مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببین دوست عزیز من نمیدونم الان مشکل شما سر کل سیستمه یا فقط با کارت گرافیک مشکل داری من یه سیستم به شما پیشنهاد دادم حالا نمیدونم نظرت چی بود ولی در کل بگو الان مشکلت سر چیه ؟
شما اگه نگران آینده ای پس صبر کن یه 4870x2 بگیر خی خودتو راحت کن ، بالای 550 تومن باید تو اینجا در بیاد ، کاراییش هم بالاتر از cf دو تا 4870 هستش. این مدل کارتا هم اکثرا بدرد مانیتور های سایز بالا میخوره یعنی شما اگه یه 15 داشته باشی و یه بازی رو (با تنظیمات و جزئیات بالا) هم با 4850 اجرا کنی هم با gtx280 از نظر کیفیت و کارایی فرقی بینشون نمیبینی (درسته gtx280 فریم بالاتری میده ولی این تفاوت فریم رو شما متوجه نمیشی و قابل تشخیص نیست) ولی وقتی یه مانیتور سایز بالا مثل 25 یا 30 داشته باشی اونوقت فرقشون رو متوجه میشی.
4870 هم قدرتش بین gtx260 و gtx280 هستش ولی با نصف قیمت (البته تو اینجا) شاید هم کمتر و در حال حاضر بهترین انتخاب تو رنج 350 t هستش شک نکن.
ممنون
فکر کنم اگه شما هم بعد 7 سال میخواستین 2 باره سیستم ببندین مثل من وسواسی و حساس میشدین .ببخشین اگه کلافه کردم شما رو

اگه برنامه ها هم مثل سخت افزار سریع بروز میشد و نیاز به این سیستم های جدید و سی پی یو های انچنانی داشت "الان این سیستمی که دارم اصلا نباید بالا می اومد ( در حد کار خودم نه حرفه ای )

اول در مورد کل سیستم .
سی پی یو . مین . گرافیک .

سی پی یو :

کار زیادی از سی پی یو نمیکشم . نهایتش
بازی و فوتوشاپ و تبدیل فیلم ها به فرمت دیگه باشه یا کار و ضبط با کارت تی وی و دی وی بی .اهنگ سازی . اتوکد . شاید بعدا بخوام چند تا برنامه دیگه مثل 3D MAX رو بطور اماتور کار کنم حالا کمی اینور اونور .
بنا برین نمیخوام خیلی گرون باشه. بقول دوستان E8400 و Q6600 قیمتاشون مناسبه افت قیمت شو کرده و فکر میکنم همینا بتونن نیاز 5 ساله منو برطرف کنن .دیگه نهایت اگه نشد نکشید بعد 3 سال عوض میکنم یکی بالاتر میگیرم .یا اور یاد میگیرم اور میکنم !!!!:biggrin1: نمیخوام چیزی بخرم که هنوز بالا مونده و افت نکرده .
میخوام کارمو کامل را بندازه و کم نیاره .
فقط به این دلیل هست که میخوام 1.400 هزینه کنم .
قبلا خیلی بازی میکردم ولی الان دیگه 2 سالی هست که ضد حال شده اساسی و بازی رو گذاشتم کنار 2 ساله .میخوام تلافی شو سر این درارم .فکر کنم 2 سال صبر بسه دیگه :eek:
دنباله سیستم تاپ و اخرین مدل بازار نیستم .پی سی باز نیستم اصلا
فقط کارمو راه بندازه و واقعا ارزش و استفاده پولی که میدم رو برام داشته باشه تا 5 سال .

