مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

.

هیچ کدوم مناسب پی سی نیستن، برای رزولوشن 2K باید مدل 27 اینچی بخرید که سایز پیکسلها با ابعاد نمایشگر متناسب باشه.
مدل سامسونگ LS27BG650 با پنل VA و 240 هرتز یه گزینه هست.
TUF Gaming VG27AQL1A از ایسوس هم یه گزینه مناسب دیگه.
ممنون از پاسختون مانیتور VG27AQL1A در مقایسه با VG27AQL3A نظرتون چیه ؟ فرقش چیه ؟

پشتیبانی از نصب ویندوز 11 به داشتن TPM 2.0 و Secure Boot محدود هست و اگر برد اصلی دستگاهتون این قابلیت رو نداشته باشه یصورت رسمی ویندوز 11 رو پشتیبانی نمیکنه.
در مورد رم هم که 4 گیگ اصلا قابل استفاده نیست و باید به 8 یا 12 ارتقا بدید و تازه در اون صورت هست که چیپ گرافیکی بسته به تنظیماتش ممکنه میزان رم بیشتری رو از رم سیستم برای کارها اختصاص بده.

در کل توانایی پردازنده اصلی این دستگاه پایینه و فارغ از این که واقعا کدوم تراشه های گرافیکی در دسترس باشن، قابلیت استفاده برای بازی ها رو در کل نداره، براش وقت نزارید. بهتره به فکر ارتقا باشید.
داداش ممنون از راهنمایی شما و دقیقا درست میفرمایید که ویندوز 11 به صورت رسمی نصب نمیشه ولی با rufus محدودیت رو دور زدم ونصب کردم و با توجه به وجود ssd زیاد بد هم نبود ولی طبق فرمایش شما خودم هم احتمال دادم که رم خیلی کمی داره دستگاه فارغ از پردازنده اصلی به نظر شما با ارتقا رم تغییر محسوسی به چشم میاد یا خیر ؟؟ ( اگر جواب مثبته ممنون میشم راهنمایی کنید که RAM DDR3 واسه این لپ تاپ رو از کجا و چه برندی تهیه کنم که با این لپ تاپ سازگار باشه .)

با سپاس .

سلام دوستان
من جدیدا سیستم رو ارتقا دادم و یک دونه ryzen 9800x3d گرفتم
میخوام بپرسم واتر کولر castle360 rgb deepcool بنظرتون براحتی از خنک کردنش بر میاد
چون بنظرم برای 5800x که داشتم کمی اذیت میشد
بنظرتون اگر waterforce x 360 ii ice بگیرم از پس خنک سازیش کامل بر میاد ؟
دیپ کول سری LS نگیرید اگرم گرفتید LT بگیرید
شخصا از lian li Galahad 360 SLA استفاده میکنم روی پردازنده i7 13700k به شدت عالی دما رو کنترل میکنه توی فول لود دما روی ۶۷ ۶۸ هست(آخرین آپدیت بایوس)
معمولا پردازنده های amd دمای پایینتری هم دارن

• Like
Reactions: ortegoli
ممنون از پاسختون مانیتور VG27AQL1A در مقایسه با VG27AQL3A نظرتون چیه ؟ فرقش چیه ؟

VG27AQL3A ظاهرا پنل جدیدتری داره، بجای 170 هرتز هم 180 هرتز هست و تاییدیه HDR 400 رو هم داره.

داداش ممنون از راهنمایی شما و دقیقا درست میفرمایید که ویندوز 11 به صورت رسمی نصب نمیشه ولی با rufus محدودیت رو دور زدم ونصب کردم و با توجه به وجود ssd زیاد بد هم نبود ولی طبق فرمایش شما خودم هم احتمال دادم که رم خیلی کمی داره دستگاه فارغ از پردازنده اصلی به نظر شما با ارتقا رم تغییر محسوسی به چشم میاد یا خیر ؟؟ ( اگر جواب مثبته ممنون میشم راهنمایی کنید که RAM DDR3 واسه این لپ تاپ رو از کجا و چه برندی تهیه کنم که با این لپ تاپ سازگار باشه .)

