مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.من یه کیس برای دوستم می خواستم برای گیم بودجه ام حداکثر 500 فوقش 20 تومن بالاتر.به غیر از اینایی که نوشتم لطفا علامت سوالارو پیشنهاد بدین :
خوب پس حدودا 390 تومن میمونه واسه ram , main , vga , cpu و power درسته ؟
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or e7200
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : ecs p45t-a or asusp5k-epu
VGA : xfx 8600gt 256mb or 512mb
POWER : green gp485a

حدودا 445 450 تومن در میاد میتونی cpu رو e7200 در نظر بگیری حدودا 45 48 تومن کم میشه و جای 8600gt یه 9500gt بگیری. (البته اگه بازی برات مهمه)
1.200 بودجه هست ! چه سیستم پیشنهاد میکنید ؟ :biggrin1: فقط Case

CPU : intel q9450 or q9300 or e8500
RAM : corsair or crucial 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-deluxe or p5e or p5q or giga ga-ep45-ds3 or biostar tpower i45
VGA : his or club hd4870 512mb
HDD : western or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b or gp680b
CASE : green tuniq2 or nzxt lexa blackline

اینا رو هم حدودا 1260 1265 در میاد.

دوستان من مي خوام يه كامپيوتر در حد 600 تومان بخرم كه gta 4 به راحتي روش جواب بده لطفا كمك كنيد. (قطعات را با قيمتش بنوسيد) (راستي فقط case و قطعات مي خوام بخرم )

دوستان این مادربورد GIGABYTE GA-P35-DQ6 خوب هست ؟
PCI Express 2.0 هست ؟
کلا به نظر شما ارزش داره ؟
پ . ن { اطلاعات در مورد همین مدل می خوام ممنون }
نه الان دیگه ارزش خرید نداره با همون قیمت شایدم کمتر میشه مین بهتری رو درنظر گرفت در کل این مشخصاتشه :

motherboard_productimage_ga-p35-dq6_1.0_big.jpg

motherboard_productimageback_ga-p35-dq6_big.jpg

مشخصات
دوستان من مي خوام يه كامپيوتر در حد 600 تومان بخرم كه gta 4 به راحتي روش جواب بده لطفا كمك كنيد. (قطعات را با قيمتش بنوسيد) (راستي فقط case و قطعات مي خوام بخرم )

CPU : intel e8400 or e7200
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : asus p5k-epu or ecs p45t-a
VGA : his or sapphire hd4850
HDD : samsung or maxtor 320gb 16mb
POWER : green gp535a

حدودا 665 670 تومن در میاد میتونی cpu رو e7200 هم در نظر بگیری یه 40 45 تومنی کم میشه.

خوب.
من دقيقا نفهميدم كه با اينايي كه نوشتي ميشه 500 يا بدون اين؟

آره با اینا 500.یعنی اونایی که می خوام تقریبا 400 شه مرسی.
چند تا سوال دیگه داشتم. این e7200 فرکانس و باسش چنده؟
و اینکه مانیتور دوستم هم 15 یا 17 قدیمیه مشکل ایجاد نمی کنه؟
کارت گرافیک هم که گفتین 9500 مشخصاتش چیه؟چقدر از 8600 قویتره؟کلا احتمالا باید 120 اینا به کارت گرافیک بده دیگه نه؟این 9500 DDR3 هستش؟

e7200 فرکانس کاریش 2.53 هست 3mb کش سطح دو داره باسش 1066 و تکنولوژی ساختش هم 45nm هستش.
مانیتور هم هیچ ارتباطی به سیستم و قطعاتش نداره.
این مشخصات 9500gt :

core clock : 550mhz
shader clock : 1400mhz
memory clock : 800 (gddr3) 500 (ddr2)
memory amount : 256mb/512mb
memory interface : 128bit
memory bandwidth : 25.6 (gddr3) 16.0 (ddr2)

GeForce_9500_GT_3qtr_med.png
GeForce_9500_GT_front_med.png
GeForce_9500_GT_back_med.png
کاراییش بین 8600gt و 8600gts هستش (منظورم gddr3ش هستش) اینو ببین خودت متوجه میشی.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3401&p=4

9500 هم ddr2 داره هم gddr3 یا بهتر بگم 256mbش فقط gddr3 هستش و 512mbش ، هم ddr2 داره هم gddr3.

