kasra_masiha
کاربر سایت
ممنونببین دوست عزیز من نمیدونم الان مشکل شما سر کل سیستمه یا فقط با کارت گرافیک مشکل داری من یه سیستم به شما پیشنهاد دادم حالا نمیدونم نظرت چی بود ولی در کل بگو الان مشکلت سر چیه ؟
شما اگه نگران آینده ای پس صبر کن یه 4870x2 بگیر خی خودتو راحت کن ، بالای 550 تومن باید تو اینجا در بیاد ، کاراییش هم بالاتر از cf دو تا 4870 هستش. این مدل کارتا هم اکثرا بدرد مانیتور های سایز بالا میخوره یعنی شما اگه یه 15 داشته باشی و یه بازی رو (با تنظیمات و جزئیات بالا) هم با 4850 اجرا کنی هم با gtx280 از نظر کیفیت و کارایی فرقی بینشون نمیبینی (درسته gtx280 فریم بالاتری میده ولی این تفاوت فریم رو شما متوجه نمیشی و قابل تشخیص نیست) ولی وقتی یه مانیتور سایز بالا مثل 25 یا 30 داشته باشی اونوقت فرقشون رو متوجه میشی.
4870 هم قدرتش بین gtx260 و gtx280 هستش ولی با نصف قیمت (البته تو اینجا) شاید هم کمتر و در حال حاضر بهترین انتخاب تو رنج 350 t هستش شک نکن.
فکر کنم اگه شما هم بعد 7 سال میخواستین 2 باره سیستم ببندین مثل من وسواسی و حساس میشدین .ببخشین اگه کلافه کردم شما رو
اگه برنامه ها هم مثل سخت افزار سریع بروز میشد و نیاز به این سیستم های جدید و سی پی یو های انچنانی داشت "الان این سیستمی که دارم اصلا نباید بالا می اومد ( در حد کار خودم نه حرفه ای )
اول در مورد کل سیستم .
سی پی یو . مین . گرافیک .
سی پی یو :
کار زیادی از سی پی یو نمیکشم . نهایتش بازی و فوتوشاپ و تبدیل فیلم ها به فرمت دیگه باشه یا کار و ضبط با کارت تی وی و دی وی بی .اهنگ سازی . اتوکد . شاید بعدا بخوام چند تا برنامه دیگه مثل 3D MAX رو بطور اماتور کار کنم حالا کمی اینور اونور .
بنا برین نمیخوام خیلی گرون باشه. بقول دوستان E8400 و Q6600 قیمتاشون مناسبه افت قیمت شو کرده و فکر میکنم همینا بتونن نیاز 5 ساله منو برطرف کنن .دیگه نهایت اگه نشد نکشید بعد 3 سال عوض میکنم یکی بالاتر میگیرم .یا اور یاد میگیرم اور میکنم !!!!:biggrin1: نمیخوام چیزی بخرم که هنوز بالا مونده و افت نکرده .
میخوام کارمو کامل را بندازه و کم نیاره .
فقط به این دلیل هست که میخوام 1.400 هزینه کنم .
قبلا خیلی بازی میکردم ولی الان دیگه 2 سالی هست که ضد حال شده اساسی و بازی رو گذاشتم کنار 2 ساله .میخوام تلافی شو سر این درارم .فکر کنم 2 سال صبر بسه دیگه

دنباله سیستم تاپ و اخرین مدل بازار نیستم .پی سی باز نیستم اصلا
فقط کارمو راه بندازه و واقعا ارزش و استفاده پولی که میدم رو برام داشته باشه تا 5 سال .
در مورد مادربورد :
قابلیت ارتقا داشته باشه . هم سی پی یو .و هم گرافیکCF
فکر کنم ASUS - P5E مناسب تر باشه از P5Q delux با توجه به نیاز من و X38 بودنش و قابلیت ارتقا( ممنون از راهنمایتون )
در مورد کات گرافیک:
طبق حرفایی که بالا زدم میخوام تا بعدا ( 3 سال بعد )بتونم با همین سیستم بازی های 2.3 سال بعد رو با کیفیت خوب بازی کنم اگه شد شد نشد با CF( خوب و قابل قبول نه اخر کیفیت و جزیات )
نه انقدر پول دارم که 550 بدم 2 *4870 بگیرم نه این کارو عاقلانه میدونم که بخاطر بازی 500 بدم گرافیک .
احساس میکنم 4870 برام کافیه که هیچ زیاد هم هست زیاد بودنش هم واسه اینده .
یه نظر دیگه هم دارم در مورد مانیتور . در مورد مانیتور ارزش داره ادم جنس خوب بگیره گرون بگیره چون مثل سخت افزار افت نداره و همیشه میشه استفادش کرد . واسه همین مانیتور رو جنس خوب میخوام و تا جایی که جا داره میخوام خرجش کنم:biggrin1: احتمالا 20 اینچ
کیس مورد علاقمه هیچ قیمتی ازش ندارم اصلا نمیدونم تو ایران هست یانه .
در مورد رم :
زیاد مهم نیست
هارد:
وسترن میگین خوبه
پاور :
هیچ تجربه و اطلاعی ندارم ازش مارک بهتر از گرین چی هست ؟
قیمت این قطعات که گفتم چقدر میشه؟
آخرین ویرایش: