مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من یه E7200 با یه مین P5Q دارم پاورم هم گرین 580 EPS هست
حالا میخوام یه ساپفایر 4850 بردارم مشکلی که نیست ؟ پاور جواب میده ؟

بعد میخوام بدونم که مشکل گرما و فن 4850 حل شد ؟ یعنی درایور جدید باسه این گرافیک نیومده که مشکلش حل بشه ؟
البته میدونم که با یکسری کار میشه سرعت فن رو بالا برد اما در مورد درایور میخوام بدونم
ممنون
هیچ مشکلی وجود نداره.;)
4850 هم مشکلی نداره. اگرم داشت با یه آپدیت بایوس ساده حل میشه.
لطفا بگین که یه سیستم با مشخصات زیر مناسبه یا نه:
ماربورد:gigabyte Ga-Ep35-Ds3L
سی پی یو :intel core 2 DOU E7200
گرافیک:XFX 85oo GT
رم:kingston DDR-2 (دوتا یک گیگ)
هارد:MAXTOR 320 Gb
کیس و پاور: green

لطفا سیستمی به قیمت -700 تومان (کیس . ماوس و کیبو رد . دی وی دی رایتر) بدون مانیتور . پیشنهاد بدین
البته این سیتم رو برای داییم می خام که اهل بازی نیست فقط می خوام سیستمی باشه که به این زودی احتیاج به upgrade و تعویض
نداشته باشه.
مشکلی نداره. فقط گرافیکو 8500GT برندار. چون خیلی ضعیفه. به جاش یه 8600GT ddr3 256MB بردار که قدرتش مناسبه. قیمتشم حدودا 100 تومنه.
ماوس و کیبورد هم سلیقه ایه.
پاورم یه دونه GP480A بردار.
در مورد DVD Writer هم اطلاعی ندارم.

Cpu: Intel Core 2 E8400
M.b: Asus rampage formula
Ram: OCZ 4Gb PC2-6400 ReaperX 2*2gb
Vga: Connect3d 4850*2 Crossfire
Hard: Seagate Barracuda ST3500320as 500gb 32mb
Power:NZXT PP800
Case: NZXT Tempest or Lexa Blackline
این سیستم بازی a.c crysis gta.iv به خویی ساپورت می کنه لطفا راهنمایی کنید

با سلام

Crysis تو حالت Cross Fire خوب جواب نمیده.جدا از Crysis بقیه رو رو آخرین تنظیمات راحت اجرا میکنه.

این کیس هم بعضی قطعاتش بیخودی گرونه,اینا رو بردار:

Intel E8400:160t
Biostar Tpower i45:170t
Crucial Ballistix 2x2G DDR2 800:130t
ASUS HD4850 Cross FireX:500t
Hitachi 500G Deskstar:77t
Acbel PS2/660W Active:120t
Green Trio:80t

میشه 1240000 تومن میشه.

اقا یه main با چیپ p31 برای 7200 e که از 80 هم بیشتر نشه در ضمن اگه ecs یا abit باشه خیلی خوب میشه ولی giga & asus نباشه

Biostar P35D2A7 قیمتش هم 72 تومنه.چیپش هم P35 هستش.

سلام

بعد میخوام بدونم که مشکل گرما و فن 4850 حل شد ؟ یعنی درایور جدید باسه این گرافیک نیومده که مشکلش حل بشه ؟
البته میدونم که با یکسری کار میشه سرعت فن رو بالا برد اما در مورد درایور میخوام بدونم
ممنون

پاورت خوبه و مشکلی نداره و با توجه به قیمت 4850 من برند ASUS رو پیشنهاد میکنم که 250 تومنه.
4850 هم نه مشکل گرمایی داره نه فن.درایور هم ربطی به خنکی کارت نداره.

موفق و پیروز باشید<<<<<

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز
همیشه ایسوز از برندهای دیگه گرافیکهاش گرونتره چرا 4850 یه 20 هزاری ارزونتره‌ ؟
کیفیتش با کلوب و ساپفایر و ... فرقی داره‌ ؟

ممنون دوست عزیز

فاصله قیمت برندها,بیشتر تو کارتهای NVIDIA به چشم میخوره.

برندها از نظر کیفیت و ..........هیچ فرق خاصی با هم ندارن.کسانی که کیفیت برندی خاصی رو مورد تاکید قرار میدن دلیل و مدرکی معتبری ندارن.;)

با سلام

سوالم یه خورده تغییر کردچون حتما میخوام گرافیکش خروجی HDMI داشته باشه .

من یه سیستم با قطعات زیر می خوام بخرم :
case - motherboard - cpu - graphic card - ram - dvdwriter - HDD - power
قیمتش هم حدودا 600 تومن بشه

دوستان صاحب نظر لطف کنن نظراتشون رو بگن و سایرین یا تایید کنن یا با دلیل قطعات پیشنهادی خودشونو بگن.

در ضمن اگه کسی جای مطمئنی رو که کامپوتر قسطی میفروشن سراع داره بگه

باتشکر:smile:

با سلام

Crysis تو حالت Cross Fire خوب جواب نمیده.جدا از Crysis بقیه رو رو آخرین تنظیمات راحت اجرا میکنه.

این کیس هم بعضی قطعاتش بیخودی گرونه,اینا رو بردار:

Biostar Tpower i45:170t
Crucial Ballistix 2x2G DDR2 800:130t
ASUS HD4850 Cross FireX:500t
Hitachi 500G Deskstar:77t
Acbel PS2/660W Active:120t
Green Trio:80t

میشه 1240000 تومن میشه.
ایشون که می خواد این همه خرج کنه پس یدونه مین بورد خوب برداره خیلی بهتره.اینجا رو بخونید
برای crossfire کردن بهترین مین بورد مین بورد های x48 و بعد از اون x38 هست.
Crysis.png

با عرض سلام
من می خواستم یه سیستم با 700 تومن ماکزیمم تا 800 تومن بخرم(بیشتر نشه که پول ندارم)
خودم این سیستم رو در نظر دارم نظر شما چیه؟
cpu Intel E8400
MB asus p5q
ram 2*1gig patriot ddr2 800(نمی دونم می ارزه الان دو تا 2گیگ بگیرم یا فعلا این این 2 تا 1گیگ رو بگیرم بعدا 2 تا 1گیگ دیگه بهش اضافه کنم)
vga ATI hd 4850
hard هم یه 500 گیگ می خرم می خواستم مدل رو پیشنهاد بدین.
پاور هم لطفا بهم پیشنهاد بدین
case green tuinq 3(می خواستم ببینم از نظر کولینگ چه جوریه و رنگ نقره اش تو بازار هست؟ و با این رنج قیمت مدل بهتری هست یا نه)
کیس رو برا بازی می خواستم میشه قیمت حدودی قطعات بالا رو هم بفرمایید.
ممنون

عزیزم, با 410 تومن میتونه یه 4870 بخره که کاراییش بسیار بالاتر از 3870X2 هستش و 50-60 تومنش هم بذاره جیبش.

جناب HITLER_1. اگه میتونی از اونور بیاری همون 9800GX2 Extreme Edition خیلی کارت قدرتمندیه و 380$ هم عالیه.
ولی 4870X2 به نظر من ارزش 150$ بیشتر رو داره چون واقعا قدرتمنده و تفاوتش با 9800GX2 محسوسه.

دوست خوب اون کارتی که من گفتم هم دوهسته ای(دوکارت بشکل کراس فایر) هست که قدرتش دو برابر میشه، دوما شما مشخصات این کارت را ببین تا متوجه بشی بنابر قیمتش بهترین و قویترین کارت برای ایشون هست.
Cpu: Intel Core 2 E8400
M.b: Asus rampage formula
Ram: OCZ 4Gb PC2-6400 ReaperX 2*2gb
Vga: Connect3d 4850*2 Crossfire
Hard: Seagate Barracuda ST3500320as 500gb 32mb
Power:NZXT PP800
Case: NZXT Tempest or Lexa Blackline
این سیستم بازی a.c crysis gta.iv به خویی ساپورت می کنه لطفا راهنمایی کنید

سیستمت خیلی خفنه با بالاترین گرافیک میتونی این بازیهارو روون اجرا کنی، خیالت راحت:biggrin1:

سلام

ممنون
مشکلی نداره و پاورت خیلی خوبه
در مورد کارت 4850 باید بگم که تعداد بسیار کمی از این کارتها مشکل گرمای زیاد دارن و 95 درصدشون هیچ مشکلی ندارن، شما کارت خوب و برند خوبی را انتخاب کردی و کارتت بیمه هست:biggrin1:
لطفا بگین که یه سیستم با مشخصات زیر مناسبه یا نه:
ماربورد:gigabyte Ga-Ep35-Ds3L
سی پی یو :intel core 2 DOU E7200
گرافیک:XFX 85oo GT
رم:kingston DDR-2 (دوتا یک گیگ)
هارد:MAXTOR 320 Gb
کیس و پاور: green

لطفا سیستمی به قیمت -700 تومان (کیس . ماوس و کیبو رد . دی وی دی رایتر) بدون مانیتور . پیشنهاد بدین
البته این سیتم رو برای داییم می خام که اهل بازی نیست فقط می خوام سیستمی باشه که به این زودی احتیاج به upgrade و تعویض
نداشته باشه.