با سپاس .

بله ارتقای رم راندمان دستگاهتون رو در خیلی کاربردها سریعتر و تاخیرها رو کمتر میکنه.
رم هم باید برند و مدلی رو انتخاب کنید که با رم فعلی و بردتون سازگار باشه. این کار رو به خود تکنسین بسپارید تا مدل مناسب رو انتخاب و با تست تحویل بده.

بله ارتقای رم راندمان دستگاهتون رو در خیلی کاربردها سریعتر و تاخیرها رو کمتر میکنه.
رم هم باید برند و مدلی رو انتخاب کنید که با رم فعلی و بردتون سازگار باشه. این کار رو به خود تکنسین بسپارید تا مدل مناسب رو انتخاب و با تست تحویل بده.
میخواستم آنلاین خرید کنم مونده بودم کدوم برند رو باید بگیرم مثلا سامسونگ ، کروشیال ، هاینیکس ، کینگستون و ... . به نظر شما کدوم برند مناسب تره چون وقتی که آنلاین هم چک کردم خیلی قیمت ها متفاوت بود . واقعا گیج میشه آدم که کدوم رو بخره . رم 4 گیگ خود لپ تاپ هم انبورد هستش و نمیتونم از روی تشخیص بدم .
باز هم اگر جایی رو تهران سراغ داشتید واسم آدرس رو خصوصی ارسال کنید ممنون میشم .

سلام
یه لپ تاپ ROG GL502VS دارم که تو تمام سایت‌ها هارد M.2 این لپ تاپ رو مدل NVMe زدن ولی وقتی مدل هاردی که الان رو دستگاه هست (Micron 1100 MTFDDAV256TBN) رو سرچ می کردم، زده بود این مدل M.2 SATA هست!
لپ تاپ رو باز کردم نتیجه شد این عکس زیر
photo_2025-01-03_11-06-48.jpg photo_2025-01-03_11-06-57.jpg photo_2025-01-03_11-07-02.jpg
  1. با توجه به این که پین های پورت PCIe کامل هست می تونم از NVMe استفاده کنم؟
  2. میدونم مدل NVMe چند برابر ساتا سرعت داره ولی در عمل تفاوت سرعت انقدر متفاوت هست که ارزش خرید یه مدل NVMe رو داشته باشه؟

آخرین ویرایش:
[/QUOTE]
میخواستم آنلاین خرید کنم مونده بودم کدوم برند رو باید بگیرم مثلا سامسونگ ، کروشیال ، هاینیکس ، کینگستون و ... . به نظر شما کدوم برند مناسب تره چون وقتی که آنلاین هم چک کردم خیلی قیمت ها متفاوت بود . واقعا گیج میشه آدم که کدوم رو بخره . رم 4 گیگ خود لپ تاپ هم انبورد هستش و نمیتونم از روی تشخیص بدم .
باز هم اگر جایی رو تهران سراغ داشتید واسم آدرس رو خصوصی ارسال کنید ممنون میشم .

این مورد رو بهتره آنلاین انجام ندید، هر مدل رمی که بخرید ممکنه فارغ از کیفیت و برندش با دستگاهتون سازگار نباشه، بنابراین بهتره به سرویسکار یا تکنسین بسپرید.
در تهران مرکز خدمات چهار راه و میدون ولی عصر زیاد هستن که این کار رو انجام میدن.

سلام
یه لپ تاپ ROG GL502VS دارم که تو تمام سایت‌ها هارد M.2 این لپ تاپ رو مدل NVMe زدن ولی وقتی مدل هاردی که الان رو دستگاه هست (Micron 1100 MTFDDAV256TBN) رو سرچ می کردم، زده بود این مدل M.2 SATA هست!
لپ تاپ رو باز کردم نتیجه شد این عکس زیر
View attachment 362365 View attachment 362367View attachment 362368
  1. با توجه به این که پین های پورت PCIe کامل هست می تونم از NVMe استفاده کنم؟
  2. میدونم مدل NVMe چند برابر ساتا سرعت داره ولی در عمل تفاوت سرعت انقدر متفاوت هست که ارزش خرید یه مدل NVMe رو داشته باشه؟

اسلات M.2 دستگاه شما احتمالا هر دو استاندارد رو ساپورت میکنه، اما سازنده برای کاهش هزینه روی دستگاه M.2 SATA نصب کرده بوده موقع فروش.
در مورد ارتقا به NVMe برای دستگاهی که همین الان SSD از نوع ساتا داره ممکنه تفاوت راندمان چندان محسوس نباشه، مخصوصا در کارهای عادی و روزمره.

سلام
میشه یه کیس تا سقف ۵۵ ۶۰ میلیون معرفی کنین که بدون دغدغه بازی نسل بعدی ای مثل gta vi(اگه قابل پیشبینیه که چه سیستمی میخواد) معرفی کنین
اصلا با ایک قیمتا یه سیستم ۶۰ میلیونی جوابگو هست تا ۳.۴ سال؟ 😞 ممنونم

سلام

Intel Core i5-14600K Raptor Lake​

DeepCool AG620 Black Argb​

ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI DDR5

این سه تا با حدود 40 تومن با هم هماهنگ هستند؟مشکلی ندارن؟کولر مشکلی نداره؟ یا حتما باید رادیاتور 360 بخرم براش؟
اکه پیشنهاد بهتری با این بودجه هست هم ممنون میشم بگید.تشکر​

سلام
میشه یه کیس تا سقف ۵۵ ۶۰ میلیون معرفی کنین که بدون دغدغه بازی نسل بعدی ای مثل gta vi(اگه قابل پیشبینیه که چه سیستمی میخواد) معرفی کنین
اصلا با ایک قیمتا یه سیستم ۶۰ میلیونی جوابگو هست تا ۳.۴ سال؟ 😞 ممنونم

بله تا 3 یا 4 سال و بیشتر هم جوابگو هست اگر سختگیر نباشید.
ولی سیستمی با این بودجه دیگه داره کم کم رده پایین یا بهترین حالت متوسط حساب میشه و برای بازی بدون دغدغه نیست، برای تنظیمات متوسط هست و نه بهترین، مخصوصا در GTA IV اگر دو یا سه سال بعد عرضه بشه.

قیمت​
مدل​
نام قطعه​
هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
Intel Core i5 12400F​
CPU​
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
DeepCool GAMMAXX 400 XT​
Cooler​
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
ASUS PRIME H610M-K D4​
MotherBoard​
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHz - 32GB​
RAM​
بیست و هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)​
VGA​
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
WD Blue SN570 1TB​
SSD-2​
دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
WD Blue SN570 500GB​
SSD​
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
GREEN GP600A-GED​
Power​
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
GREEN GRIFFIN G2​
Case​
شصت و پنج میلیون و ۳۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)
---​

سلام

Intel Core i5-14600K Raptor Lake​

DeepCool AG620 Black Argb​

ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI DDR5​

این سه تا با حدود 40 تومن با هم هماهنگ هستند؟مشکلی ندارن؟کولر مشکلی نداره؟ یا حتما باید رادیاتور 360 بخرم براش؟​

اکه پیشنهاد بهتری با این بودجه هست هم ممنون میشم بگید.تشکر​

بله، قطعات خوبن، کولر هم برای این پردازنده قابل استفاده هست، اما برای بهترین راندمان در طولانی مدت و دمای کمتر همون واتر 360 گرینه بهتری هست.

یکی از دوستان میخواد سیستم میدرنج ببنده با توجه به اینکه بازار گرافیکای میانرده افتضاح خالصه و چیزی زیر 4060 ارزش خریدن نداره (حتی 3060 هم هم قیمت 4060 ـه به دلایل نامعلوم!)
حالا ارزش داره صبر کرد واسه این B580 اینتل؟ اصلا میاد ایران؟ و اگه بیاد قیمتش زیر 300 دلار خواهد بود؟

چون حداقل تو بنچمارکا که عالی ظاهر شده بود و میگن اکثر مشکلات درایوراشم حل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or