مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1- از وسترن SN580 توصیه میشه.
2- مانیتور 1080p فقط برای گیمینگ رده پایین تا متوسط توصیه میشه، کیفیت بصری در بازیها در حال حاضر روی مانیتور 27 اینچی و رزولوشن 1440p با رفرش ریت بالاتر از 144 متمرکز هست.
3- برنامه Paragon Harddisk Manager یکی از ابزارهای با اطمینان بالا هست. همین شرکت نرم افزارهای دیگه ای هم برای کپی دیسک داره.

سیستم که با 50 تا 70 تومن بشه بست یک سیستم رده پایین از همه نظر هست، بدون کارت گرافیک رده متوسط برای بازی و بدون استفاده از پردازنده قوی.
اون سیستمی که در نظر دارید با احتساب گیمینگ بالای 100 تا 120 تومن قیمتش خواهد شد.
اما بدون کارت گرافیک مجزا با Core i 5 13600K با حدود 70 تومن میشه یه سیستم مناسب برای برنامه نویسی بست:

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGBCooler
دوازده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760M-KMotherboard
نه میلیون و ۱۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
چهل و نه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL RTX 4060 Ti EVO 8GB GDDR6
GIGABYTE Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6
VGA
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومان WD Blue SN580 1TB SSD-2
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان WD Blue SN570 500GB SSD
دوازده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان MSI MAG A750GL PCIE5Power
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN GRIFFIN G2 Case
خیلی ممنون جناب فرشید.
اگه بودجه رو تا ۱۰۰ ببرم تغییری تو قطعات میشه داد یا نه ؟ مثلا یه مادربورد بهتر بگیرم که وای فای هم داشته و با توجه به مولتی تسکینگ فرکانس رم رو ببریم بالاتر و ...

سلام دوستان
من برای کار سه بعدی سیستم جدید میخوام بگیرم، سیستم که الان دارم مشخصاتش اینه : (core i7 7700k/ VGA 1050TI/ 32Gig Ram)
بودجه ای که دارم برای کیس 40 50 میلیون هستش، نرم افزار اصلیم هم 3dmax/corona هستش
حالا سیستم خوبی میشه با این بودجه بست؟ cpu برم سمت AMD یا Intel؟
از اهل فن تقاضا دارم کانفیگ مناسب پیشنهاد بدن
ممنون
اگه کل بودجه ای که داری 50 تومنه بیخیال سیستم جدید بشو و فقط بهترین کارت گرافیکی که میتونی رو بخر.من خودم با c4d و redshift کار میکنم و به جز رندر الان تقریبا تمام محاسبات داخل برنامه مثل داینامیک رو هم دیگه کارت گرافیک انجام میده.
حالا نمیدونم مکس و کرونا چقدر وابسته به گرافیک هستن ولی با 50 تومن سیستم نمیشه بست که مناسب کار 3بعدی باشه و بهتره که همه رو بذاری برای گرافیک.

خنک کننده واسه i5 13400 چی پیشنهاد میدید؟ هر چی ارزون‌تر بهتر، ولی خب چیزی باشه که برای این پردازنده اوکی باشه. البته کار سنگینی هم باهاش انجام نمیشه ولی از گرافیکش استفاده میشه.

خیلی ممنون جناب فرشید.
اگه بودجه رو تا ۱۰۰ ببرم تغییری تو قطعات میشه داد یا نه ؟ مثلا یه مادربورد بهتر بگیرم که وای فای هم داشته و با توجه به مولتی تسکینگ فرکانس رم رو ببریم بالاتر و ...

بله میشه.
پردازنده رو میتونید Intel Core i5 13600K یا حتی Core i7 13700 انتخاب کنید و رم رو هم 6000 مگاهرتز. مادربرد هم همون پلتفرم باشه مشکلی نیست.
البته سیستمی که فهرست کرده بودم خودش جمعا 110 میلیون تومن میشد.

خنک کننده واسه i5 13400 چی پیشنهاد میدید؟ هر چی ارزون‌تر بهتر، ولی خب چیزی باشه که برای این پردازنده اوکی باشه. البته کار سنگینی هم باهاش انجام نمیشه ولی از گرافیکش استفاده میشه.

مصرف زیادی نداره و یه DeepCool AG400 هم براش مناسبه.

