مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من fsb مادربردم بیشتر از 1066 نیست.این مدل سی پی یو E6850رو میتونم بذارم رو مادربرد یا نه.و اگه نمیشه برم سراغ q6600 .?!!!
نه نمیتونی بندازی باسش 1333 هستش باید یکی از این 1066یی ها رو انتخاب کنی.
با سلام من یه کارت گرافیک 4870 خریدم ولی توی بعضی بازی ها م÷ل bioshock fuqd بعضی جاها کند میشه یا یک لحضه گیر میکنه می خواستم بدونم چون سی پی یوم دوهسته نیست اینجوری میشه؟
اگه بخواهم e8500 بگیرم با توجه به این که روی جعبه بازی ها نوشته دوهسته ای سال دیگه که شد چهارهسته ای میشه همون یک هسته که الان به درد نمی خوره
مادر بورد ASUS - P5QL PRO خوبه؟ مهمه که مادربورد pci_e 2 رو ساپورت کنه؟
خیلی طولانی بود ببخشید
مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
pcie 2.0 بودن هم مهم نیست الان اکثر کارتای Pcie 2.0 ساپورت با pcie 1.0 هم کار میکنن و پهنای باند کافی در اختیارشون هستش.
اگه 6600 بزارم بازی هایی رو که الان دارم با تک هسته اجرا میکنم عالی اجرا می کنه؟
در حالت عادی q6600 نسبت به یه دو هسته ای مثل e8400 کارایی یکی داره (در یه حد) ولی تو بازی دوهسته ای ها سریعتر عمل میکنن (فعلا که اینجوریه) اگه اهل اور هستی q6600 بگیر اگر نه که e8400 یا e8500 انتخاب خوبیه.

قیمتشون حدودا همینه که این پایین میذارم ، خوب یا بد نداره مین یه چیپ اصلی داره که اون چیپ تو همه ی مینها یکیه (با توجه به مدل) مثلا p45 گیگا چیپش با p45 ایسوس هیج فرقی نداره و هر دو هم بخوبی از اون cpu ها پشتیبانی میکنن.

CPU : intel e8500 or q6600 (e8500=184-188 q6600=185-190)
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3 or biostar tp45 hp (p5q=150-154 ga-ep45-ds3=160-165 tp45 hp=158-160

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
اين مشخصات سيستم منه ميخواستم بدونم يتونم بازي​
ASSASSINS CREED رو در حد كيفيت xbox 360 بازي كنم و ايا كيفيت اين بازي روي xbox 360 بيشتر است يا روي PC من؟

MY SYSTEM
RAM:2*1GB
CPU:E8500
CARD GRAPHIC:HD 4870​

با سلام خدمت دوستان
ASSASSINS CREED رو در حد كيفيت xbox 360 بازي كنم و ايا كيفيت اين بازي روي xbox 360 بيشتر است يا روي PC من؟

MY SYSTEM
RAM:2*1GB
CPU:E8500
CARD GRAPHIC:HD 4870​
كلا اين PC شما با سخت افزار 360 قابل مقايسه نيست يعني مثه هلو 360 كه هيچي 10 تا PS3 رو هم قورت ميده:biggrin1:
از نظر كيفيت خيالت راحت همه بازيها رو با كيفيت بالاتر ميتوني بازي كني

ا سلام خدمت دوستان
کارت گرافیک شما قابل مقایسه با gpu اون کنسولا نیستش و شما اکثر بازیها رو میتونی با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنی.

1.اخر من میخوام سیستم ببندم کدوم یکی از اون مادربرد ها با q6600 بهتر جواب میده .........
2.بعد cpu بالایی قابلیت اورکلاک کردن داره دیگه ؟؟
3. بعد اگر بخوام 2 تا رم 2 رو دوال کنم کدوم مارک رم بهتر جواب میده ( با توجه به نوع مادربرد معرفی شده ) ......
4.دو تا 2 گیگ دوال کنم بهتره یا 4 تا 1 گیگ ؟؟
5.اگر میشه مشخصات کامل رمی که معرفی میکنید رو بگید .....
6. اون مادربرد Asus فکر کنم sli باشه حالا اگر دو تا 8600 gt ببندم بهتر کارایی داره یا یه 8800 gts ؟
ببخشید اگر از اصطلاحات غلط استفاده کردم .......

