مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

:eek:
من كي گفتم E8500 يه ميليونه؟!!!!
گفتم سريه Extreme.
E8500 كه Extreme نيست. الان دور و بر 180-190 تومنه.
گفتم تازه قويترين سي پي يوئه اي ام دي (اگه اشتباه نكنم) در حد E8500هه.
در مورد معماري هم شرمنده.:biggrin1: من كارشناس نيستم.:biggrin1: فقط ميدونم كه دو هسته ايه و فركانسش 3.16هه.
بالاخره یه جا پا داد ما پوز بدیم بگیم کامیوتر خوندیم . البته کارشناسی دو سال دیگه :biggrin1:.
الان ای ام دی با سری phenom و اون هم با black edition داره با چهار هسته پروسس میکنه . فکر کنم باید این سی پی یو از اینتل قوی تر باشه . این سی پی یو با سوکت am2+کار میکنه . مشخصاتش که حرف دیگه ای میزنه و میگه از اینتل سره . البته فرکانسش مدل به مدل تنوع داره . کارت گرافیک و سی پی یو همیشه و همه جا مورد بحث بوده .البته حافظه ی اصلی هم خیلی مهمه و تو انتخابش خیلی راحت تر از cpu و gpu هست آدم.

بالاخره یه جا پا داد ما پوز بدیم بگیم کامیوتر خوندیم . البته کارشناسی دو سال دیگه :biggrin1:.
الان ای ام دی با سری phenom و اون هم با black edition داره با چهار هسته پروسس میکنه . فکر کنم باید این سی پی یو از اینتل قوی تر باشه . این سی پی یو با سوکت am2+کار میکنه . مشخصاتش که حرف دیگه ای میزنه و میگه از اینتل سره . البته فرکانسش مدل به مدل تنوع داره . کارت گرافیک و سی پی یو همیشه و همه جا مورد بحث بوده .البته حافظه ی اصلی هم خیلی مهمه و تو انتخابش خیلی راحت تر از cpu و gpu هست آدم.
من منظورم تو بازي بود. چون ايشون يه cpu خوب بره بازي ميخواست.
تو بازي فعلا دو هسته اي ها قويترن.
در ضمن صد در صد به چهار هسته بودن نيست. الان Q6600 هم چهار هسته ايه. ولي حتي در حالت عادي هم از E8500 ضعيفتره.
حالا شايدم شما درست بگيد. بالاخره مهندسيد ديگه.:cheesygri

بودجه برای رم 140 هست ؟
میشه با این مقدار رم خوب بست ؟
اگر با قیمت کمتر میشه بست چه بهتر ..
میتونی 2 تا 2gb با باس 800 از corsair سریه xms2 یا dominatorش یا از crucial سریه ballastic رو در نظر بگیری حدودا همون 130 140 در میاد.
قویترین مدل از سریه فنوم 9950 هستش که کاراییش در حد q6600 هستش و در حال حاضر اکثر دو هسته ای ها تو بازار (با توجه به مدلشون) سریعتر از چهار هسته ای ها عمل میکنن تو بازی هم که مشخصه به غیر از چنتا بازی خاص تو بقیه دو هسته ای ها سریعتر عمل میکنن بنچارو ببین خودت متوجه میشی.

مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
pcie 2.0 بودن هم مهم نیست الان اکثر کارتای Pcie 2.0 ساپورت با pcie 1.0 هم کار میکنن و پهنای باند کافی در اختیارشون هستش.

در حالت عادی q6600 نسبت به یه دو هسته ای مثل e8400 کارایی یکی داره (در یه حد) ولی تو بازی دوهسته ای ها سریعتر عمل میکنن (فعلا که اینجوریه) اگه اهل اور هستی q6600 بگیر اگر نه که e8400 یا e8500 انتخاب خوبیه.[/quote]

گزافیکم 4870 و cpu:3.6 رم 2gb حتی با همین سی پی یو بازی هارو خوب اجرا می کنه بعضی جاها مک÷ مکنه الان خیلی مهم نیست برام که سی پی یو قویترین باشه چون کارت گرافیک جبرانش می کنه در آینده بدون اورکلاک وقتی که بازی ها چهارهسته رو ساپورت کردند(بعضی هاشون همین الان هم میکنن) بازهم e8500 بهتر عمل می کنه
در حد 130 اگه مادربوردی بهتر از p5ql pro سراغ داری معرفی کن

من اخر نفهمیدم q6600 ببندم یا یه 2 هسته ای خوب ؟
میگم اگر می تونی یه 2 هسته ای خوبم معرفی کن و بگو با ض6600 تفاوتش چیه قیمتش اگر کمتر بود بهتر ......
کدوم کارت گرافیک قابلیت اور کلاک خوبی داری ؟
من این سیستمو برای بازی می خوام ........

میگم اگر می تونی یه 2 هسته ای خوبم معرفی کن و بگو با ض6600 تفاوتش چیه قیمتش اگر کمتر بود بهتر ......
دو هسته اي بهتره.
Q6600 تو بازي در حد يه E6550 كار ميكنه.
اگه ارزونتر ميخواي E8400 خيلي خوبه. تو بازي قويتره و در حالت عادي تقريبا يكين. حدود 20-30 تومنم ارزونتره.
E8500 هم تقريبا با Q6600 يه قيمتن و E8500 بهتره.
كارت گرافيكاي انويديا معمولا نسبت به Ati قابليت اورشون بالاتره. ولي الان اصلا به صرفه نيستن.

چي داري مي گي واسه خودت ؟

مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
pcie 2.0 بودن هم مهم نیست الان اکثر کارتای Pcie 2.0 ساپورت با pcie 1.0 هم کار میکنن و پهنای باند کافی در اختیارشون هستش.

شما اين اطلاعات سطح UFO رو از كجا آوردي ؟ كه داري تو مغز ملت مي كني ؟؟

PCIE2.0 پهناي باندي 2 برابر ورژن يك داره... يعني اگه يه كارت PCIE2.0 روي يك مين PCIE1.0 Suport نصب بشه تنها از حدودا 50% پهناي باند كارت گرافيك استفاده مي شه.. هر چند كه الان 90% كارت هاي گرافيك PCIE2.0 با اسلات هاي PCIE1.0 كاملا سازگار هستند.

اگه اهل اور هستی q6600 بگیر اگر نه که e8400 یا e8500 انتخاب خوبیه.

با يك كولر مناسب خود E8400 رو مي شه تا فركانس 4.4 اور كرد...
كي مي گه E8400 و E8500 قابليت اور ندارند؟

اگه این قدر فرکانس مهمه و هسته هیچ اهمیتی نداره پس 3.6 تک هسته از 90 درصد دو هسته ای ها بهتره به نظر من به زودی همه برنامه ها و بازی ها چهارهسته رو ساپورت میکنن و دوهسته میشه تک هسته الان نمونش lost planet یا bioshock

گزافیکم 4870 و cpu:3.6 رم 2gb حتی با همین سی پی یو بازی هارو خوب اجرا می کنه بعضی جاها مک÷ مکنه الان خیلی مهم نیست برام که سی پی یو قویترین باشه چون کارت گرافیک جبرانش می کنه در آینده بدون اورکلاک وقتی که بازی ها چهارهسته رو ساپورت کردند(بعضی هاشون همین الان هم میکنن) بازهم e8500 بهتر عمل می کنه
در حد 130 اگه مادربوردی بهتر از p5ql pro سراغ داری معرفی کن
تا 130 من asus p5k-epu رو پیشنهاد میکنم اگر هم بتونی 20 تومن دیگه بذاری روش یه p5q بگیری که چه بهتر.
ببین من چند بار هم گفتم اگه اهل اور هستی q6600 بگیر اگر هم که نیستی یه e8500 بگیر راحت.

شما اين اطلاعات سطح UFO رو از كجا آوردي ؟ كه داري تو مغز ملت مي كني ؟؟

PCIE2.0 پهناي باندي 2 برابر ورژن يك داره... يعني اگه يه كارت PCIE2.0 روي يك مين PCIE1.0 Suport نصب بشه تنها از حدودا 50% پهناي باند كارت گرافيك استفاده مي شه.. هر چند كه الان 90% كارت هاي گرافيك PCIE2.0 با اسلات هاي PCIE1.0 كاملا سازگار هستند.
مهندس این اطلاعات از جای خاصی نیومده بری چنتا بنچ ببینی خودت خیلی ردیف میفهمی که چطور میشه میره تو مغز ملت این پستایی هم که میدی نشون میده که قضیه از چه قراره.
اگه این قدر فرکانس مهمه و هسته هیچ اهمیتی نداره پس 3.6 تک هسته از 90 درصد دو هسته ای ها بهتره به نظر من به زودی همه برنامه ها و بازی ها چهارهسته رو ساپورت میکنن و دوهسته میشه تک هسته الان نمونش lost planet یا bioshock
نه کی گفته فقط به فرکانسه ؟ تکنولوژی ساخت مصرف انرژی کش سطح دو یا سطح سه همه ی اینا تو کارایی یه پردازنده تاثیر داره کاملا مشخصه.
با شيشصد چي مي تونم بگيرم ؟
اگه فقط کیس میخوای من اینو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or e8500
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : asus p5q or ecs p45t-a
VGA : his or sapphire hd4850
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp535a

حدودا 680 685 تومن در میاد میتونی مین رو ecs هم در نظر بگیری که حدودا 35 40 تومن کم میشه.

اون مین حدودا 120 مایشه (قیمت دقیق ندارم ولی آواژنگ وارد کرده) ارزونترین 1066 هم 2gbش حدودا 80 85 تومن و 1gbش تو مدلای مختلف 44 45 تومن مایشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or