مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود اقا فرشید من مثلا بخوام اسپیکر درست درمونی که کیفیت مناسبی داشته باشه تهیه کنم چقدر باید هزینه کنم

اسپیکر آنالوگ یا دیجیتال؟ اسپیکر استریو یا صدای محیطی؟
این موارد برای انتخاب مهم هستن، ضمن اینکه اگر اسپیکر آنالوگ مدنظر باشه خود داشتن کارت صدای مناسب هم پیش نیاز هست.
در بازار ایران اسپیکرهای Creative هنوز هم بسته به مدل لنتخابهای خوبی هستن.

اسپیکر آنالوگ یا دیجیتال؟ اسپیکر استریو یا صدای محیطی؟
این موارد برای انتخاب مهم هستن، ضمن اینکه اگر اسپیکر آنالوگ مدنظر باشه خود داشتن کارت صدای مناسب هم پیش نیاز هست.
در بازار ایران اسپیکرهای Creative هنوز هم بسته به مدل لنتخابهای خوبی هستن.
یه اسپیکر میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه وصل کنم به مانیتور .ضمنا روی کنسول پلی میدم

درود اقا فرشید برای 5070ti چه پردازنده‌ای برا گیم بردارم
14700k
یا
9900x

و اینکه کولر EK AIO 240 براشون جواب هست یا خیر؟
ممنونم
سلام. صد درصد ۹۹۰۰x.
نیاز به کولر ۳۶۰ درست حسابی برای خنک کردن این دو پردازنده مخصوصا ۱۴۷۰۰k نیاز هست.

درود اقا فرشید برای 5070ti چه پردازنده‌ای برا گیم بردارم
14700k
یا
9900x

و اینکه کولر EK AIO 240 براشون جواب هست یا خیر؟
ممنونم

هر دو برای بازی قوی هستن، فقط اطمینانی به معیوب نشدن 14700K نیست.
اگر شد 7800X3D رو بخرید، اگر هم نشد همون Ryzen 9 9900X.
کولر فقط واتر 360 برای این مدلها توصیه میشه.

دوستان برای تبدیل دی وی دی رایتر اینترنال به اکسترنال چه راهکاری هست؟
ازین درایو نوری هاییه که روی PC بسته میشدن و ضخامتش زیاده و این تبدیل هایی که هست همه برای درایوهای لپ تاپیه که نازکن
من یک عکس پیدا کردم اما نمی دونم چی هست این:

248a641ae95041b7867180400c9512d2cbd4a796_1627013899.jpg

دوستان برای تبدیل دی وی دی رایتر اینترنال به اکسترنال چه راهکاری هست؟
ازین درایو نوری هاییه که روی PC بسته میشدن و ضخامتش زیاده و این تبدیل هایی که هست همه برای درایوهای لپ تاپیه که نازکن
من یک عکس پیدا کردم اما نمی دونم چی هست این:

این تبدیل برق و دیتای SATA به USB هست.

خب میشه همچین چیزی دیگه؟
ولی اون عکسه یک آداپتور هم بهش وصل کرده اون کجا میخوره؟

View attachment 392763
ساتا یک کابل برق داره که پاور تغذیش می کنه، یک کابل دیتا هم داره که مادربرد می شناسش، اون آداپتور برقشو تامین می کنه و به پریز برق می خوره، این تبدیل usb نمی تونه برق دی وی دی رایتر شما رو تامین کنه چون ۵ ولته usb, و dvd rw نیاز به 12 ولت داره، این تبدیل هم می شه سرش اداپتور زد ولی قبلش باید مطمئن شد که مشکلی برای اتصال آداپتور نداره
در ضمن موقع رایت روی لپ تاپ یا دسکتاپ ممکنه دیسکت بخاطر همین اتصال خراب بشه و برخی مواقع پیغام (IO) خطا بگیری

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخواستم بدونم بهترین کارت گرافیکی که میشه با 12700k مچ کرد برای بازی روی 2k چیه؟
الان یه کارت 4070 دارم ولی میخوام عوضش کنم

آخرین ویرایش:
خب همین من دنبال تبدیلی میگردم که اون آداپتوره هم بهش بخوره جایی پیدا نکردم
صرفا برای اطلاع، همه این تبدیل ها دو سر usb هستن، یک سر برقشه که گرانده یکیش دیتا و می تونه برق بیشتری رو هم تامین کنه تا ۱۰ ولت، سر usb که گرانده (برقه) رو می شه زد به آداپتور ۱۲ولتی که usbمی خوره، سر دیگشم که دیتاست به pc، یا یک آدم فنی می تونه سر سیم گراند usb رو ببره، دو تا سیم رو مستقیم به آداپتور بزنه، ولی چون نمی دونم نقشش به لحاظ برق به چه صورته روی دو سر usb, خودت باید در موردشون تحقیق کنی. کلا چیز خاصی نداره و اگر با تست دوسر usb به pc برق dvd rw تامین نشد، می شه با اداپتور حلش کرد

هر دو برای بازی قوی هستن، فقط اطمینانی به معیوب نشدن 14700K نیست.
اگر شد 7800X3D رو بخرید، اگر هم نشد همون Ryzen 9 9900X.
کولر فقط واتر 360 برای این مدلها توصیه میشه.
درود مجدد اقا فرشید تهیه کردم همون ۹۹۰۰ رو
جسارتا میشه قیمت روی قطعات خودم هم بزارید برای فروش
همه کارتن دارن و گارانتی تمومه
asus z490e
intel 10700k
fan ek aio 240
trident z rgb 32gb 3200
case corsair 750d
و گرافیک palit 3080 gaming pro

صرفا برای اطلاع، همه این تبدیل ها دو سر usb هستن، یک سر برقشه که گرانده یکیش دیتا و می تونه برق بیشتری رو هم تامین کنه تا ۱۰ ولت، سر usb که گرانده (برقه) رو می شه زد به آداپتور ۱۲ولتی که usbمی خوره، سر دیگشم که دیتاست به pc، یا یک آدم فنی می تونه سر سیم گراند usb رو ببره، دو تا سیم رو مستقیم به آداپتور بزنه، ولی چون نمی دونم نقشش به لحاظ برق به چه صورته روی دو سر usb, خودت باید در موردشون تحقیق کنی. کلا چیز خاصی نداره و اگر با تست دوسر usb به pc برق dvd rw تامین نشد، می شه با اداپتور حلش کرد
اون موردی که دنبالش بودم اینه که جای اتصال یک آداپتور برق کمکی هم داره و فکر کنم اون برق 12 ولت مورد نیاز موتور دی وی دی رایترو فراهم میکنه:
خرید و قیمت مبدل SATA به USB 3.0 مدل AF01 با برق کمکی | ترب
قیمتشم حدودا 250 تومنه
2ktSieXvBrgTnlG2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or