mostafawarcraf
کاربر سایت
باید دسته دوم بخری مثلا core i5 نسل 4 و رم ddr3 و گرافیک rx570 کارکردهPC برا گیم با 10 میلیون
HDD نمیخوام
DVD-RW نمیخوام
SSD نیاز دارم
=====================
بنظرتون الان PC خریدن برا گیم کار درستیه یا باید صبر کنیم؟ ?
ببین تفاوت هاشون تو یک سری آپشن هاست ! مثل همینا که گفتین در کنار پورت های یو اس بی و ...یک سوال راجب انتخاب مادربرد
اگر قصد اوورکلاک و نصب دوتا کارت و... نداشته باشیم و تنها برای گیم و برنامه های رندرینگ بخوایم یک مادربرد انتخاب کنیم چه گزینه ای مناسب تره؟
الان مثلا مدل های پایه ایسوس prime از سری h یا b (مدل های اقتصادی) خوب هستن؟ یا باید سراغ مدل های بالاتر مثل b360m plus و شبیه به این رفت؟
مرسی ولی من اینو میخوام قیمت بدین لطفا:
CPU: i3 9100f
M:B: ASUS Prime H310-K
RAM: Gskill 2*8 (16gb) 3000mhz
VGA: RX 580 8gb (msi-zotac) cheapest brand - اگر پیشنهاد بهتر از 580 دارین حتما بگین (پرفورمنس-قیمت)
SSD: SAMSUNG EVO860 500 gb
CASE: Green Z plus grand
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
| دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME H310M-K | MotherBoard |
| دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB | RAM |
| یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
| ۳۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | +GREEN Z | Case |
| پانزده میلیون و ۹۶۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
با سلام
دوستان دو عدد رم 4 گیگ 2400 جی اسکیل trident x دارم کارکرده میخواستم بفروشم کسی میدونه چند قیمت میخوره؟
سلام دوستان اگه بخوام یک کیس کامل ببندم برای گمینگ و رندرگیری بیشتر چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ بودجه تا 50 ملیون
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| هشت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان (ده میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | AMD Ryzen 7 3700X (Intel Core i7 10700) | CPU |
| چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (هشت میلیون تومان) | ASUS PRIME B450M-A AM4 (ASUS PRIME Z490-P) | MotherBoard |
| دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
| بیست و پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) | ASUS ROG STRIX RTX 2070S 8G GAMING 8GB GDDR6 ( ASUS ROG STRIX RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6) | VGA |
| یک میلیون و ۲۰ هزار تومان | WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB | HDD |
| یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان) | SAMSUNG PM981a M.2 256GB ( ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
| ۳۷۰ هزار تومان | Samsung 24X SATA | ODD |
| دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | GREEN GP650A-UK Plus Gaming | Power |
| دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | GREEN Z4 | Case |
| چهل و هشت میلیون و ۵۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | — |
سلام
فرشید جان من فن های فابیرک کیسم که x7 green هست میخوام عوض کنم سه سال هست صدا افتاده روش دیگه برای جایگزین کردن به چه مواردی باید توجه کنم ولتاژ و اندازه فقط؟ چه برندی بگیرم
برای مادربورد
BIOSTAR H110MHC
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
چه سی پیوی بهش میخوره براش بگیرم ؟ تا ۴۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومن
حداکثر کارم با pc کارا اداری و تحقیقی ، اجرا شبیه ساز wii . Wii u . 3ds ، بازیا pc قدیمی هست
.....
یه دونه رم ۸ گیگ ddr4 بگیرم
یا ۲ تا ۴ گیگ ddr4 ؟
چون قیمتا دیدم ۲ تا ۴ گیگ گرونتر در میاد
کیس ساده ارزون میخوام
پاور مناسب گارانتی دار با قیمت پایین به این مادربرد بخوره چی توصیه میکنید؟
.....
