57-58 تومنه ، 2 * Gskill 2G(2*1G)1066MHz میشه 130 تومن ( Gskill 2G(2*1G)1066MHz قیمتش 65 تومنه )
حالا میخواستم بدونم اگه 70 تومن بیشتر بدم، به اندازه 70 هزار تومن تفاوتش معلومه :biggrin1: یا اینکه نه یه مارک دیگه یه چی ارزونتر تو همون رنج 60-70 بدم واسه 4 gig.
یه سوال دیگه هم داشتم، به نظر شما خرید p5q-C اشتباهه؟ آخه DDR3 ساپورت میکنه گفتم شاید برای آینده نگری خوب باشهولی بعضی جاها میگن کاراییش از p5q عادی پایین تر میاد، حالا این راسته یا نه؟
Main:BoiStar i45MotherBoard:Asus P5Q
cpu:q6600 or e8500
VGA: 4870
ram:4 gb bus 800
Power:GREEN - GP580B
Case:Green Tuniq 2
سونی-لایت آن !سلام
می خواستم بدونم الان دی وی دی رایتر خوب چی تو بازار هست ؟ با سرعت بالا و عمر طولانی و ترجیحا LightScribe هم داشته باشه (هرچیزی بجز Pioneer)
به نظر من دنبال مانیتور های ویوسونیک سونی باش !یک مانیتور 22 اینچ خوب تا مرز 450,000 میخواستم بگیرم خودم samsung T220p رو انتخاب کردم ارزش داره ؟
CPU : Intel Q99502 میلیون!
اهل اورکلاک و بازی خفن و اینا که نیستم ولی دوست داشتم سیستم خوبی بگیرم.سلام
سرعت کیفیت و ...! مخصوصا اگه اهل اورکلاک باشی خرید رم درست حسابی به شدت توصیه میشه !
----------------------

الان اکثر مینها و cpuها از 4870 پشتیبانی میکنن شما بگو چقدر میخوای خرج کنی.
میتونی اینو در نظر بگیری :1 میلیون برای همین قطعات
اون 4gb کینگی که شما قیمت کردی یا باسش 667 یا 800 بوده (که به احتمال زیاد 667 بوده) یا دست دو بوده:cheesygri ولی شما خواستی رم کینگ بگیری ببین گارانتیش چیه اگه ایمانتک یا آسمان بود حله مطمئن باش.آخه من قبلا میخواستم 2 تا 2 gig مارک kingstone بخرم بعد دیدم همه جا صحبت ها راجع به kingstone منفیه، ولی خوبیش این بود که ارزون بود، بعد حالا میخواستم ببینم بین بقیه چجوریه.
یه سوال دیگه هم داشتم، به نظر شما خرید p5q-C اشتباهه؟ آخه DDR3 ساپورت میکنه گفتم شاید برای آینده نگری خوب باشهولی بعضی جاها میگن کاراییش از p5q عادی پایین تر میاد، حالا این راسته یا نه؟
من liteon یا suzuki رو پیشنهاد میکنم.سلام
می خواستم بدونم الان دی وی دی رایتر خوب چی تو بازار هست ؟ با سرعت بالا و عمر طولانی و ترجیحا LightScribe هم داشته باشه و همچنین SATA باشه (هرچیزی بجز Pioneer)
شما قیمت 500 گرین رو با یه برند متوسط (از نظر قیمت) مقایسه کن حداقل 20 تا 25 تومن اختلاف دارن پس تفاوت کم نیست.قیمت پاور های خارجی با پاور های گرین (تفوتشون خیلی کمه)
به نظر من سیستم خوبی داری فعلا صبر کن تا .....ممنون از همه . من الان سيستمم اينه
AM2 6400+
GeIL4*1 DDR2 800
e-VGA 8800U
خودم هم ميخواستم صبر كنم تا x58 بياد
cpu شما چیه ؟سلام و خسته نباشید به همه من می خوام 3 تا از قطعه هامو عوض کنم می خواستم منو راهنمایی کنید Ram , Motherboard , Graphic من 500 تومان دارم، گرافیک می خوام XFX باشه مادربرد Asus رم هم هر چی که شما میگید خوبه. فقط می خوام 230,50 به گرافیک پول بدم خلاصه یه چیز ردیف، دو تای دیگه هر مدلی که شما میگید بهتره، اگر منو راهنمایی کنید که چه مدلهایی رو بخرم خوبه ممنون میشم . یه چیزی می خوام بخرم که حداقل تا 2,3 سال از نظر بازیهای کامپیوتر راحت باشم همه رو بکشه بیاره!!![]()
CPU : intel e8500 or q6600بين 350 تا 400 در ضمن اگه ميشه هم Amd وهم Intel روبگيد
قيمت تقريبيش رو هم اگه ميدونيد بگيد
باتشكر