مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1-خیلی متشکر از شما.در یک تاپیک در سایت دیگر گفته شده بود که این مادربرد از طرف اینتل پیشنهاد نمیشه.می خواستم ببینم چه دلیلی هست.مگه چه عیبی داره یه مادربرد هم ddr2 هم ddr3 را پشتیبانی کنه؟ لطفا در مورد همین مادربرد P5QC توضیح بدید چرا اون مدلهایی که معرفی کردید بهترن؟قیمت اینها که گفتین رو بگین لطفا. crossfire به دردم نمی خوره.

2-DVD Rw Lit-On چه مدلی بهترینه در کیفیت و سرعت
من بعید میدونم اینتل همچین حرفی رو زده باشه یعنی گفته باشه که پیشنهاد نمیشه در کل خیلی عجیبه اینم یه مین مثل بقیه مینهاست ببین بهتر یا بدتر بودنشون تو مشخصات معلوم میشه حالا یکی کمتر یکی بیشتر p5q-c هم چون هم ddr2 و هم ddr3 ساپورت هستش محدودیت ساپورت رم داره درکل اگه میخوای تا اون حد خرج کنی من p5q-deluxe رو پیشنهاد میکنم چون ddr3 ها قیمت بالایی دارن و کارایشون تو باس های پایین خیلی نزدیک به ddr2 های فعلی هستش.(البته این بستگی به خودت داره)
والا مدلای liteon دستم نیست یه سر برو سایت سازگار مدل هاشو زده (sata هم داره) خودت ببین.
سلام.ممنون .من توشمال هستم .اگه می شه مارکهای مختلف 4850 رو همراه با قیمت بگید.با بودجه 230.000 تومن کدوم مارک رو بگیرم بهتره؟
من اصلا اهل اور کلاک نیستم و 2گیگ رم 800 باس می خوام بگیرم در حالت عادی ایا با 4850 مشکل پیدا میکنم؟
والا کمترین قیمتی که از 4850 داشتم فک کنم مال his بود حدودا 244 تومن (تهران) شما یه زنگ بزن لیون ازشون بپرس به شهرستان هم میفرستن یا نه ؟ (فک کنم بفرستن)
2gb 800 هم هیچ مشکلی با 4850 و هر کارت دیگه ای نداره.
مرسی اما شما فقط به یک مورد از سوال های من جواب دادین.اینم بگم که مادربردم دیگه اینقده هم ضایع نیست.چهار هسته ای رو جواب میده.منتها fsb 1066 بعدش هم قطعاتم رو چطوری میتونم رد کنم.مثلا گرافیکم رو چند بر میدارن.بابا جواب میدیدن کامل بخونین و جواب بدین.;)
شما تو سوالات فقط پرسیده بودی که ترتیب عوض کردن قطعاتم چجوری باشه و cpu تا 100 تومن چی پیشنهاد میدید درست نمیگم ؟
مین شما چیپش قدیمیه و محدودیت ساپورت قطعه داره من بخاطر این گفتم اول مینتو ارتقاء بده برای اینکه مشکلی از نظر ساپورت قطعات دیگه چه الان و چه آینده نداشته باشی همین.
و اما در مورد فروش قطعاتت هم قیمت نوشون رو دقیق ندارم ولی حدودی میتونم بهت بگم cpu رو بین 30 تا 35 رم بین 5 تا 8 گرافیک هم بین 30 تا 35 مین رو هم قیمت ندارم.
پاورم ریل هست یعنی چی؟ آیا باید بازم عوض کنم من تازه خریدم به 3 روز نمی کشه:((
400 تومان واسه دو تا گرافیک دارم چی بگیرم راستی کراس فایر رو توضیح بدید
و کابل پاور ساتا هر کاری می کنم به هاردم نمی خوره اما با تبدیل قبلی راحت می خوره:confused:
منظور از ریل قدرت و خروجی واقعی پاور هست که با توجه به قیمت پاور شما ، باید زیر 400 خروجی ریلش باشه در کل مدل دقیقشو بگو تا کمکت کنم.
با 400 بهترین پیکربندی با 4850 هستش که کارایی در حد gtx280 شاید هم بالاتر رو میده ولی بیشتر از 400 مایشه حدودا 490 تومن دوتاش در میاد.
cf دو تا 4850 هم حداقل یه 550 میخواد من واسه این گفتم که از قبل باید فکرشو میکردی.
در مورد سوال آخر هم من متوجه نمیشم یعنی کابل پاور sata به هاردت نمیخوره یعنی بزرگتره ؟