سلام

من 231 تومان دادم یه ASUS P5E گرفتم از مشهد خوب گرفتم یا نه اگر میشه بگید چرا اینقدر گرونه این مادر بورد مگه چی داره؟

الان 70 تموان تو جیبم بیشتر نیست میشه با هاش CPU خرید؟

اگه میشه راهنماییم کنید کمتر شد عیب نداره بیشتر نشه چون پول ندارم

خريد مانيتور يا گرافيك

با سلام خدمت اساتيد سايت
مشخصات سيستم من به صورت زيره و من يك مانيتور​
17 اينچ CRT دارم و مقداري پول كه ميتونم باهاش يه كارت گرافيك HD 4870 ديگه ويا يك مانيتور 19 اينچ LCD بخرم به نظر شما چيكار كنم بهتره؟ وايا كيفيت يك 19 اينچ LCD خيلي بيشتر از 17 اينچ CRT است؟و شما چه پيشنهاد ميكنيد؟

MY SYSTEM
MAINBOARD:ASUS P5Q-E
CPU:E8500
RAM:4 GB
CARD GRAPHIC:HD 4870​

من 231 تومان دادم یه ASUS P5E گرفتم از مشهد خوب گرفتم یا نه اگر میشه بگید چرا اینقدر گرونه این مادر بورد مگه چی داره؟

الان 70 تموان تو جیبم بیشتر نیست میشه با هاش CPU خرید؟

اگه میشه راهنماییم کنید کمتر شد عیب نداره بیشتر نشه چون پول ندارم
p5e قیمتش همینه تو تهرانم بین 215 تا 220 تومن مایشه به نظر من خوب گرفتی.
سریه x تو چیپهای اینتل جزوه چیپ های حرفه ای و گرون قیمتش به حساب میاد این مین هم چیپش x38 هستش و در کمترین حالت یه مین با این چیپ حدودا 185 190 تومن مایشه.
خوب این خیلی عجیبه که شما 230 پول مین دادی و میخوای 70 تومن واسه cpu خرج کنی !!!!!!!
بهتر بود یه مین کمتر بر میداشتی جاش یه cpu خوب میگرفتی در کل با 70 میتونی e2180 یا e2200 رو در نظر بگیری.
با سلام خدمت اساتيد سايت
مشخصات سيستم من به صورت زيره و من يك مانيتور​
17 اينچ CRT دارم و مقداري پول كه ميتونم باهاش يه كارت گرافيك HD 4870 ديگهويا يك مانيتور 19 اينچ LCD بخرم به نظر شما چيكار كنم بهتره؟ وايا كيفيت يك 19 اينچ LCD خيلي بيشتر از 17 اينچ CRT است؟و شما چه پيشنهاد ميكنيد؟
خوب مطمئنا lcd کیفیت بالاتری داره ولی تو خرید lcd یه قسمتاییش مهمه و تو کیفیت نهایی تاثیر میذاره مثل زمان پاسخگویی یا کنتراستش و خروجی هایی که پشتیبانی میکنه.

چند سوال

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان و سروران گرامی
بنده به تازگی ( حدود 10 روز ) سیستمم را ارتقاء داده ام ولی متاسفانه بعد با سایت شما اشنا شدم و حالا چند سوال برایم پیش آمده البته قبل از پرسش مشخصات سیستم را برایتان مینویسم :
cpu : e4600 core 2 duo
ram : king 2*1 bus 800
mother bord : asus p5k
graphic : asus en 8500 gt 512 mb silent
power : green 500watt real
case: next
و اما سوالاتم :
1) این سیستم در کل چطور سیستمی هست ؟
2) ایا این cpu 2 هسته ای هست ؟ سرعتش چطوره ؟ آیا تفاوت e4600 با e7200 از نظر کارایی خیلی زیاده ؟
3) این مادربورد تا چه cpu ای را می تونه ساپورت بکنه ؟ ( 1- چند هسته ای 2- چند نانومتری 3- از لحاظ سرعتی )
4) این مادربورد تا چه کارت گرافیکی را می تونه ساپورت کنه ؟ ( کارتهای ddr3 را هم ساپورت میکنه )
5) به من گفتن این cpu و مادربورد 64 بیتی هستن . ایا این واقعیت داره ؟ و من می تونم win 64 بیتی روش نصب کنم ؟
6) تفاومت ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی در چیه ؟ آیا تمام نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی جواب میده ؟ کدوم بهتره ؟
7) فکر میکنید چند درصد بازی های موجود در بازار روی این سیستم جواب میده ؟ بازی crysis چطور ؟
8) پاور این سیستم خوبه یا به وات بالاتری نیاز داره ؟
9) کارت گرافیک 256mb ddr3 بهتره یا 512mb ddr2 ؟
10) هیت سینک کارت گرافیکم خیلی داغ میشه ایا این مورد طبیعیه ؟ اگر جواب منفی هست راهکاری ارائه فرامایید . ( با توجه به این که کارت فرافیک فن نداره و روی درب کیس هم جای فن نیست )
11) متاسفانه روی درب کیس جای فن نداره و پشت اون هم فقط جای 1 فن 10*10 داره ایا برای تهویه کافیه ؟
واقعا شرمنده هستم که این همه سوال را با هم پرسیدم و سر شما اساتید را درد آوردم باید ببخشید و چه کنم بعد از خرید سیستم با سایت پر محتوای شما اشنا شدم و حالا که این پستها را خوندم خیلی عصبی هستم و از خرید این سیستم کمی پشیمان شدم حالا می خواستم با جواب شما اساتید کمی ارامشیدا کنم .
سپاسگزار همه عزیزان زحمت کش این سایت .
محمدی

