shayanjuve
کاربر سایت

سلام.سلام به همه برو بچ
دوستم قصد خرید یه سیستم داره با مشخصات زیر تا سقف 1 تومن هم میخواد برای system بزاره این رو یکی بهش پیشنهاد داده اگه خوبه که هیچی اگه چیزه بهتری سراغ دارید بگید فقط میخوام سیستم هماهنگ باشه تا به بهترین نحو بشه ازش استفاده کرد و تداخا مارکهاش باعث پاین اومدن سطح کیفیتش نشه :biggrin1:
mainboard: asus, cpu: 3600 full p4, h.d.d: maxtor 250gb, f.d.d: 3.5 teac , vga: 512pci express , ram:2gb ddr, sound creative 5.1, modem:giga , case: atx-400w
خودشم گفته 746000 در میاد .
فقط لطف کنید زود جواب بدید تشکر.![]()
کی این سیستمو بهش پیشنهاد داده ؟ هر کی بوده از دنیا کمپلت عقب بوده در ضمن این سیستم نهایت 500 هم نمیشه چه برسه به 750.سلام به همه برو بچ
دوستم قصد خرید یه سیستم داره با مشخصات زیر تا سقف 1 تومن هم میخواد برای system بزاره این رو یکی بهش پیشنهاد داده اگه خوبه که هیچی اگه چیزه بهتری سراغ دارید بگید فقط میخوام سیستم هماهنگ باشه تا به بهترین نحو بشه ازش استفاده کرد و تداخا مارکهاش باعث پاین اومدن سطح کیفیتش نشه :biggrin1:
mainboard: asus, cpu: 3600 full p4, h.d.d: maxtor 250gb, f.d.d: 3.5 teac , vga: 512pci express , ram:2gb ddr, sound creative 5.1, modem:giga , case: atx-400w
خودشم گفته 746000 در میاد .
فقط لطف کنید زود جواب بدید تشکر.![]()
خب شما يه دفعه LCDTV بگير به عنوان مانيتور هم ميتوني ازش استفاده كني ، با اين بودجتم من Samsug LA22S81B پيشنهاد ميدمسلام
من یه مانیتور میخواستم که بشه باهاش
TV نگاه کرد
برای بازی خوب باشه بیشتر ایکس باکس بازی میکنم
قیمتش هم تا 400 تومن خوبه نهایتا 450 تومن
خیلی ممنون
دوست عزيز اون LCDTV كه پيشنهاد دادم چيز رديفيه ! ديناميك كنتراستش 3000:1 هست و ورودي HDMI دارهکسی از این مدل استفاده کرده.قیمتش 350 هست!
با این بودجه چی پیشنهاد میکنید؟؟
من قبلا یه مدل ال جی دیده بودم که هم تی وی میگرفت هم به عنوان مانیتور میشد ازش استفاده کنیم
خیلی ممنون