نه پاور جدیدم کابل پاور ساتا داره اما به ساتام نمی خوره هر چی زور زدم نرفت تو
اما واسه پاور قبلیم تبدیل پاور ساتا گرفتم مشکلی نداشت الانم از همون استفاده می کنم
می خوام بدونم از چیه نمی ره تو:confused:

نه پاور جدیدم کابل پاور ساتا داره اما به ساتام نمی خوره هر چی زور زدم نرفت تو
اما واسه پاور قبلیم تبدیل پاور ساتا گرفتم مشکلی نداشت الانم از همون استفاده می کنم
می خوام بدونم از چیه نمی ره تو:confused:
خوب این خیلی عجیبه که بهش نمیخوره.
خوب تو این لینکی که گذاشتی 6 مدل پاور بود مال شما کدومشه ؟

خوب بعد از اینکه دوستان خوبم مثل supra جان راهنماییم کردن تصمیم گرفتم این قطعات رو رفته رفته تهیه کنم.حالا ببنین خوبه یا نه.
main: elite p45t-a
ram:2gb ocz /667
cpu:intel e4700 2.6 2mb
vga: his iceq 4، 4850 512mb gddr3
گرافیک و رم که خوبه. supra جان این مادربرد رو انتخاب کردم به خاطر کراس فایر.خوبه؟این سی پی یو چند وقت کارمو جواب میده؟ از نظر گیم میگم.

باورتون میشه امروز تو پاساژ رضا و ایرانیان کل بازارو گشتم!!! نه 4850 پیدا کردم نه p5e de نه p5e !!!! واقعا اعصابم خورد شد!!! به هرکی میگفتم اینارو داری میگفت اینا چی هستند اصلا!!!:laughing: همون پایتخت خودمون میارزه به همشون:sick:

من حداقل تو ويترين 10 تا مغازه تو اين دو تا پاساژ 4850 با برنداي مختلف ديدم.
P5E هم هست
من که ندیدم!!! حتی نمایندگی asus هم p5e نداشت!!! چه برشه بقیه!!! 4850 هم که ظاهرا یه زمانی داشتن!!!

آخرین ویرایش:
باورتون میشه امروز تو پاساژ رضا و ایرانیان کل بازارو گشتم!!! نه 4850 پیدا کردم نه p5e de نه p5e !!!! واقعا اعصابم خورد شد!!! به هرکی میگفتم اینارو داری میگفت اینا چی هستند اصلا!!!:laughing: همون پایتخت خودمون میارزه به همشون:sick:
من حداقل تو ويترين 10 تا مغازه تو اين دو تا پاساژ 4850 با برنداي مختلف ديدم.
P5E هم هست.

سلام !

میخواستم ببینم بهترین هدفون ها چی هستن و قیمتشون چنده و آیا چیزی به اسم شبیه ساز دالبی تو هدفون داریم ؟
اگر فرض کنیم من تا 100 تومان ( کمتر، بیشتر نه ! ) بخوام یک هدفون بخرم چه جوریاست ؟ مالِ Razer خیلی خوشگلِ (:دی) ولی گرونه ...

پ.ن: سوالم اینجا جاش نیست ؟! خب کجا جاشه ؟ :دی

سلام دوستان
راستش من می خوام یک کیس بگیرم برای بازی و کار های روزمره می خوام مادربوردم یک مدلی باشه تا 2 سالی اگه خواستم قطعه ای رو عوض کنم ساپورت کنه
تا 900 بدون مانیتور می تونم هزینه کنم
متشکر می شم کمکم کنید

سلام دوستان
راستش من می خوام یک کیس بگیرم برای بازی و کار های روزمره می خوام مادربوردم یک مدلی باشه تا 2 سالی اگه خواستم قطعه ای رو عوض کنم ساپورت کنه
تا 900 بدون مانیتور می تونم هزینه کنم
متشکر می شم کمکم کنید
Mainboard: Asus P5Q
Cpu: E8500
Ram: Patriot 2*2GB bus 800
VGA: Sapphire HD 4870
HDD: Samsung or Western Digital 500GB 32mb
ميشه حدودا 900 تومن.

خوب بعد از اینکه دوستان خوبم مثل supra جان راهنماییم کردن تصمیم گرفتم این قطعات رو رفته رفته تهیه کنم.حالا ببنین خوبه یا نه.
main: elite p45t-a
ram:2gb ocz /667
cpu:intel e4700 2.6 2mb
vga: his iceq 4، 4850 512mb gddr3
گرافیک و رم که خوبه. supra جان این مادربرد رو انتخاب کردم به خاطر کراس فایر.خوبه؟این سی پی یو چند وقت کارمو جواب میده؟ از نظر گیم میگم.
جواااااااااااااااااااااب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or