سلام. بستگی به بودجه داره.نظرتون در مورد کیس حالا چه فول چه مید تاور که بهترین خنک کنندگی رو داشته باشه چیه ؟
50 تومن حدودا حالا شاید بیشتر اما بهتر کمترسلام. بستگی به بودجه داره.
تا این حد که نیاز نیست برای کیس ولی با این حال چند مورد که شخصا داشتم :50 تومن حدودا حالا شاید بیشتر اما بهتر کمتر![]()
سلام.50 تومن حدودا حالا شاید بیشتر اما بهتر کمتر![]()
بفروشش به من خودم درستش میکنم براتدوستان یه pc قدیمی داشتم میخواستم بفروشم
قبل فروش چیکار کنم که دیگه به هیچ عنوان نتونن فایلهای پاک شده رو ریکاوری کنن؟

یکی از شروط اصلی واسه فروش اینه که طرف به هیچ عنوان تو بازیسنتر فعالیتی نداشته باشهبفروشش به من خودم درستش میکنم برات![]()
![]()

اگه درست یادم باشه از نرم افزار را disk Kill استفاده کن من باهاش هارد لپتاپ فرمت کردم دیگه هیچی ازش ریکاوری نشددوستان یه pc قدیمی داشتم میخواستم بفروشم
من یک ماه رفتم فروشندگی کردم طرف زیر حقوق کف یعنی کارگری بهم پول داد زد زیر حرف هاش. یعنی پایه حقوق 350 بود به من 200 داد با همون پول رفتم یک وی کپی خور خریدم یادمه 360 هم 230 اینا بود یعنی یک ماه کارگری می کردی می تونستی بهترین کنسول بخری 100 هم بذاری جیبت(نصف پول کنسول تقریبا)مثلا نسل 8 همون زمانی که کنسولا زیر یه میلیون بود من کار درست نداشتم تونستم با همون نیمچه کارایی که انجام میدادم یه سیستم خوب ببندم، (نسل اول رایزن 7 که خوبم بود) الان کی میتونه راحت 100-150 جور کنه حتی برای کنسول چه برسه سیستم خوب!
من VIEW 51 ش دارم انصافا تا صبح فضا برای دستکاری داره کلا کیس های این شرکت خیلی خاص هستن اما زیاد وارد کننده ای سمتش نرفته برای همینم خیلی کم پیدا می شه1-Thermaltake View 71 خدای امکانات و کیفیت هست تا قیامت دیگه اصلا به کیس نیاز نداری کل ساختار کیس شیشه ای هست که شاسی فولادی و خیلی محکمی هم داره هیچ قطعه ای بزرگ و کوچیکی نیست که داخلش جا نشه تا هفته پیش 19 تومن بود بنظرم بیشتر بدرد این میخوره بخوای خنک کننده سیکل باز بزاری ولی اگر خنک کننده ابی معمولی هم گذاشتی زیاد مهم نیست خیلی هم بزرگه اینو در نظر بگیر تنها مشکلش اینه هیچ فنی باهاش نیست.
فرمت 3 مرحله ای با ZERO یا رندوم بزن ایلان ماسک هم نمی تونه چیزی ریکاوری بکنهدوستان یه pc قدیمی داشتم میخواستم بفروشم
نوddr5حداقلسلام
دوستان من برای برادر کوچیکترم یه سیستمی میخوام جمع و جور کنم
برای انجام کار های روزمره سبک و گیمینگ انلاین در حد اورواچ و رینبو با رزولوشن 1080
به نظرتون برای کیس چقد هزینه لازمه؟ چه مشخصاتی پیشنهاد میدید با این وضعیت بازار و قیمت ها؟