در مورد مادربورد :

قابلیت ارتقا داشته باشه . هم سی پی یو .و هم گرافیکCF
فکر کنم
ASUS - P5E مناسب تر باشه از P5Q delux با توجه به نیاز من و X38 بودنش و قابلیت ارتقا( ممنون از راهنمایتون )

در مورد کات گرافیک:

طبق حرفایی که بالا زدم میخوام تا بعدا ( 3 سال بعد )بتونم با همین سیستم بازی های 2.3 سال بعد رو با کیفیت خوب بازی کنم اگه شد شد نشد با CF( خوب و قابل قبول نه اخر کیفیت و جزیات )
نه انقدر پول دارم که 550 بدم 2 *4870 بگیرم نه این کارو عاقلانه میدونم که بخاطر بازی 500 بدم گرافیک .
احساس میکنم 4870 برام کافیه که هیچ زیاد هم هست زیاد بودنش هم واسه اینده .

یه نظر دیگه هم دارم در مورد مانیتور . در مورد مانیتور ارزش داره ادم جنس خوب بگیره گرون بگیره چون مثل سخت افزار افت نداره و همیشه میشه استفادش کرد . واسه همین مانیتور رو جنس خوب میخوام و تا جایی که جا داره میخوام خرجش کنم:biggrin1: احتمالا 20 اینچ

AP-ElDiablo%20Combo.jpg

کیس مورد علاقمه هیچ قیمتی ازش ندارم اصلا نمیدونم تو ایران هست یانه .
در مورد رم :
زیاد مهم نیست

هارد:
وسترن میگین خوبه

پاور :
هیچ تجربه و اطلاعی ندارم ازش مارک بهتر از گرین چی هست ؟

قیمت این قطعات که گفتم چقدر میشه؟

آخرین ویرایش:
ممنون
فکر کنم اگه شما هم بعد 7 سال میخواستین 2 باره سیستم ببندین مثل من وسواسی و حساس میشدین .ببخشین اگه کلافه کردم شما رو

اگه برنامه ها هم مثل سخت افزار سریع بروز میشد و نیاز به این سیستم های جدید و سی پی یو های انچنانی داشت "الان این سیستمی که دارم اصلا نباید بالا می اومد ( در حد کار خودم نه حرفه ای )

اول در مورد کل سیستم .
سی پی یو . مین . گرافیک .
خوب پیشنهاد میکنم cpu رو e8400 یا e8500 بگیری قبلا هم گفتم e8400 و q6600 در حالت عادی کاراییشون در یه حد هستش ولی تو بازی e8400 سریعتر عمل میکنه ولی اگه q6600 اور بشه و فرکانسش تا 3.0 یا بیشتر بالا بره کاراییش به مراتب نسبت به اون دو مدل افزایش پیدا میکنه (این دیگه بستگی به خودت داره) در کل اگه اهل اور نیستی e8500 انتخاب خوبیه.
خوب در مورد مین هم p5e خوبه و امکانات خوبی داره چیپشم که x38ـه.
در مورد گرافیک هم به نظر من و با توجه به توضیحات خودت همون 4870 رو در نظر بگیر حداقل تا 2 سال کارتو راه میندازه.
رم هم که 2gb کافیه و از پس هر بازی سنگینی بر میاد میتونی patriot یا ocz رو در نظر بگیری.
در مورد هارد هم وسترن مارک خوب و با کیفیتی هستش ولی تنها مشکلش اینه که تو بازار سخت گیر میاد اگه بتونی گیر بیاری خوبه وگرنه من samsung رو پیشنهاد میکنم.
پاور هم بیشتر به کارت گرافیک وابسته هستش یعنی شما با انتخاب کارت گرافیک سرنوشت پاورت رو رقم میزنی 4870 حداقل یه 500 میخواد که برای این سیستم یه 550 کافیه من green gp580b رو پیشنهاد میکنم و اگه به فکر cf در آینده هستی برای cf دو تا 4870 هم حداقل یه 600 رو ati توصیه کرده که من green gp680b رو پیشنهاد میکنم.
بهتر از گرین هم میشه tt , acbel یا ocz و.... البته قیمتاشون هم بالاتره.
این قطعات رو هم (بدون مانیتور و کیس) حدودا 960 970 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام supraجان من با یه سری تحقیقات مین ep45t_ds3r gigabyteرو قبول کردم نظر شما در مورد این مین چیه؟
متشکرم که به سوال هام پاسخ میدی
سلام عزیز
اون مدل هم امکانات خوبی داره میتونی مشخصاتش رو این پایین ببینی :