سلام دوستان

آقا من یه وام دارم میگیرم 50 میلیون یه xbox series s دارم اونم بفروشم 20 تومن یه 70 تومن جمع کنم یه سیستم معمولی گیمینگ جمع کنم

از اونجایی که سیستم برای گیم و استریم و یه سری رندر ضعیف میخوام میشه راهنماییم کنید چه سیستمی بگیرم ؟ رسما اطلاعاتم صفره

و این که این کیس های اسمبل شده که تو اینترنت هست ارزش داره بگیرم ؟

بازم ممنون

سلام دوستان

آقا من یه وام دارم میگیرم 50 میلیون یه xbox series s دارم اونم بفروشم 20 تومن یه 70 تومن جمع کنم یه سیستم معمولی گیمینگ جمع کنم

از اونجایی که سیستم برای گیم و استریم و یه سری رندر ضعیف میخوام میشه راهنماییم کنید چه سیستمی بگیرم ؟ رسما اطلاعاتم صفره

بازم ممنون
نه ارزش نداره.چه خود فروشگاه اسمبل کرده باشه چه شرکتی باشن یه پول زیادی الکی میکشن روش و برای شما که بودجه محدود داری بهتره خودت با دقت قطعات رو انتخاب کنی

نه ارزش نداره.چه خود فروشگاه اسمبل کرده باشه چه شرکتی باشن یه پول زیادی الکی میکشن روش و برای شما که بودجه محدود داری بهتره خودت با دقت قطعات رو انتخاب کنی
آخه من میگم من اطلاعاتم در مورد قطعات زیر صفره رسما
اینجوری باید برم تحقیقاتو شروع کنم:D

آخه من میگم من اطلاعاتم در مورد قطعات زیر صفره رسما
اینجوری باید برم تحقیقاتو شروع کنم:D
پس اینجا برای چیه؟ :D
منم چند سال پیش اول اومدم اینجا سوال پرسیدم که آقا فرشید لطف کرد جواب داد بعد رفتم قطعات رو خریدم و تازه خودم اسمبلشون کردم.یعنی یوتیوب باز کردم و مرحله به مرحله پیش رفتم.الان دیگه با چشم بسته هم کیس میبندم.

2-3 روز که تحقیق کنی همه چی دستت میاد...اصلا سخت نگیر که اتفاقا سیستم بستن پروسه خیلی لذت بخشی هست

سلام دوستان

بازم ممنون
درست میگن به هیچ عنوان پول برای کیس اماده ندید و البته با این بودجه مد نظرتون چه بازی هایی هستش و نمایشگر چه مدلی هست ؟ چون تو این بودجه سخته سیستم آکبند جمع کرد که بتونه با ps5 یا series x رقابت کنه شاید قطعات کار کرده بهتر باشه تو این قیمت

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

بازم ممنون

برای سیستم معمولی گیمینگ هم الان بهتره اینه که حدو 90 تا 100 تومن هزینه کنید.
با 70 تومن یه سیستم رده پایین میشه بست که با بازیهای روز یا کمی قدیمی هم راندمان قابل توجهی نمیده.

کیس های اسمبل شده معمولا بالاتر از قیمت محتویاتشون هستن، بهتره با کمک بقیه به صورت DIY خرید و اسمبل کنید.

سلام دوستان

بازم ممنون
فعلا قیمت قطعات مخصوصا کارت گرافیک ها بالاست بازار جذابی برای گیمرها نیست
بهتره به همون کنسول بچسبید یک PS5 بخرید یا حتی می تونید با 70 پروش بخرید خیلی گزینه ی بهتری هست مخصوصا برای شما که اطلاعاتی هم ندارید
برای بازی هاشم اکانت اشتراکی و اکانت اجاره ای اینا هست فت دیسک خور دست دوم کپیخورم خوش شانس باشید می تونید پیدا کنید
فعلا با این قیمت ها اگر دنبال گزینه ی اقتصادی یا به صرفه هستید فقط کنسول می شه پیشنهاد داد
مگه ریسکش بپذیرید گرافیک دست دوم بخرید

درود
تبدیل mini display port to HDMI که 4k@60Hz با صدا ساپورت کنه میشناسید لطفا معرفی کنید،

مبدلی که صدا رو هم خروجی بده تا بحال ندیدم. مبدل به VGA به همراه خروجی صدا بوده، اما مبدل DP به HDMI معمولا پسیو و بدون قطعات الکترونیکی هست.

وقت بخیر
سیستم بنده یه پاور گرین گلد ۶۵۰ داره که از مدل‌های قدیمی‌تره. دو پینه.
بعد چند وقتیه که فنش صدای زیاد سشوار مانند می‌ده. راهی هست که یه فن مثل خودش براش بگیرم؟ اگه مث خودش نیست، چه فنی تهیه کنم و از کجا؟
شهرستان دور هستم و امکان پرس و جو یا خرید حضوری از تهران ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or