فن ها چراغ دار و لوازم نور پردازی از کحا میشه تهیه کرد؟
و چندن؟
1-سلام.برای cpu i7-4770K یه کولر پردازنده با قیمت مناسب معرفی میکنید؟حین بازی دما به صد میرسه
2-مادربورد من asus z87pro هست و اگر اشتباه نکنم فقط رم ddr3 تا حداکثر فرکانس1600 پشتیبانی میکنه چه مادربوردی که ddr4باشه و به سی پی یو من هم بخوره پیشنهاد میکنید؟(آیا اصن تعویض مادربورد صرفا به خاطر خرید رم ddr4 ارزش داره و چقدر تو عملکرد سیستمم تو بازی ها تاثیر میذاره ؟ سایر مشخصات سیستم Gtx970 و Ram ddr3 2*4gb 1600) خیلی ممنون
فرشید جان سیستمی رو که معرفی کردی یه مقدار ارتقا یافتشو بهم پیشنهاد کردن با 10 12 میلیون هزینه بالاتر میشه بررسی کنید؟ از لحاظ راندمان و مچ بودن اوکیه؟ چون هفته ی دیگه میخوام ببندم این سیستمو
قیمت مدل نام قطعه هشت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)AMD Ryzen 7 3700X
(Intel Core i7 10700)CPU چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون تومان)ASUS PRIME B450M-A AM4
(ASUS PRIME Z490-P)MotherBoard دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM بیست و پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)ASUS ROG STRIX RTX 2070S 8G GAMING 8GB GDDR6
( ASUS ROG STRIX RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6)VGA یک میلیون و ۲۰ هزار تومان WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB HDD یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان)SAMSUNG PM981a M.2 256GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)SSD ۳۷۰ هزار تومان Samsung 24X SATA ODD دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان GREEN GP650A-UK Plus Gaming Power دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان GREEN Z4 Case چهل و هشت میلیون و ۵۹۰ هزار تومان جمع کل (تومان) —
با سلام این مشخصات کیس من هست میخواستم بدونم چند قیمت میخوره با تشکر
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3:
Intel Core i7-4790K:
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10:
Gigabyte GTX 1070 8GB zotac AMP edition
Western Digital Caviar Blue 1TB:
Noctua NH-U14S
green jaguar
*Enermax Revolution X'T 730W *Gold
درورد دوستان
SSD ای دیتا، XPG M2 NAVMe PCIE با سرعت 1800 تا 3000 مگابایت بر ثانیه خریدم اکبند، موقعه کپی کردن فایل داخلش بزور سرعتش تا 70 مگابایت میره، واقعا اعصبام خرابه، یعنی این SSD مشکل داره؟ چرا این قدر سرعتش کمه و در حد هارد دیسک های معمولی هستش؟!!!
این تست رو با این نرم افزار گرفتم نتایجش شد این خواهشا یکی بگه این SSD من مشکلی داره یا نه؟
هر چند هر فایلی رو داخل خود SSD کپی میکنم بازم سرعت همون 70-80 مگابایت هست![]()
فرشید جان سیستمی رو که معرفی کردی یه مقدار ارتقا یافتشو بهم پیشنهاد کردن با 10 12 میلیون هزینه بالاتر میشه بررسی کنید؟ از لحاظ راندمان و مچ بودن اوکیه؟ چون هفته ی دیگه میخوام ببندم این سیستمو
Case Green X3
Power Green 800w
Main Asus Z490A
CPU CORE I7 10700
Can Green 240EVO
Ram 16gb*2 3200 G SKILL RIPJAWS
HDD 2TB WD
M2 XPG SX6000 PCD
DVD RW ASUS
VGA ASUS 2070 8GB SUPERSTRIX
رم هم بیشتر شده و هارد 2ترابایت. پس ssd رو میگم مدلی که خودتون پیشنهاد دادین بزارن. قیمت رو والا به من گفتن حدود 57 میلیون در میاد...این سیستم رو میشه 12700 قیمتگذاری کرد.
اصل کاری رو نگفتید، اونم اینه که SSD روی چه مادربرد و پردازندهای هست، موقع کپی کردن فایل داخلش از کجا به کجا کپی میکنید که سرعت مبدا براش گلوگاه نباشه؟!
توی تستی که گرفتید سرعت SSD برای یه مدل رده پایین NVMe طبیعی هست، مدلش رو هم که نگفتید.
مادربرد مدل بالاتری هست که خوبه
SSD رو ضعیفتر کردید که توصیه نمیشه
گرافیکم همونه
حالا این ده یا 12 تومن بالاتر نمیدونم چجوری محاسبه شده، چون فقط مادربرد، پاور و هارد گرونتر شدن.