مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Cooler Master eXtreme Power 500W
Green Silent Storm

1 - قیمت تک تک قطعات بالا.
2 - یه برند خوب واسه ati hd 4850 بعلاوه ی قیمت.
3 - یه هارد 320 خوب با برند و قیمت.
4 - سیستم بالا رو تایید میکنین؟

با تشکر ;)

Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Green Silent Storm

با تشکر ;)
1-

E8400 : 160-170

Biostar TP45 HP : 130

Corsair 2x1GB 800 : 70

Cooler Master eXtreme Power 500W : 60-70

Green Silent Storm : قيمت اين يكي رو ندارم:biggrin1:

2- Sapphire يا ASUS قيمت 350

3- Western Digital 320GB قيمت 70

4- جواب مثبته فقط در مورد مادربورد ، پيشنهاد من ASUS P5Q هست.

Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Green Silent Storm

e8400 -1 الان 164 165 تومن biostar tp43 hp هم حدودا 120 125 تومن corsair هم 64 65 تومن پاور (قیمت دقیق ندارم) حدودا 73 74 تومن و اون کیس هم 52 53 هستش.
2-برند خاصی نداره الان اکثر برندهای تو بازار معتبر و کیفیت بالایی دارن در کل میتونی giga یا sapphire رو در نظر بگیری.
3-هارد 320 هم الان از 52 53 هست تا 57 58 تومن که این اختلاف قیمت هم (بعضی مدلا) بخاطر کش بالاتر هستش برند هم میتونی maxtor یا samsung رو در نظر بگیری.
سیستم خوبیه میتونی جای اون مین p5k-epu یا یکم بالاتر p5q رو در نظر بگیری.

2-من اصلا حرفی از 9600GT آوردم.:eek: گفتم که Cross Fire 4850 رو آخرین تنظیمات Crysis افت فریم داره و حرفی از Medium نیاوردم.
ببخشید اشتباه کردم.

3-HD4850 به کنار,HD4870 که کولینگ مناسبی داره(ولی دمای این دو کارت نزدیک همه)مردم هم بیکار نیستن که فن اصلی کارتو در بیارن و فن دیگه ای روش نصب کنن یا فن اضافی کنارش بزارن,هر چند که مشکل با این کارها هم حل نمیشه.:cheesygri
دسته کم میتونن دماشون رو کاهش بدن و این کار اسمش بیکاری نیست:biggrin1:
4-من نگفتم آشغاله,گفتم ارزش خرید نداره.Biostar TP45 HP با ثبت رکورد اورکلاک و بهره گیری از چیپ P45 و Cross Fire بصورت X8X8 PCI-E 2.0 و قیمت مناسب ارزش خیلی بیشتری نسبت به P5K-EPU داره.حالا شما برو تمام مشخصات P5K-EPU رو نگاه کن ببین با TP45 HP اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟:cheesygri
شما درست میفرمایید اما میشه قیمت این دو مین را بفرمایید؟

5-همه کارتا اور میشن و این تنها به یه برند خاصی مربوط نمیشه.با قیمت 210 تومن که شما 9600GT رو پیشنهاد میدی آدم میره 9800GT میخره که قیمتش 220 تومنه.
مشکل اور شما هم با Inno3d مربوط به خودتون میشه و اطلاع نداشتن از نحوه کار.
اما مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile::sick:این توهین را درباره اوور کلاک اینبار ندید میگیرم!:biggrin1:

6-این پاور اصلا برای سیستم خاصی پیشنهاد نشده بود.ایشون گفتن این پاور کارایش چطوره منم جواب دادم.نه گفتم کمبود داره و نه گفتم بهترینه.قیمتش هم 75 تومنه و شما گفتی 120 تومنه(45 تومن اختلاف:eek:)به نظر شما این چیرو نشون میده؟؟خودتون جوابشو بهتر میدونین
مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile:

در مورد صحبت بعدی باید بگم که دقت در انتخاب قطعات فقط مربوط به شخص شما نمیشه.من و همه کاربران باید دقت و اطلاعات کافی داشته باشیم تا حداکثر راهنمایی رو برای اعضا بکنیم.
مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile:
8600GT رو هم گرون داره میگه.میتونی از سایت رایان صبا هم 8600GT رو بخری:

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2001

موفق باشی.
امیر جان این کارت کلاب که آدرسشو دادی تموم شده:biggrin1:

اقایون میگم بعد از تابستان قیمت قطعات پایین میاید یا نه؟؟
اگه الان یدونه 5000 x2 بگیرم بهتره یا بگذارم بعد تابستان؟؟

بله هر چقدر رو به فصل درس و امتحان بریم قیمت ها میاد پایین و اوج افت قیمت ها هم اواخر بهمن و اوایل اسفند هست.

آخرین ویرایش:
اقایون میگم بعد از تابستان قیمت قطعات پایین میاید یا نه؟؟
اگه الان یدونه 5000 x2 بگیرم بهتره یا بگذارم بعد تابستان؟؟
قیمتا بعد تابستون پایین میاد این دیگه قانون بازاره.
x2 5000 در حال حاضر قیمت مناسبی داره و فک نمیکنم به این زودیا قیمتش پایینتر بیاد اگر هم بیاد نهایت 2 یا 3 تومن.

supra جان این مدل که شما می گید بازی crysis رو در چه حالتی اجرا می کونه

CPU : intel e8500 or e8400
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3
VGA : his or sapphire hd4870

من یه cpu vga و main می خام که crysis و بازی های اینده ی رو به خوبی اجرا کونه ولی قیمت این قطعات حدود 600 800 تومان باشه یه پاور خوب هم شما بگید

سلام
بچه ها بد جوری به یه مین برد amd با سوکت 939 احتیاج دارم. تو کرج که دیگه پیدا نمیشه اگر از بچه ها کسی جایی رو سراغ داره که میتونم این مدل مین رو پیدا کنم یا کسی داره که میخواد بفروشه لطف کنه به من اطلاع بده. در ضمن pci-e و sata هم باشه.
یا علی مدد

supra جان این مدل که شما می گید بازی crysis رو در چه حالتی اجرا می کونه
این لینکا رو ببین خودت متوجه میشی :

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-review--asus/10
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13
http://www.techpowerup.com/reviews/Diamond/HD_4870/8.html
سلام
بچه ها بد جوری به یه مین برد amd با سوکت 939 احتیاج دارم. تو کرج که دیگه پیدا نمیشه اگر از بچه ها کسی جایی رو سراغ داره که میتونم این مدل مین رو پیدا کنم یا کسی داره که میخواد بفروشه لطف کنه به من اطلاع بده. در ضمن pci-e و sata هم باشه.
تو تهران برو پاساژ ایران یا علاءدین به احتمال زیاد پیدا میکنی.
دوستانی که 8600 GT دارن،از عملکردش راضین؟
در حال حاضر این بهترین و ارزونترین انتخابه؟
دوست عزیز شما گفته ها رو ول کن برو چنتا بنچ ازش ببین خودت متوجه میشی در حال حاضر تو رنج 80 تا 100 بهترین انتخاب میتونه باشه.
دوستان کارت گرافیک های BFG رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟ (تهران)
برین نمایندگی کارت های BFG هستش این مشخصاتشه :

سایت : http://www.barin-tech.com/
تلفن : 88603395-021
آدرس (فروشگاه مرکزی) : تهران - چهارراه ولیعصر - بازار کامپیوتر رضا - طبقه همکف - شماره 39

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or