این سیستم بهترین انتخاب برای شماست:

مین بورد: ،ASUS P5K/EPU با قیمت حدود 130 تومن بهترین مادربوردی هست که دیدم با توجه به امکانات و قدرت مهشرش همچنین قابلیت اوورکلاک کردن بالاش.

پردازنده: Intel Core 2 Duo E7200 پردازنده ای عالی و پر قدرت با سه مگ کش و سرعت هر یک از هسته ها: 2.53 که حدود 110 تا 120 قیمتش هست.

کارت گرافیک: PNY GeForce 9600GT کارتی پر قدرت و با قیمت مناسب و 512 مگ حافظه. قیمت: حدود 200 تا 210 تومن.

هارد: Hitachi SATA 2 320GB با قیمت حدود 55 تومن و 16 مگ کش.

کیبورد و ماوس: A4TECH KX2810 کیبورد و موس با هم به قیمت حدود 26 تومن.

پاور: GREEN GP530AB یک پاور عالی با قیمت حدود 52 53 تومن و قدرت 530W

دی وی دی و سی دی رایتر: ASUS DRW20x SATA با قیمت حدود 30 تومن.
سیستم بالا حدود 625 تومن میشه که با قیمت اسمبل (اتصال قطعات به من بورد و کیس) کیسی که میخرید حدود 700 تومن میشه، البته حتما کیسی را بخرید که قابلیت خنک کردن بالایی داشته باشه مثلا جای فنش زیاد باشه و نمایشگر دمای داخل کیس هم داشته باشه تا بفهمید دمای داخل کیس چقدر هست.

ممنون دوست عزیز

چون اسم و شهرتش از بقیه بیشتره همین!:biggrin1: وگرنه کیفیت و کارایی کارتهاش هیچ تفاوتی با بقیه برندها نداره.:biggrin1:

دوستان من یک 8500 دارم و میخام یک 9600 بگیرم.... شما میگید بکنم این کارو؟؟؟؟؟ چه قدر باهم فرق دارن؟؟؟؟؟؟
:biggrin1: اشکالی نداره همه که مثل ما حرفه ای نیستن!:biggrin1: آره خیلی فرق داره حتما بگیر، شما یک گربه و یک سگ پلیسی آلمانی رو در نظر بگیر گربه هه 8500 هست و سگه 9600 هست!:biggrin1:

کرایسیس رو روی چه تنظیماتی اجرا میکنه؟؟؟؟؟

کارت 9600 کرایسیس را در حالت مدیوم با فریم بالا و کاملا روان اجرا میکنه حتی میتونی چندتا از آپشن های گرافیکش را روی زیاد هم بزاری:biggrin1:

COOLER MASTER eXtreme Power RP600PCAR 600W این پاور رو اگه کسی میشناسه لطف کنه قیمتشو بگه و کاراییش چطوره؟

این پاور یه پاور خفن و مناسب برای مین بوردها و کارت گرافیک های پر مصرف هست و کلا پاوری مناسب سیستم های خفن و بازی هست. قیمتش حدود 130 تومن هست. قدرتش هم 600W است.

آخرین ویرایش:
ایشون که می خواد این همه خرج کنه پس یدونه مین بورد خوب برداره خیلی بهتره.اینجا رو بخونید
برای crossfire کردن بهترین مین بورد مین بورد های x48 و بعد از اون x38 هست.
Crysis.png

با سلام

Biostar Tpower i45 از بهترین مادربوردهای حال و حاضر جهانه و رکورد اورکلاک پردازنده روی این مادربورد به ثبت رسیده,بالای 6GHz روی پردازنده E8600.
Cross Fire بصورت X8X8 فرق محسوسی با X16X16 نداره و با توجه به قیمت مناسب مادربورد و برتری نسبی P45 در مقابل X38 و X48 انتخاب خوبی محسوب میشه.

COOLER MASTER eXtreme Power RP600PCAR 600W این پاور رو اگه کسی میشناسه لطف کنه قیمتشو بگه و کاراییش چطوره؟

از معمولی ترین سری پاورهای شرکت Cooler Master به حساب میاد.کاراییش نسبت به قیمتش خوبه و قیمتش هم 75 تومنه.

