عزیزم, با 410 تومن میتونه یه 4870 بخره که کاراییش بسیار بالاتر از 3870X2 هستش و 50-60 تومنش هم بذاره جیبش.
جناب HITLER_1. اگه میتونی از اونور بیاری همون 9800GX2 Extreme Edition خیلی کارت قدرتمندیه و 380$ هم عالیه.
ولی 4870X2 به نظر من ارزش 150$ بیشتر رو داره چون واقعا قدرتمنده و تفاوتش با 9800GX2 محسوسه.
دوست خوب اون کارتی که من گفتم هم دوهسته ای(دوکارت بشکل کراس فایر) هست که قدرتش دو برابر میشه، دوما شما مشخصات این کارت را ببین تا متوجه بشی بنابر قیمتش بهترین و قویترین کارت برای ایشون هست.
Cpu: Intel Core 2 E8400
M.b: Asus rampage formula
Ram: OCZ 4Gb PC2-6400 ReaperX 2*2gb
Vga: Connect3d 4850*2 Crossfire
Hard: Seagate Barracuda ST3500320as 500gb 32mb
Power:NZXT PP800
Case: NZXT Tempest or Lexa Blackline
این سیستم بازی a.c crysis gta.iv به خویی ساپورت می کنه لطفا راهنمایی کنید
سیستمت خیلی خفنه با بالاترین گرافیک میتونی این بازیهارو روون اجرا کنی، خیالت راحت:biggrin1:
سلام
من یه E7200 با یه مین P5Q دارم پاورم هم گرین 580 EPS هست
حالا میخوام یه ساپفایر 4850 بردارم مشکلی که نیست ؟ پاور جواب میده ؟
بعد میخوام بدونم که مشکل گرما و فن 4850 حل شد ؟ یعنی درایور جدید باسه این گرافیک نیومده که مشکلش حل بشه ؟
البته میدونم که با یکسری کار میشه سرعت فن رو بالا برد اما در مورد درایور میخوام بدونم
ممنون
مشکلی نداره و پاورت خیلی خوبه
در مورد کارت 4850 باید بگم که تعداد بسیار کمی از این کارتها مشکل گرمای زیاد دارن و 95 درصدشون هیچ مشکلی ندارن، شما کارت خوب و برند خوبی را انتخاب کردی و کارتت بیمه هست:biggrin1:
لطفا بگین که یه سیستم با مشخصات زیر مناسبه یا نه:
ماربورد:gigabyte Ga-Ep35-Ds3L
سی پی یو :intel core 2 DOU E7200
گرافیک:XFX 85oo GT
رم:kingston DDR-2 (دوتا یک گیگ)
هارد:MAXTOR 320 Gb
کیس و پاور: green
لطفا سیستمی به قیمت -700 تومان (کیس . ماوس و کیبو رد . دی وی دی رایتر) بدون مانیتور . پیشنهاد بدین
البته این سیتم رو برای داییم می خام که اهل بازی نیست فقط می خوام سیستمی باشه که به این زودی احتیاج به upgrade و تعویض
نداشته باشه.
این سیستم بهترین انتخاب برای شماست:
مین بورد: ،
ASUS P5K/EPU با قیمت حدود 130 تومن بهترین مادربوردی هست که دیدم با توجه به امکانات و قدرت مهشرش همچنین قابلیت اوورکلاک کردن بالاش.
پردازنده:
Intel Core 2 Duo E7200 پردازنده ای عالی و پر قدرت با سه مگ کش و سرعت هر یک از هسته ها:
2.53 که حدود 110 تا 120 قیمتش هست.
کارت گرافیک:
PNY GeForce 9600GT کارتی پر قدرت و با قیمت مناسب و 512 مگ حافظه. قیمت: حدود 200 تا 210 تومن.
هارد:
Hitachi SATA 2 320GB با قیمت حدود 55 تومن و
16 مگ کش.
کیبورد و ماوس:
A4TECH KX2810 کیبورد و موس با هم به قیمت حدود 26 تومن.
پاور:
GREEN GP530AB یک پاور عالی با قیمت حدود 52 53 تومن و قدرت
530W
دی وی دی و سی دی رایتر:
ASUS DRW20x SATA با قیمت حدود 30 تومن.
سیستم بالا حدود 625 تومن میشه که با قیمت اسمبل (اتصال قطعات به من بورد و کیس) کیسی که میخرید حدود 700 تومن میشه، البته حتما کیسی را بخرید که قابلیت خنک کردن بالایی داشته باشه مثلا جای فنش زیاد باشه و نمایشگر دمای داخل کیس هم داشته باشه تا بفهمید دمای داخل کیس چقدر هست.
ممنون دوست عزیز
همیشه ایسوز از برندهای دیگه گرافیکهاش گرونتره چرا 4850 یه 20 هزاری ارزونتره ؟
کیفیتش با کلوب و ساپفایر و ... فرقی داره ؟
چون اسم و شهرتش از بقیه بیشتره همین!:biggrin1: وگرنه کیفیت و کارایی کارتهاش هیچ تفاوتی با بقیه برندها نداره.:biggrin1:
دوستان من یک 8500 دارم و میخام یک 9600 بگیرم.... شما میگید بکنم این کارو؟؟؟؟؟ چه قدر باهم فرق دارن؟؟؟؟؟؟
:biggrin1: اشکالی نداره همه که مثل ما حرفه ای نیستن!:biggrin1: آره خیلی فرق داره حتما بگیر، شما یک گربه و یک سگ پلیسی آلمانی رو در نظر بگیر گربه هه 8500 هست و سگه 9600 هست!:biggrin1:
کرایسیس رو روی چه تنظیماتی اجرا میکنه؟؟؟؟؟
کارت 9600 کرایسیس را در حالت مدیوم با فریم بالا و کاملا روان اجرا میکنه حتی میتونی چندتا از آپشن های گرافیکش را روی زیاد هم بزاری:biggrin1:
COOLER MASTER eXtreme Power RP600PCAR 600W این پاور رو اگه کسی میشناسه لطف کنه قیمتشو بگه و کاراییش چطوره؟
این پاور یه پاور خفن و مناسب برای مین بوردها و کارت گرافیک های پر مصرف هست و کلا پاوری مناسب سیستم های خفن و بازی هست. قیمتش حدود 130 تومن هست. قدرتش هم 600W است.