motherboard_productimage_ga-ep45t-ds3r_big.jpg

motherboard_productimageback_ga-ep45t-ds3r_big.jpg
مشخصات
حدودا هم 225 230 تومن مایشه و اینم بگم که فقط ddr3 ساپورت هستش.
شما اگه میخوای تا این حد خرج کنی مدل های بهتری هم هست البته باید بگی چی برات مهمه cf یا اور و....

كسي نمي دونه CF در 8x8 بازدهيش چند درصد كمتر از 16x16 هست ؟
زیاد فرقی نمیکنه حداقل برای 3870 برای 4850 و 4870 نمی دونم.
---------------------
کسی جوابمو نمیده ؟ :confused:

چند تا سوال در مورد لپتاپ هم دارم

کسی لپتاپ خوب نزدیک 1,500,000 می شناسه ؟
که بدرد برنامه نویسی و بازی بخوره ؟
محکم باشه , توان باتریش خوب باشه با حرارت کم و چند سال خوب کار کنه
مهم هم نیست الان تو ایران باشه حدود 1 ماه دیگه می خوام بخرم
فعلا 3 تا مدل انتخاب کردم

Dell Studio 17
Gateway P-7811FX
Toshiba Satellite X305-Q701

اینا الان تو ایران هستند؟ اگه نیستند کی ممکنه وارد بشند ؟ با چه قیمتی ؟

GPU دو تاشون nVIDIA هست و یکیش ATI شنیدم nVIDIA یک سری مشکلات حرارتی داشته ؟ توی سری 9000 اون مشکلات حل شده ؟
و کلا یه مقایسه بین 3650 و 9700m و 9800m می خواستم از نظر گرما و مصرف و قدرت
و یک مقایسه بین CPU های لپتاپ با دسکتاپ.
و یک سوال دیگه اینکه سایتی یا جایی مثل Sony Style تو ایران هست که اونجا لپتاپ مورد نظرم رو سفارش بدم ؟ با مشخصات دلخواه ؟

خوب پیشنهاد میکنم cpu رو e8400 یا e8500 بگیری قبلا هم گفتم e8400 و q6600 در حالت عادی کاراییشون در یه حد هستش ولی تو بازی e8400 سریعتر عمل میکنه ولی اگه q6600 اور بشه و فرکانسش تا 3.0 یا بیشتر بالا بره کاراییش به مراتب نسبت به اون دو مدل افزایش پیدا میکنه (این دیگه بستگی به خودت داره) در کل اگه اهل اور نیستی e8500 انتخاب خوبیه.
خوب در مورد مین هم اون دو مدل چیپشون p45 هستش و x38 نیست و cf رو بصورت 8x8x پشتیبانی میکنن. (البته اگه برات مهمه)
در مورد گرافیک هم به نظر من و با توجه به توضیحات خودت همون 4870 رو در نظر بگیر حداقل تا 2 سال کارتو راه میندازه.
رم هم که 2gb کافیه و از پس هر بازی سنگینی بر میاد میتونی patriot یا ocz رو در نظر بگیری.
در مورد هارد هم وسترن مارک خوب و با کیفیتی هستش ولی تنها مشکلش اینه که تو بازار سخت گیر میاد اگه بتونی گیر بیاری خوبه وگرنه من samsung رو پیشنهاد میکنم.
پاور هم بیشتر به کارت گرافیک وابسته هستش یعنی شما با انتخاب کارت گرافیک سرنوشت پاورت رو رقم میزنی 4870 حداقل یه 500 میخواد که برای این سیستم یه 550 کافیه من green gp580b رو پیشنهاد میکنم و اگه به فکر cf در آینده هستی برای cf دو تا 4870 هم حداقل یه 600 رو ati توصیه کرده که من green gp680b رو پیشنهاد میکنم.
بهتر از گرین هم میشه tt , acbel یا ocz و.... البته قیمتاشون هم بالاتره.
این قطعات رو هم (بدون مانیتور و کیس) حدودا 960 970 تومن در میاد.
ممنون ولی
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2285
ASUS - P5E

x38 هست. مگه این که رایان صبا اشتباه کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میشه قیمت هارو دونه دونه بگید ؟ من هرچی حساب میکنم بیشتر از اینا میشه؟
نظر دوستان دیگه چیه؟
میشه در مورد شرایط مورد نیاز برا cf توضیح بدین؟ مثلا فکر نمیکنم بشه 4870 رو با 4850 cfکرد . ولی 4870 رو با 4870 اگه بخوایم cf کنیم به همین راحتی cf میشه یا باید 4870 ها از همه نظر 1 باشن؟
واسه این میپرسم که اگه بخوام بعد 2 سال cf کنم اینارو به مشکل پیدا کردن 4870 کپی ماله خودم نخورم؟

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد این قطعات نظرتون چیه

از بین موارد زیر دوستان بهترین پیشنهاد چیه
محدوده پول هم بین 500 تا 550 هست
CPu Intel q6600
Cpu amd phenom x3 8650
Cpu Intel e8400 core 2
motherboard asus m3a
motherboard asus p5kc
graphic pci e 8600 gt 512
tcg 8600 gt ddr2 512
cpu 8400 phenom amd
motherboard gigabyte ep35 ds3l
از بین قطعات زیر کدوم مناسب هست ضمنا قیمت رو هم بگید
حدودا با 550 جمع بشه البته رم هم هست ولی هارد و کیس نیاز نیست
در ضمن یه چیزی باشه برای بازی و کارت رسیور و شبکه اچ دی مناسب باشه و البته به روز هم باشه و سیستم خوبی باشه
ممنون میشم کمک کنید
مثلا حدود 150 تا 180 برای سیی یو و زیر 140 برای مادربورد و حدود زیر 150 هم برای گرافیک هزینه کنم چی مناسب هست ضمن اینکه رم 2 گیگ هم 65 هست

Intel Core2 E7200:125 Toman
ASUS P5K-EPU:115-120 Toman
Patriot 2G DDR2 800:45-50 Toman
Inno3d 9600GT:170-175 Toman
Acbel 470W E2:45 Toman

اینا تو حداکثر قیمت میشن 515 تومن.

اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or q6600
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : asus p5k or ecs p45t-a
VGA : inno3d or palit 9600gt 512mb
POWER : green gp480a or gp530ab

اینا رو هم حدودا 555 560 تومن در میاد.

کدوم مناسب هست
در ضمن برام 32 و 64 بیت و قابلیت sli 45nano مهم هست
چون در اینده مشکلی پیش نیاد

آخرین ویرایش:
سیستم قبلی من دیگه روشن نمیشه
میگن از مادربورد هست که احتمالا خراب شده هر کاری کردم نتونستم همطراز اون رو گیر بیارم یا تعمیرش کنم
در ضمن سیستم قبلی من که سی پی یو 1800 اینتل و مادربورد ایسوس داشت به کل از بین رفته البته گرافیک و مادربوردش خراب شده
ایا اصلا این مادربورد ایسوس گیر میاد که بشه اون کیس قبلی رو راه انداخت
مغازه دار ها گفتن گیر نمیاد و اگر هم بیاد 80 تومن میشه
ایا درست گفته
کلا مادربوردی هم طراز با اون هست که بشه سی پی یو قبلی رو روی اون بندازم و در نهایت سیستم نابود نشه چون اگر این کار شدنی باشه هم سی پی یو و هم رم من بی ارزش نمیشه
هدفم راه انداختن اون سیستم در حد همون کیس قبلی هست
مادربورد ایسوس p4 144 هست اگر اشتباه نکرده باشم مال 5 سال پیش هست
سی پی یو هم اینتل 1800 هست

