درود
تبدیل mini display port to HDMI که 4k@60Hz با صدا ساپورت کنه میشناسید لطفا معرفی کنید،
سلام. با گارانتی گرین هماهنگ کنید برای بررسی منبع تعذیه.وقت بخیر
سیستم بنده یه پاور گرین گلد ۶۵۰ داره که از مدلهای قدیمیتره. دو پینه.
بعد چند وقتیه که فنش صدای زیاد سشوار مانند میده. راهی هست که یه فن مثل خودش براش بگیرم؟ اگه مث خودش نیست، چه فنی تهیه کنم و از کجا؟
شهرستان دور هستم و امکان پرس و جو یا خرید حضوری از تهران ندارم.
سلام دوستان
توی رنج 3 الی 4 تومن هارد m2 چی پیشنهاد میکنید؟
حجم 500گیگ
تشکر500 گیگی که ارزش خرید نداره دیگه، اما WD Blue SN580 500GB کمترین مدلی هست که پیشنهاد میشه.
شما میفرمایید بیشتر از ۵۰۰ خریداری بشه؟ یا کمتر؟
فرشیدجان ۲ تا سوال دارم چون میدونم همیشه دلیل و منطق قابل قبول پشت همه پیشنهادهات هستمنظروم این بود که زیر یک ترابایت ارزش خرید نداره، هم از نظر قیمت و هم از نظر راندمان.
سلام
فرشیدجان ۲ تا سوال دارم چون میدونم همیشه دلیل و منطق قابل قبول پشت همه پیشنهادهات هست
۱- دلیل فنی و خاصی داره که برای ssd از برند wd مدل sn580 رو پیشنهاد میدی به جای sn5000؟ چون sn5000 به عنوان یک ارتقا و جایگزین برای sn580 معرفی شده با پارامترهای بالاتر
۲- نظرت در مورد ssdهای msi چیه؟
به عنوان مثال مدل m470 از نظر قیمت رقیب مدلهای wd blue هست با این تفاوت که dram cache داره
سلام آقا فرشید یکی از دوستام تا بازه۶۰ میلیون فقط cpu و رم ddr5 ۳۲ گیگ و مادربرد خنک کنند آبی میخواد ممنون میشم راهنمای کنید برای گیم میخواد کارت گرافیکش ۶۹۰۰xt هستش با پاور ۱۲۰۰ گرین
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| بیست و پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | AMD Ryzen 7 9700X | CPU |
| یازده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | DeepCool LD360 ARGB | COOLING |
| بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5 | Motherboard |
| نه میلیون و ۹۰۰هزار تومان | Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB | RAM |
سلام یه سیستم با کارت 5070 پیشنهاد میکنید.
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| بیست و یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | AMD Ryzen 5 9600X | CPU |
| یازده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | DeepCool LD360 ARGB | COOLING |
| بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME X870-P WIFI DDR5 AM5 | Motherboard |
| نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB | RAM |
| هفتاد و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (هشتاد و هشت میلیون تومان) | ASUS PRIME GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 (Sapphire PULSE RX 9070 16GB GDDR6) | VGA |
| نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 990 EVO 1TB | SSD-2 |
| ده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 990 PRO M.2 1TB | SSD |
| سیزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | Cooler Master MWE GOLD 850 V2 | Power |
| هفت میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
| صد و هشتاد و سه میلیون و ۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |