مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

والا یک میلیارد راحت میشه یک سیستم 2k تمیز بست . حتی 4k

یک سیستم ۱۰ روز پیش دیدم ۳۶۰ میلیون . عالی بود :

Giga X870 E
32 GB Corsair DDR5 5800
5070 MSI VANGUARD
AMD 7800X3D
SAMSUNG 1TB SSD NVME
ASUS 240 WATERCOOLER 2FAN
LIAN LI 3 FAN
DEEPCOOL 850W GOLD

عالی
اون ده روز پیش بود, الان همین500 تومن درمیاد:دی
رم5800نداریم.5600 داریم ولی همون6000عالیه براamd
7800x3dبرا گیم حرف نداره حدود60بهترینه ولی برا ادیت و رندر در حد9600xتقریبا.همون 9700xبرا گیم و رندر بهتره.
اوضاع خیلی خرابه این همه کار می‌کنیم یه دلخوشیم گیم زدن بود اونم از دست رفت، طفلک دوستم آخر پولش به rx 6600 رسید از بس که این نامردا هر روز قیمت ها رو بردن بالا.
حالا یه سوال دوستان این جنگ و درگیری ها بخوابه قیمت ها متعادل میشه برای ارتقا یا نه؟
چون اگه قراره بدتر شه یه فکری بکنم
گرونی رم و هارد و کارت گرافیک و الان هم مادربرد مشکل جهانیه پس مملکت گل و بلبل هم بشه باز افزایش قیمت داریم.
وضعیت داخل همدمعلومه در دراز مدت همیشه افزایش قیمت داریم و شاید تا عید دلار300هم رد کنه ولی در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست. مثلا اخر فروردین و اردیبهشت بازار منفجر شد و قیمت های خیلی عجیبی دیدیم خیلی چیزا رو با دلار300.400تومن حساب میکردن ولی باز تو خرداد قیمت ها حسابی پایین اومد حدود دو هفته بازار اروم بود من همه خرید هامو انجام دادم خیلی چیزا نصف قیمت ماه قبلش. ولی بعد تعطیلات محرم قیمت ها دوباره صعودی شد تا الان هر روز بدتر شده پس معلوم نیست چی بشه شاید یهو دلار باز پایین اومد محاصر برداشته شد واردات دبی زیاد بشه و بازار یه مدت اروم بگیره،شایدم ماه دیگه این قیمت ها خاطره شد، واقعا بازار ایران کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست

اون ده روز پیش بود, الان همین500 تومن درمیاد:دی
رم5800نداریم.5600 داریم ولی همون6000عالیه براamd
7800x3dبرا گیم حرف نداره حدود60بهترینه ولی برا ادیت و رندر در حد9600xتقریبا.همون 9700xبرا گیم و رندر بهتره.

گرونی رم و هارد و کارت گرافیک و الان هم مادربرد مشکل جهانیه پس مملکت گل و بلبل هم بشه باز افزایش قیمت داریم.
وضعیت داخل همدمعلومه در دراز مدت همیشه افزایش قیمت داریم و شاید تا عید دلار300هم رد کنه ولی در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست. مثلا اخر فروردین و اردیبهشت بازار منفجر شد و قیمت های خیلی عجیبی دیدیم خیلی چیزا رو با دلار300.400تومن حساب میکردن ولی باز تو خرداد قیمت ها حسابی پایین اومد حدود دو هفته بازار اروم بود من همه خرید هامو انجام دادم خیلی چیزا نصف قیمت ماه قبلش. ولی بعد تعطیلات محرم قیمت ها دوباره صعودی شد تا الان هر روز بدتر شده پس معلوم نیست چی بشه شاید یهو دلار باز پایین اومد محاصر برداشته شد واردات دبی زیاد بشه و بازار یه مدت اروم بگیره،شایدم ماه دیگه این قیمت ها خاطره شد، واقعا بازار ایران کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست
تو جهان هر کالا اگر ۲ ۳ برابر گرون بشه ، تو این مملکت ۱۰ برابر گرون میشه چون ماشالله یک سفره پهنه همه دلال ها نامحترم و وابستگان جمع هستند

جمع همه بدان

تو جهان هر کالا اگر ۲ ۳ برابر گرون بشه ، تو این مملکت ۱۰ برابر گرون میشه چون ماشالله یک سفره پهنه همه دلال ها نامحترم و وابستگان جمع هستند

جمع همه بدان
اگه درآمد دلاری داشتیم اوکی بود توی دو ماه خرجش در اومد اما با این ریال واقعا ستمه من تو کار ساختمونم باور کنین این تیر ماه سر پروژه پوستم از گرما کنده شد الانم که بیکارم و کارا کم شده زورم میاد یک سال کارکردم بدم فقط برای یک گرافیک.
خستم خدایی خسته

اگه درآمد دلاری داشتیم اوکی بود توی دو ماه خرجش در اومد اما با این ریال واقعا ستمه من تو کار ساختمونم باور کنین این تیر ماه سر پروژه پوستم از گرما کنده شد الانم که بیکارم و کارا کم شده زورم میاد یک سال کارکردم بدم فقط برای یک گرافیک.
خستم خدایی خسته
واقعا این قیمت ها ستم هست . از قطعات کیس گرفته تا مانیتور .

آدم زورش میاد بده

دوستان یک سوال :

الان صرف با گرافیک های ۱۶ گیگه . انویدیا که قیمت ها تخیلی شده . ۳۵۰ تا ۴۲۰ میلیون .

نظر در مورد AMD چیه ؟ نسل جدید نظر کاربران جهانی چیه ؟ مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری قدیم درست کرده ؟

مثلا کارت 9070XT با قیمت ۲۱۰ میلیون ارزش خرید داره ؟؟؟

من ری تریسینگ برام اهمیت نداره . عمری با ۱۰۸۰TI بودم و اوکی هستم بدون RT

دوستان یک سوال :

الان صرف با گرافیک های ۱۶ گیگه . انویدیا که قیمت ها تخیلی شده . ۳۵۰ تا ۴۲۰ میلیون .

نظر در مورد AMD چیه ؟ نسل جدید نظر کاربران جهانی چیه ؟ مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری قدیم درست کرده ؟

مثلا کارت 9070XT با قیمت ۲۱۰ میلیون ارزش خرید داره ؟؟؟

من ری تریسینگ برام اهمیت نداره . عمری با ۱۰۸۰TI بودم و اوکی هستم بدون RT
مشکل این نیست که براتون اهمیت نداره مشکل اینه که توی یکسری از بازی های جدید فکر میکنم ری تریسینگ اجباری باشه که طبیعتاً این بیشترم میشه

منظورم اینه که کلا ۹۰۷۰ چطوریاست بدون جبهه گیری ؟
من دو نسل کارت amd داشتم یکی r9 بود یکی سری rx500 و واقعا خیلی سخت برام کار کردن ولی وقتی اومدم رو انویدیا 3050 ۸ گیگ خریدم فهمیدم انویدیا یه چیز دیگس من الان فقط رو حساب کیفیت خوب dlss دارم کار در میارم و فریم مناسب میگیرم. معتقدم این فروش سخت افزار کنسول amd تنبل کرده وگرنه مثل پردازنده که الان بهترین شده شاید تو گرافیک بتونه یکاری بکنه. این ۹۰۷۰ ویدئو بررسیش دیدم نسبت به دو نسل قبل تو RT بینهایت پیشرفت کرده، فقط ضعفش همون fsr و نبود فریم جن درست و حسابی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or