مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Ergent

سلام به همه برو بچ:love:
دوستم قصد خرید یه سیستم داره با مشخصات زیر تا سقف 1 تومن هم میخواد برای system بزاره این رو یکی بهش پیشنهاد داده اگه خوبه که هیچی اگه چیزه بهتری سراغ دارید بگید فقط میخوام سیستم هماهنگ باشه تا به بهترین نحو بشه ازش استفاده کرد و تداخا مارکهاش باعث پاین اومدن سطح کیفیتش نشه :biggrin1:
mainboard: asus, cpu: 3600 full p4, h.d.d: maxtor 250gb, f.d.d: 3.5 teac , vga: 512pci express , ram:2gb ddr, sound creative 5.1, modem:giga , case: atx-400w
خودشم گفته 746000 در میاد .
فقط لطف کنید زود جواب بدید تشکر.:love::love:

دوستم قصد خرید یه سیستم داره با مشخصات زیر تا سقف 1 تومن هم میخواد برای system بزاره این رو یکی بهش پیشنهاد داده اگه خوبه که هیچی اگه چیزه بهتری سراغ دارید بگید فقط میخوام سیستم هماهنگ باشه تا به بهترین نحو بشه ازش استفاده کرد و تداخا مارکهاش باعث پاین اومدن سطح کیفیتش نشه :biggrin1:
mainboard: asus, cpu: 3600 full p4, h.d.d: maxtor 250gb, f.d.d: 3.5 teac , vga: 512pci express , ram:2gb ddr, sound creative 5.1, modem:giga , case: atx-400w
سلام.
خوب مينبورد Asus يعني چي؟ 100 مدل داريم.
سي پي يو كه اصلا نزار اونو برداره. ديگه عمرشو داده به شما.
VGA هم باز 512 يعني چي؟ 100 مدل 512 داريم.
رمم كه داري ميگي DDR. اونم عمرشو داده به شما. الان DDr2 رو بورسه.
من اينو پيشنهاد ميكنم.
Main: Asus P5Q
Cpu: Intel E8400
Ram:DDR2 patriot or Corsair 2*2GB
HDD: Samsung or Western Digital 250GB 8MB
Modem: Zoltrix
VGA: Sapphie HD 4870
Power: Green GP535A
درباره ي فلاپي درايو اطلاع زيادي ندارم و كيس هم سليقه ايه.
اينايي كه گفتم دور و بر 950 درمياد. با بقيشم ميتوني كيس برداري.

کی این سیستمو بهش پیشنهاد داده ؟ هر کی بوده از دنیا کمپلت عقب بوده در ضمن این سیستم نهایت 500 هم نمیشه چه برسه به 750.
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3 or biostar tp45 hp
VGA : his or sapphire hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b
CASE : nzxt lexa blackline or tuniq2
ODD : liteon or pioneer

حدودا 1 1020 در میاد.

سلام
من یه مانیتور میخواستم که بشه باهاش
TV نگاه کرد
برای بازی خوب باشه بیشتر ایکس باکس بازی میکنم
قیمتش هم تا 400 تومن خوبه نهایتا 450 تومن
خیلی ممنون

سلام
من یه مانیتور میخواستم که بشه باهاش
TV نگاه کرد
برای بازی خوب باشه بیشتر ایکس باکس بازی میکنم
قیمتش هم تا 400 تومن خوبه نهایتا 450 تومن
خیلی ممنون
خب شما يه دفعه LCDTV بگير به عنوان مانيتور هم ميتوني ازش استفاده كني ، با اين بودجتم من Samsug LA22S81B پيشنهاد ميدم

کسی هست که از این مدل استفاده کرده باشه چه طوره ؟ قیمتش 350 هست!
مانیتور دیگه ای پیشنهاد نمیکنید ؟!!!
من یه مدل ال جی قبلا دیده بودم که اینطور بود
خیلی ممنون

کسی از این مدل استفاده کرده.قیمتش 350 هست!
با این بودجه چی پیشنهاد میکنید؟؟
من قبلا یه مدل ال جی دیده بودم که هم تی وی میگرفت هم به عنوان مانیتور میشد ازش استفاده کنیم
خیلی ممنون

کسی از این مدل استفاده کرده.قیمتش 350 هست!
با این بودجه چی پیشنهاد میکنید؟؟
من قبلا یه مدل ال جی دیده بودم که هم تی وی میگرفت هم به عنوان مانیتور میشد ازش استفاده کنیم
خیلی ممنون
دوست عزيز اون LCDTV كه پيشنهاد دادم چيز رديفيه ! ديناميك كنتراستش 3000:1 هست و ورودي HDMI داره

اگر هم ميخواي مانيتور بگيري Samsung 2253BW مانيتور خيلي خوبيه با كنتراست ديناميك 8000:1 البته اينكه تو بازار هست يا نه رو نميدونم در ضمن خودش TV رو نميگيره بايد كارت TV بگيري

به هر حال من توصيه ميكنم همون LCDTV رو بگيري

اول عرضه خسته نباشید به بچه هایی که به موقع و تمام و کمال و بدون چشم داشت جواب میدن. با اینکه وقت و هزینه از جیبشون می ذارن. مرسی

سوال ام اینکه اگه یه سیستم عامل 64 بیتی بخوایم نصب کنیم چه چیزایی لازمه؟رم,سی پی یو, مین...؟
مثلا رم پاتریوت دیدم یارو می گفت قرمز 64 بیته آبی 32 بیت(تو این مایه ها)...
باید به اینا دقت کرد برای سیستم عامل 64 بیتی؟توضیح بدین لطفا.

سلام
دوستان ببخشيد اينوميپرسم شايد اينجا هم جاش نباشه ولي اگه جوابم رو بديد ممنون ميشم
دوستاني كه ميگند 8600 1GB در حد 256 اش هم نيست در مورد لب تاب چي چون من 1.5 گيگش رو هم روي لبتاب دبدم ايني هم كه روي لب تاب هست بدرد نميخوره؟

با سلام خدمت دوستان
مشخصات سيستم من اينه و ميخواستم بدونم اگه مثلا بازي​
MGS 4 براي PC بياد ميتونم با كيفيت خوب بازيش كنم و ايا كيفيت و فيزيك و گرافيك بازي CRYSIS بيشتره يا MGS 4
MY SYSTEM
MB:P5Q-E
RAM:4 GB
CPU:E8500
CARD GRAPHIC:2*4870
(دوتا 4870)
با تشكر

سلام و خسته نباشید.به نظر شما 9800gtx 512 mb zotac ampازم میخرن بجاش یه ati 4870 x2بگیرم؟یا الان دیگه کسی از من نمیخره؟چون اگه بتونم 350 بفروشمش یه atiبخرم بهتره.نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or