Thundersky
کاربر سایت
مادربرد من :منم داشتم ازش تعریف میکردم دیگه
5070ti که با اون قیمتی که پیدا کرده ارزش خریدش صفره.
Asus prime Z790-P Wifi D4
کارت RX 9070 XT روش سوارش میشه؟؟ نهایت قدرت میشه گرفت ؟؟؟
مادربرد من :منم داشتم ازش تعریف میکردم دیگه
5070ti که با اون قیمتی که پیدا کرده ارزش خریدش صفره.
مادربرد من :
Asus prime Z790-P Wifi D4
کارت RX 9070 XT روش سوارش میشه؟؟ نهایت قدرت میشه گرفت ؟؟؟
درسته نسل pcieرو کارت های16لین تاثیر زیادی نداره.بله. حتی 5090 هم هنوز روی PCI E 4 مشکلی نداره.
از مرحله تحریم و اینا گذر کردیم. دیگه خریدار اصلی این کارتها گیمورها نیستن.قیمت قطعات کامپیوتر و موبایل و ... واقعا از مرحله تخیلی عبور کرده
مقصر ما هستیم که می خریم . اگر ۹۵ درصد خریداران، تحریم کنند و نخرند قیمت ها کم میشه و بالاخره مغازه داران جز و نیمه کلفت کم میارن .
فقط کسانی که واقعا نیاز به سیستم دارند و انیماتور و گرافیست و ... هستند اونها چاره ندارن و نونشون گرو سیستم هست وگرنه بقیه صبر کنند .
با تنظیمات low و فریم ۳۰ تهش بسازند ولی پول به دلال ها و مغازه داران زالو صفت ندهند و مانع موج سواری اونها بشوند
خلاصه از ماست که برماست
با نهایت احترام، ای عن تو AI بره که از زمانی اومد مثل سونامی بازار ترکوند آخه خود رم هم اگه عقل داشت حتی فکر شو نمیکرد قیمتش از گرافیک هم بیشتر بشهاز مرحله تحریم و اینا گذر کردیم. دیگه خریدار اصلی این کارتها گیمورها نیستن.
یک نفر رو میشناسم اخیرا دو تا ۵۰۹۰ برای اجرای مدلهای AI خریده. اخیرا یعنی حتی یک ماه هم نیست.
فقط هم ایران نیست. روی ردیت برو توی سابهای مربوط به AI، هر کدوم n تا کارت گرافیک ۵۰۹۰ با قیمتهای تخیلی ۴-۵ هزار دلاری خریدن.
درآمد دارن بعد ؟از مرحله تحریم و اینا گذر کردیم. دیگه خریدار اصلی این کارتها گیمورها نیستن.
یک نفر رو میشناسم اخیرا دو تا ۵۰۹۰ برای اجرای مدلهای AI خریده. اخیرا یعنی حتی یک ماه هم نیست.
فقط هم ایران نیست. روی ردیت برو توی سابهای مربوط به AI، هر کدوم n تا کارت گرافیک ۵۰۹۰ با قیمتهای تخیلی ۴-۵ هزار دلاری خریدن.
اگه شرایط بازار عادی بود مقایست منطقی بود ولی الان نه شرایط بازار اینجا نرماله نه وضعیت مارکت جهانی قطعات. اینجا باید بگردی ببینی کدوما نسبت به ارزش دلاریشون اینجا قیمت گذاری بهتری شدن نه اینکه بری کارت هزار دلاری رو بخری 300 میلیون فکر کنی آیفون خریدی بقیه شیائومیاونایی که کارت AMD میخرن مثل افرادی هستن که گوشی پرچمدار شیائومی میخرن و حالا هی میخوان آیفون دارها(و پرچمدارهای سامسونگ) رو قانع کنن که شیائومی بهتره![]()
اگر کسی کارش نیاز به cuda core نداشته باشه amd خرید بهینه تری هستاونایی که کارت AMD میخرن مثل افرادی هستن که گوشی پرچمدار شیائومی میخرن و حالا هی میخوان آیفون دارها(و پرچمدارهای سامسونگ) رو قانع کنن که شیائومی بهتره![]()
اگه شرایط بازار عادی بود مقایست منطقی بود ولی الان نه شرایط بازار اینجا نرماله نه وضعیت مارکت جهانی قطعات. اینجا باید بگردی ببینی کدوما نسبت به ارزش دلاریشون اینجا قیمت گذاری بهتری شدن نه اینکه بری کارت هزار دلاری رو بخری 300 میلیون فکر کنی آیفون خریدی بقیه شیائومی
ممکنه یه مدت موجودی یه کارت بره پایین الکی قیمتش بالا رفته باشه در صورتی که یه کارت دیگه با موجودی بیشتر قیمت معقول تری داره.
بیشتر برای مزاح گفتم...چون همون شیاتومی هم خیلی جاها برتری داره به آیفون و ساسونگ ولی دید کلی مردم اینه که بریم آیفون و سامسونگ بخریم و اینجاست که اون شیائومی دار کلی تلاش میکنه برای اثبات حقانیتشاگر کسی کارش نیاز به cuda core نداشته باشه amd خرید بهینه تری هست
برای گیمینگ
اگر که بودجه هیچ مسئله ای نیست که خیلیم خوب ، ادم Nvidia میگیره اگر نه ، ری تریسینگ انچنان مسئله حیاتی نیست بنظرم
انویدیا یه سر و گردن بالاتر و پیشروتر از AMD ـه خب چرا باید یکی تلاش کنه بگه AMD بهتره؟بیشتر برای مزاح گفتم...چون همون شیاتومی هم خیلی جاها برتری داره به آیفون و ساسونگ ولی دید کلی مردم اینه که بریم آیفون و سامسونگ بخریم و اینجاست که اون شیائومی دار کلی تلاش میکنه برای اثبات حقانیتش
در واقع اکثر اوقات شما نمیبینید که یه انویدیا دار بخواد تلاش کنه بگه بهتر از amd هست و طرف مقابل رو قانع کنه، ولی برعکسش همیشه صادقه![]()
تو همه جای دنیا قطعات گرون شده و بستن سیستم سخت تر ولی باز با ایران خیلی فرق داره.بنظر من این شرکت ها باید یه لاین گیمینگ راه اندازی کنن و صرفا فقط برای گیم کارت گرافیک تولبد کنن، اینجوری که داره پیش میره نه تنها ایران فکر نکنم خارج از کشورم بستن سیستم مثل قبل راحت باشه
اونی که من میشناسم، درآمد دارن ولی نمیدونم این درآمد خرید سیستم ۳-۴ میلیاردی رو توجیه میکنه یا نه.درآمد دارن بعد ؟
AI
بازار بهم ریخته هوش مصنوعی