بنده به تازگی ( حدود 10 روز ) سیستمم را ارتقاء داده ام ولی متاسفانه بعد با سایت شما اشنا شدم و حالا چند سوال برایم پیش آمده البته قبل از پرسش مشخصات سیستم را برایتان مینویسم :
و اما سوالاتم :
2) ایا این cpu 2 هسته ای هست ؟ سرعتش چطوره ؟ آیا تفاوت e4600 با e7200 از نظر کارایی خیلی زیاده ؟
3) این مادربورد تا چه cpu ای را می تونه ساپورت بکنه ؟ ( 1- چند هسته ای 2- چند نانومتری 3- از لحاظ سرعتی )
4) این مادربورد تا چه کارت گرافیکی را می تونه ساپورت کنه ؟ ( کارتهای ddr3 را هم ساپورت میکنه )
5) به من گفتن این cpu و مادربورد 64 بیتی هستن . ایا این واقعیت داره ؟ و من می تونم win 64 بیتی روش نصب کنم ؟
6) تفاومت ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی در چیه ؟ آیا تمام نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی جواب میده ؟ کدوم بهتره ؟
7) فکر میکنید چند درصد بازی های موجود در بازار روی این سیستم جواب میده ؟ بازی crysis چطور ؟
10) هیت سینک کارت گرافیکم خیلی داغ میشه ایا این مورد طبیعیه ؟ اگر جواب منفی هست راهکاری ارائه فرامایید . ( با توجه به این که کارت فرافیک فن نداره و روی درب کیس هم جای فن نیست )
11) متاسفانه روی درب کیس جای فن نداره و پشت اون هم فقط جای 1 فن 10*10 داره ایا برای تهویه کافیه ؟
واقعا شرمنده هستم که این همه سوال را با هم پرسیدم و سر شما اساتید را درد آوردم باید ببخشید و چه کنم بعد از خرید سیستم با سایت پر محتوای شما اشنا شدم و حالا که این پستها را خوندم خیلی عصبی هستم و از خرید این سیستم کمی پشیمان شدم حالا می خواستم با جواب شما اساتید کمی ارامشیدا کنم .
محمدی
اقا E4600 خوبه ولی E7200 بهتره چون هم 3 مگ کش داره هم فرکانس هسته بیشتره وهم 45 نانومتری هس CPU شما دو هسته ای و 64 بیت هم ساپورت میکنه شما میتونید کرایسیس بازی کنید ولی تنظیمات رو نمیتونید بالا بزارید در مورد کارت هم 256 DDR3 خیلی بهتر از 512 DDR2 هستش و اینکه فن نداره و داغ میکنه این یه امر طبیعیه خودتون یه فن براش بزارید پاور سیستم تون هم خوبه و مشکلی نداره مادر بورد شما هر کارت گرافیگی رو که الان توی بازار هست رو به راحتی ساپورت میکنه مادر بوردتون هم هر CPU که FSB 1066 باشه رو ساپورت میکنه حتی 45 نانومتری

و اما سوالاتم :
محمدی
با سلام و تبريك به عضويت شما در اين سايت.
1. به غير از گرافيك سيستم متوسطيه.
2. بله. دو هسته ايه ولي E7200 قويتره.
3. اين مين تمام Cpu هاي اينتل رو پشتيباني ميكنه.
4. ساپورت كارت گرافيك توسط مين هيچ ربطي به نوع حافظه ي گرافيك نداره (ddr2ياddr3) و فقط مين بايد Pci e باشه. (كه هست). الان مين شما تمام كارت گرافيك هاي موجود در بازار رو (فقط Pci e) ساپورت ميكنه.
5.بله.
6. والا اينو حقيقتش نميدونم.
7. كارت گرافيك شما ضعيفه. ولي بقيه قطعاتتون مناسبه.
8. اگه واقعا ريل باشه بله كافيه. (چند خريدي پاورو؟)
9. مقدار حافظه ي كارت گرافيك هيچ تاثيري تو قدرتش نداره (كمتر از 1%) و فقط نوع حافظه مهمه. مسلما ddr3 بهتر از ddr2هه.
10. كارت گرافيك شما سايلنته و كارتاي سايلنت بهتره تو يه كيسي كه تهويه ي مناسبي داره قرار بگيرن.
11. بستگي داره. شما بهتره كه يه كيس با تهويه بهتر بگيريد.
خواهش ميكنم.
زياد ناراحت نباش.
همون طور كه گفتم سيستم شما سيستم بدي نيست و فقط كارت گرافيك شما براي اجراي بازيهاي روز ضعيفه. شما اگه يه كارت گرافيك خوب تهيه كنيد بازيهايي مثل كرايسيس رو هم جواب ميده.
اميدوارم كه جواباتونو گرفته باشيد.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or