مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهتر از ۵۰۶۰ هستن از هر نظر . خیلی قوی ترن

شیر شیره گرچه پیره

ایشون گفت تا ۱۰۰ میلیون

۴۰۶۰ و ۹۰۶۰ هم ضعیف تر هستن

تو رزولوشن های مختلف
من کاری به قدرت خام اون ها ندارم. دارم میگم با این قیمت و طول عمری که دارن ارزش خرید ندارن. از نظر فناوری، طول عمر و قیمت تمام شده ارزش خرید با این قیمت رو ندارن.

در کل نخریدن جامعه عظیم گیمری با توجه به کرایه های سنگین مغازه ها .

قیمت ها رو تعدیل نکنه ولی باعث بسته شدن ۸۰ ۹۰ درصد مغازه ها می شود .

این خودش می تونه جرقه اعت...راضات صنف کامپیوتر دارها و ... بشه

نتیجه نهایی به نفع گیمرها هست ولی خب صبر و تحمل می خواهد .

راه دیگه نیستش

روزی می رسه که یک واتر کولر عادی هم نشه خرید

• Like
Reactions: masoud101
همین الان استعلام کردم بالای ۳۰ م

مشهد

دیپ کول سه فن

سیستم خنک کننده آبی دیپ کول مدل MYSTIQUE 360 ARGB
از مشهد نگو که دود از سر آدم بلند میشه، کسی از آترین کالا یا اگزو گیم خرید اینترنت داشته؟ چطوریه اوکی؟

• Sad
Reactions: Thundersky
درود دوستان AMD 9900X دارم با برد گیگا Aorus x870 elite wifi
دست دوم تمیز چند میتونم بفروشم؟
و اینکه گرافیکم 5080 هست 9950x3d و برد rog x870e-E بگیرم ابدیت خوبی هست؟
هدف از این ارتقا چی هست؟ برای گیم 9800X3D پردازنده بهتری هست از هر دو. با اینکه 9950X3D کش بالاتری داره و هسته بیشتری هم داره، نحوه قرار گیری کش اضافی و همچنین هسته های بیشتر تاثیر چندانی روی خروجی بهتر اون CPU برای بازی نداره.(بعضی جاها اتفاقا خروجی پایینتری هم 9950X3D نسبت به 9800X3D) به جز این پردازنده های نسل 10000 هم قرار هست رو همین چیپ AM5 قرار داشته باشند و شاید هزینه برای اونا منطقی تر باشه. (شایعه افزایش 20 درصدی بازده)
ارتقای مادربورد به نظر کاملا غیر ضروری هست. و حقیقت شک دارم کاربری باشید که براش فرقی بکنه این آپگرید مادربورد.
تو این رده گرافیک به نظرم شما یا 1440p بازی می‌کنید یا 4K و در اینجا پول بابات 5090/4090 بدید خروجی رو خیلی بیشتر حس می‌کنید تا آپگرید CPU. هم خودتون رو از محدود 16 گیگ 5080 رها می‌کنید هم گرافیک قوی تری خواهید داشت که تو بازم تو رزولوشن بالا تاثیرش خیلی بیشتر حس میشه.

درود دوستان AMD 9900X دارم با برد گیگا Aorus x870 elite wifi
دست دوم تمیز چند میتونم بفروشم؟
و اینکه گرافیکم 5080 هست 9950x3d و برد rog x870e-E بگیرم ابدیت خوبی هست؟
سلام. بروزرسانی خوبی هست ولی به نظرم ارزش پرداخت با این مبالغ رو نداره. اگه حتما قصد ارتقا رو دارید برید سراغ پردازنده 9950xd2 که شده پرچمدار دنیای پردازنده ها توی تک هسته و چند هسته. ولی باز هم خیلی گرونه و ارزش ارتقا رو نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or