با عرض سلام
من می خواستم یه سیستم با 700 تومن ماکزیمم تا 800 تومن بخرم(بیشتر نشه که پول ندارم)
خودم این سیستم رو در نظر دارم نظر شما چیه؟
cpu Intel E8400
MB asus p5q
ram 2*1gig patriot ddr2 800(نمی دونم می ارزه الان دو تا 2گیگ بگیرم یا فعلا این این 2 تا 1گیگ رو بگیرم بعدا 2 تا 1گیگ دیگه بهش اضافه کنم)
vga ATI hd 4850
hard هم یه 500 گیگ می خرم می خواستم مدل رو پیشنهاد بدین.
پاور هم لطفا بهم پیشنهاد بدین
case green tuinq 3(می خواستم ببینم از نظر کولینگ چه جوریه و رنگ نقره اش تو بازار هست؟ و با این رنج قیمت مدل بهتری هست یا نه)
کیس رو برا بازی می خواستم میشه قیمت حدودی قطعات بالا رو هم بفرمایید.
ممنون

Biostar TP45 HP:138t
Patriot 2x1G DDR2 800:40t
ASUS HD4850:250t
Hitachi Deskstar 500G:78t
Green Trio Or Silent Storm:80-60t
Silverstone Or Thermaltake 500W Active:75t

آخرین ویرایش:
دوست خوب اون کارتی که من گفتم هم دوهسته ای(دوکارت بشکل کراس فایر) هست که قدرتش دو برابر میشه، دوما شما مشخصات این کارت را ببین تا متوجه بشی بنابر قیمتش بهترین و قویترین کارت برای ایشون هست.
دو هسته ای بودن و مشخصات اسمی دلیل نمیشن که این کارت قویتره.
تازه 4850 هم از 3870X2 قویتره چه برسه به 4870.
خواهشا اگه کسی چند تا بنچ از این دو تا کارت داره بذاره.

1-دوست خوب اون کارتی که من گفتم هم دوهسته ای(دوکارت بشکل کراس فایر) هست که قدرتش دو برابر میشه، دوما شما مشخصات این کارت را ببین تا متوجه بشی بنابر قیمتش بهترین و قویترین کارت برای ایشون هست.

2-سیستمت خیلی خفنه با بالاترین گرافیک میتونی این بازیهارو روون اجرا کنی، خیالت راحت:biggrin1:

3-مشکلی نداره و پاورت خیلی خوبه
در مورد کارت 4850 باید بگم که تعداد بسیار کمی از این کارتها مشکل گرمای زیاد دارن و 95 درصدشون هیچ مشکلی ندارن، شما کارت خوب و برند خوبی را انتخاب کردی و کارتت بیمه هست:biggrin1:

4-این سیستم بهترین انتخاب برای شماست:

مین بورد: ،ASUS P5K/EPU با قیمت حدود 130 تومن بهترین مادربوردی هست که دیدم با توجه به امکانات و قدرت مهشرش همچنین قابلیت اوورکلاک کردن بالاش.

کارت گرافیک: PNY GeForce 9600GT کارتی پر قدرت و با قیمت مناسب و 512 مگ حافظه. قیمت: حدود 200 تا 210 تومن.

پاور: GREEN GP530AB یک پاور عالی با قیمت حدود 52 53 تومن و قدرت 530W

5-این پاور یه پاور خفن و مناسب برای مین بوردها و کارت گرافیک های پر مصرف هست و کلا پاوری مناسب سیستم های خفن و بازی هست. قیمتش حدود 130 تومن هست. قدرتش هم 600W است.

با سلام

1-خوب دو هسته ای باشه.3870X2 تو بعضی اوقات از تک 3870 هم ضعیفتره.کارتی که این مشکلات رو داشته باشه,قطعا در برابر 4850 که در میانگین با 3870X2 برابره اصلا ارزش خرید نداره.مشخصات هم چیزی رو اثبات نمیکنه.(قبل از هر فرستادن پست یه نگاه به بنچمارکها بنداز)

2-تو Crysis حتما افت فریم داره.

3-این 95% رو کی به شما گفته.HD4850 و HD4870 تو حالت ویندوز دمایی معادل 70-80 درجه دارن.Sapphire 4850 هم خودم دارم و قبل آپدیت بایوس دماش تو حالت بیکار 70-75 درجه بود.

4-این مینی که شما گفتی قیمتش 117 تومنه و ارزش خرید هم نداره.
کارت گرافیک هم Inno3d 9600GT قیمتش 170 تومنه.PNY هم بی ارزشه.
گرین هم تو پاور دیگه ارزش خرید نداره چون با پاورهای خارجی تقریبا هم قیمته.

5-اون پاوری هم که شما تو بعضی تست ها میبینی Cooler Master هست ولی نه این مدل.این مدلی که دوستمون اشاره کردن معمولی ترین نوع پاور این شرکت محسوب میشه و قیمتش هم اونقدری که شما نوشتی نیست(75 تومنه.خودم دیروز یدونه گرفتم)

یه مقدار تو نوع انتخاب قطعات و قیمتها توجه بیشتری کن تا کاربرو به مشکل نندازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or