Memory
  1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
  2. Dual channel memory architecture
  3. Support for DDR2 1200/1066/800/667 MHz memory modules
    (Refer to Memory support list for more information)
این مشخصات رم هستش فکر نکنم فقط ddr3ساپرت باشه

با سلام مخواستم یه سی پی یو تا 200 تومن یه مادربوردهم تا 200 تومن واسه گیم با کارت گرافیک 4850 معرفی کنید یه پاور مناسب هم براش معرفی کنید سی پی یو اینتل باشه

ممنون ولی
ASUS - P5E

x38 هست. مگه این که رایان صبا اشتباه کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میشه قیمت هارو دونه دونه بگید ؟ من هرچی حساب میکنم بیشتر از اینا میشه؟
نظر دوستان دیگه چیه؟
میشه در مورد شرایط مورد نیاز برا cf توضیح بدین؟ مثلا فکر نمیکنم بشه 4870 رو با 4850 cfکرد . ولی 4870 رو با 4870 اگه بخوایم cf کنیم به همین راحتی cf میشه یا باید 4870 ها از همه نظر 1 باشن؟
واسه این میپرسم که اگه بخوام بعد 2 سال cf کنم اینارو به مشکل پیدا کردن 4870 کپی ماله خودم نخورم؟
ASUS P5E چيپست X38 هست رايان صبا هم درست زده .

مزيت CrossFire اينه كه ميشه هر كارتي رو با يه كارت ديگه CF كرد يعني شما ميتوني 4870 رو با 4850 CF كني يا هر كارت ديگه اي كه CF ساپورت باشه ، لازم هم نيست هردو كارت از يه برند باشند.

با سلام مخواستم یه سی پی یو تا 200 تومن یه مادربوردهم تا 200 تومن واسه گیم با کارت گرافیک 4850 معرفی کنید یه پاور مناسب هم براش معرفی کنید سی پی یو اینتل باشه

CPU : E8500 or Q6600
Mobo : ASUS P5E
VGA : Sapphire Radeon HD 4850 ( or HiS , Club 3D)
PSU : Green - 530 or 580 Watt

آخرین ویرایش:
ممنون ولی
ASUS - P5E

شرمنده اشتباه شد من با p5q-e اشتباه گرفتم درسته p5e چیپش x38 هستش.
4870 با 4850 هم cf میشه این لینک رو ببین خودت متوجه میشی.
http://game.amd.com/us-en/content/images/crossfirex/CF_combo_chart_July08.jpg
این مشخصات رم هستش فکر نکنم فقط ddr3ساپرت باشه
نه ببین من اون بالا لینک مشخصات رو گذاشتم شما خودت گفتی اون بالا گفتی ga-ep45t-ds3r که این مدل فقط ddr3 ساپورت هستش اون مشخصاتی که شما گذاشتی مال ga-ep45-ds3r هستش و این مدل فقط ddr2 ساپورت هستش.
کدوم مناسب هست
در ضمن برام 32 و 64 بیت و قابلیت sli 45nano مهم هست
چون در اینده مشکلی پیش نیاد
اون cpu ها ، هم 32 و هم 64 بیت ساپورت هستن e8400 و e7200 هم 45nm هستن و q6600 هم 65nm مین sli ساپورت هم بخوای یجورایی با بودجت مچ نمیشه حدودا با اون مدلایی که گفتم یه 40 45 t اختلاف قیمت داره.

آخرین ویرایش:
پس شما فقط cpu , main و پاور میخوای ، میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel e8500 or q6600 or e8400
MAIN : asus p5q-e or giga ga-ep45-ds3
POWER : green gp530ab or acbel 550w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or