1-Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Cooler Master eXtreme Power 500W
Green Silent Storm
1 - قیمت تک تک قطعات بالا.
2 - یه برند خوب واسه ati hd 4850 بعلاوه ی قیمت.
3 - یه هارد 320 خوب با برند و قیمت.
4 - سیستم بالا رو تایید میکنین؟
با تشکر![]()
e8400 -1 الان 164 165 تومن biostar tp43 hp هم حدودا 120 125 تومن corsair هم 64 65 تومن پاور (قیمت دقیق ندارم) حدودا 73 74 تومن و اون کیس هم 52 53 هستش.Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Cooler Master eXtreme Power 500W
Green Silent Storm
1 - قیمت تک تک قطعات بالا.
2 - یه برند خوب واسه ati hd 4850 بعلاوه ی قیمت.
3 - یه هارد 320 خوب با برند و قیمت.
4 - سیستم بالا رو تایید میکنین؟
ببخشید اشتباه کردم.2-من اصلا حرفی از 9600GT آوردم.گفتم که Cross Fire 4850 رو آخرین تنظیمات Crysis افت فریم داره و حرفی از Medium نیاوردم.
دسته کم میتونن دماشون رو کاهش بدن و این کار اسمش بیکاری نیست:biggrin1:3-HD4850 به کنار,HD4870 که کولینگ مناسبی داره(ولی دمای این دو کارت نزدیک همه)مردم هم بیکار نیستن که فن اصلی کارتو در بیارن و فن دیگه ای روش نصب کنن یا فن اضافی کنارش بزارن,هر چند که مشکل با این کارها هم حل نمیشه.:cheesygri
شما درست میفرمایید اما میشه قیمت این دو مین را بفرمایید؟4-من نگفتم آشغاله,گفتم ارزش خرید نداره.Biostar TP45 HP با ثبت رکورد اورکلاک و بهره گیری از چیپ P45 و Cross Fire بصورت X8X8 PCI-E 2.0 و قیمت مناسب ارزش خیلی بیشتری نسبت به P5K-EPU داره.حالا شما برو تمام مشخصات P5K-EPU رو نگاه کن ببین با TP45 HP اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟:cheesygri
اما مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile:5-همه کارتا اور میشن و این تنها به یه برند خاصی مربوط نمیشه.با قیمت 210 تومن که شما 9600GT رو پیشنهاد میدی آدم میره 9800GT میخره که قیمتش 220 تومنه.
مشکل اور شما هم با Inno3d مربوط به خودتون میشه و اطلاع نداشتن از نحوه کار.
این توهین را درباره اوور کلاک اینبار ندید میگیرم!:biggrin1:مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile:6-این پاور اصلا برای سیستم خاصی پیشنهاد نشده بود.ایشون گفتن این پاور کارایش چطوره منم جواب دادم.نه گفتم کمبود داره و نه گفتم بهترینه.قیمتش هم 75 تومنه و شما گفتی 120 تومنه(45 تومن اختلاف)به نظر شما این چیرو نشون میده؟؟خودتون جوابشو بهتر میدونین
مشکل اصلی من این بود که قیمت هام زیادتر از شما بودن چون قیمت ها در شهرهای گوناگون فرق داره و خب این چیزا پیش میاد:smile:در مورد صحبت بعدی باید بگم که دقت در انتخاب قطعات فقط مربوط به شخص شما نمیشه.من و همه کاربران باید دقت و اطلاعات کافی داشته باشیم تا حداکثر راهنمایی رو برای اعضا بکنیم.
امیر جان این کارت کلاب که آدرسشو دادی تموم شده:biggrin1:8600GT رو هم گرون داره میگه.میتونی از سایت رایان صبا هم 8600GT رو بخری:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2001
موفق باشی.
اقایون میگم بعد از تابستان قیمت قطعات پایین میاید یا نه؟؟
اگه الان یدونه 5000 x2 بگیرم بهتره یا بگذارم بعد تابستان؟؟
این لینکا رو ببین خودت متوجه میشی :supra جان این مدل که شما می گید بازی crysis رو در چه حالتی اجرا می کونه
تو تهران برو پاساژ ایران یا علاءدین به احتمال زیاد پیدا میکنی.سلام
بچه ها بد جوری به یه مین برد amd با سوکت 939 احتیاج دارم. تو کرج که دیگه پیدا نمیشه اگر از بچه ها کسی جایی رو سراغ داره که میتونم این مدل مین رو پیدا کنم یا کسی داره که میخواد بفروشه لطف کنه به من اطلاع بده. در ضمن pci-e و sata هم باشه.
دوست عزیز شما گفته ها رو ول کن برو چنتا بنچ ازش ببین خودت متوجه میشی در حال حاضر تو رنج 80 تا 100 بهترین انتخاب میتونه باشه.دوستانی که 8600 GT دارن،از عملکردش راضین؟
در حال حاضر این بهترین و ارزونترین انتخابه؟
برین نمایندگی کارت های BFG هستش این مشخصاتشه :دوستان کارت گرافیک های BFG رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟ (تهران)