خوب. بالاترين سي پي يو اينتل سريه ‍Extreme هستش كه ارزونترينش بالاي 1 ميليونه!
بره اي ام دي هم تا اون جا كه من اطلاع دارم Phenom X4 9950هه كه در حد همين E8500 اينتله! البته مطمئن نيستم اين از همه بالاتر باشه.
مينبوردها بايد DDR3 ساپورت باشه تا جواب بده.
اي ام دي الان از اينتل يه مقدار كم آورده و اين يه حقيقته.

ممنون از توضیحاتت . اما الان که دیدم میگی e8500یک میلیون تومن جا خوردم.البته خودم تو بازار ایران و رضا به چشمم نخورد اما درست گفتی قیمت رو؟(100% ؟) . ضمنا اگه میشه یه مقداری در مورد معماری این cpu بگو و اینکه با چند هسته پردازش میکنه. با این قیمت ها ما فقیر بی چاره ها باید بریم بمیریم که :biggrin1:

ممنون از توضیحاتت . اما الان که دیدم میگی e8500یک میلیون تومن جا خوردم.البته خودم تو بازار ایران و رضا به چشمم نخورد اما درست گفتی قیمت رو؟(100% ؟) . ضمنا اگه میشه یه مقداری در مورد معماری این cpu بگو و اینکه با چند هسته پردازش میکنه. با این قیمت ها ما فقیر بی چاره ها باید بریم بمیریم که :biggrin1:
:eek:
من كي گفتم E8500 يه ميليونه؟!!!!
گفتم سريه Extreme.
E8500 كه Extreme نيست. الان دور و بر 180-190 تومنه.
گفتم تازه قويترين سي پي يوئه اي ام دي (اگه اشتباه نكنم) در حد E8500هه.
در مورد معماري هم شرمنده.:biggrin1: من كارشناس نيستم.:biggrin1: فقط ميدونم كه دو هسته ايه و فركانسش 3.16هه.

1.اخر من میخوام سیستم ببندم کدوم یکی از اون مادربرد ها با q6600 بهتر جواب میده .........
2.بعد cpu بالایی قابلیت اورکلاک کردن داره دیگه ؟؟
3. بعد اگر بخوام 2 تا رم 2 رو دوال کنم کدوم مارک رم بهتر جواب میده ( با توجه به نوع مادربرد معرفی شده ) ......
4.دو تا 2 گیگ دوال کنم بهتره یا 4 تا 1 گیگ ؟؟
5.اگر میشه مشخصات کامل رمی که معرفی میکنید رو بگید .....
6. اون مادربرد Asus فکر کنم sli باشه حالا اگر دو تا 8600 gt ببندم بهتر کارایی داره یا یه 8800 gts ؟
ببخشید اگر از اصطلاحات غلط استفاده کردم .......
ببین همشون خوبن در کل من p5q رو پیشنهاد میکنم در ضمن نه cf ساپورته نه sli ساپورت.
اون q6600 هم قابلیت اور خوبی داره الان فرشید یکی از کاربرای اینجا تا 3.6 همین q6600 رو اور کرده.
واسه رم هم بودجت رو بگو تا کمکت کنم 2 تا 2gb با 4 تا 1gb هم تو کارایی هیچ تفاوتی با هم ندارن فقط 4 تا 1gb دو تا اسلاته بیشتر رو میگیره همین.
ضمنا اگه میشه یه مقداری در مورد معماری این cpu بگو و اینکه با چند هسته پردازش میکنه. با این قیمت ها ما فقیر بی چاره ها باید بریم بمیریم که :biggrin1:
این cpu از خانواده wolfdale هستش دو هسته ای فرکانس کاریش 3.16 باسش 1333 تکنولوژی ساختش 45nm مولتی پلیرش 9.5 هستش مصرف انرژیش 65 واته و 6mb هم کش سطح دو داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or