Annunaki ™
کاربر سایت
پردازنده رو هم فقط با باندل میفروختبرای قطعات مربوط به AMD یک وضع آشفته بازاری هست طبق دلار بالای 100 رسماً محاسبه میکنند.

پردازنده رو هم فقط با باندل میفروختبرای قطعات مربوط به AMD یک وضع آشفته بازاری هست طبق دلار بالای 100 رسماً محاسبه میکنند.

رسماً بنداز بندازه و هر کس زورش بیشتر برسه اما دوران خوش اینا هم سر میرسه با تک نرخی شدن دلار و حذف سامانه نیما رانت اینا هم تموم میشه و وارد کنندگان قطعات سیستم بیشتر میشه.پردازنده رو هم فقط با باندل میفروخت![]()
![]()
![]()
سلام.. اردات... ممنون از راهنمایی ... دم شما گرم...
اتفاقا میخواستم بپرسم به جای x670 میتونم x870 ببندم که بهتر باشه؟
پس در کل x870 بهتره ولی چون خیلی گرونتره زیاد پیشنهاد نمیکنید؟ درسته؟
خوب به فرض اگر بودجه مهم نباشه همون ryze 7 9800 و مادربرد x870 قطعا بهتر و اوکی تر هست درسته؟
سلام
هارد اکسترنال برای آرشیو عکس چی پیشنهاد میدین ؟ یه سری عکس قدیمی جمع کردم حجمش زیاد شده. بیشتر نگران این هستم ویروسی بشه یا اتفاقی بیوفته عکس ها بپرن. برای همین میخوام یه هارد جدا برای اینکار بذارم. بی زحمت بهترین مدل + یه گزینه اقتصادی معرفی کنید.
(اصلا نیازی هست به اینکار ؟ یا به ندرت خراب میشه ؟)
راجب ups هم یه راهنمایی میکنید ؟ صدای زیاد تولید میکنن ؟ چه برندی خوبه ؟
تو خریدش چه نکاتی رو در نظر بگیریم ؟
خیلی ممنون
درود
وقت بخیر
کیبورد مناسب تایپ کردن، سبک اما نه خیلی کوچیک.
چی پیشنهاد میدید؟
در حد 1 تومن.
باید به فکر کیبورد مکانیکی با سوئیچ آبی یا قهوهای باشید که با این بودجه چیزی خریددرود
وقت بخیر
کیبورد مناسب تایپ کردن، سبک اما نه خیلی کوچیک.
چی پیشنهاد میدید؟
در حد 1 تومن.
درود یکی از دوستانم قصد جمع کردن یک سیستم با بودجه نهایت ۹۰m داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
(فقط کیس رو میخواد، مانیتور و وسایل جانبی داره)
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 12600K | CPU |
| دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | DeepCool AG500 ARGB | Cooler |
| ده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME B760-Plus | Motherboard |
| نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB | RAM |
| سی و نه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 | VGA |
| سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومان | WD Blue SN570 1TB | SSD-2 |
| شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 990 EVO 1TB | SSD |
| نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME 850W GOLD | Power |
| پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN Z5 SURENA | Case |
| نود و نه میلیون و ۹۷۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
این دوستمون گفته بود بهم ۸۰-۹۰ من گفتم ۹۰ شما رفتی رو ۹۹
قیمت مدل نام قطعه دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان Intel Core i5 12600K CPU دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGB Cooler ده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ASUS PRIME B760-Plus Motherboard نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM سی و نه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 VGA سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومان WD Blue SN570 1TB SSD-2 شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان SAMSUNG 990 EVO 1TB SSD نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS PRIME 850W GOLD Power پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GREEN Z5 SURENA Case نود و نه میلیون و ۹۷۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
سلام وقت بخیر
یه سیستم مناسب رندرگیری معماری با بودجه ۱۲۰ میلیون (مانیتور هم شامل این بودجه باشه) معرفی میکنید لطفا
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| سی و چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | AMD Ryzen 9 9900X | CPU |
| هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | DEEPCOOL LS720 360 ARGB | COOLING |
| بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME X670E PRO WI-FI AM5 | Motherboard |
| نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB | RAM |
| پانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GeForce RTX3050 OC 8GB | VGA |
| هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 990 PRO 1TB M.2 | SSD |
| نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME 850W GOLD | Power |
| هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G7 | Case |
| صد و پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | — |
این دوستمون گفته بود بهم ۸۰-۹۰ من گفتم ۹۰ شما رفتی رو ۹۹
اگه زحمتی نیست تو بازه ۸۰-۹۰ باشه، خیلی ممنون
قیمت مدل نام قطعه سی و چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 9 9900X CPU هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان DEEPCOOL LS720 360 ARGB COOLING بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS PRIME X670E PRO WI-FI AM5 Motherboard نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM پانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GeForce RTX3050 OC 8GB VGA هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان SAMSUNG 990 PRO 1TB M.2 SSD نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS PRIME 850W GOLD Power هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN GRIFFIN G7 Case صد و پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان جمع کل (تومان) —
در حالت عادی یه هارد WD RED Plus هم برای سیستم رندر و معماری اضافه میشه که به خاطر محدودیت بودجه شما حذف شد و میتونید از هارد اکسترنال هم با سرعت کمتر استفاده کنید.
یه مانیتور 24 ایچ سامسونگ جعبه خاکی با قیمت حدود 8 تومن برای کار شما به قیمت بالا اضافه میشه.
این که بازه قیمت رو بعضی مواقع بنا به ضرورت کمی افزایش یا کاهش میدم علت داره، علتش هم اینه که ممکنه بخاطر 5 یا 10 تومن توازن کلی سیستم یا راندمانش به طرز محسوسی افت کنه و ترجیح داده میشه که روی خرید سیستم قویتر با راندمان بهتر تاکید بشه.
اینجوری نیست که هر وقت خواستیم از هر قطعه ای بشه 1 یا دو میلیون کم کرد تا با بودجه کلی فیت بشه، وگرنه میشد کارت گرافیک 16 گیگی رو تبدیل به 8 گیگی کنم و کلی از کارایی و راندمانش کم بشه و راحت با بودجه شما هم مچ بشه، اما ترجیحم این نبود.
از سیستم معرفی شده به شما با توجه به بودجه فقط میشه SSD-2 رو حذف کرد که سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومان ارزونتر میشه و بجز اون تغییر هیچ قطعه ای توصیه نمیشه. دیگه تصمیمش با شماست.
جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.ممنون. تو این بازه قیمتی آیا لپتاب مناسب اینکار هم پیدا میشه؟
جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.
حتی اگه زیاد جا به جا میشی هم باز کیس ببند و بزن زیر بغل و ببرش بیرون ولی لپ تاپ برای رندر نگیر که پشیمون میشی.