مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

گفتم شاید اسمبل طول بکشه یارو بپیچونتم بگه اقا برو الاف نشی:biggrin1:
قطعات اصلی یعنی مثلا فقط مین و سی پی یو؟
راستی یه پاور Green480 حدودا 45 تومن ایناست برای cpu e8200 , vga:4850 کافیه؟این eps یا epu چیه?
نه ببین بزار بهت بگم چطوری اسمبل میکنند. پاساژ ایران رو نمیدونم ولی در مورد پاساژ رضا اطلاع دارم. مغازه دار ها برات اسمبل نمیکنند! کار اصلی مغازه دار ها همون جمع کردن قطعات لیست کردنشونه!در واقع کار تو رو انجام میدند:biggrin1: برای اسمبل کلا یه بخش تو طبقه بالا در نظر گرفته شده که از صبح تا شب سیستم ملت رو اسمبل میکنند! تو همون طبقه هم چند تا مهندس برای رفع مشکلات هستند معمولا. ویندوز رو هم موقع اسمبل برات میریزند!در مورد پول هم واللهمن تو بازار رضا ندیدم پول بگیرند.
------------------------------------
EPS مخفف Entry-Level Power Supply هستش که مثلا طول عمر یه پاور رو از 50000 ساعت میرسونه به 100000 یا چیزای دیگه که این پاور ها رو از نوع معمولیشون متفاوت میکنه.
EPU هم مخصوص مادربرد های ASUS هست که مخفف Energy Processing Unit هستش که از اسمش کاملا پیداست برای چه کاریه:biggrin1: مشابهش هم تو مادربرد های گیگا هست با نام DES:biggrin1:
پاور هم NZXT PP500 مناسبتون هست.

نه ببین بزار بهت بگم چطوری اسمبل میکنند. پاساژ ایران رو نمیدونم ولی در مورد پاساژ رضا اطلاع دارم. مغازه دار ها برات اسمبل نمیکنند! کار اصلی مغازه دار ها همون جمع کردن قطعات لیست کردنشونه!در واقع کار تو رو انجام میدند:biggrin1: برای اسمبل کلا یه بخش تو طبقه بالا در نظر گرفته شده که از صبح تا شب سیستم ملت رو اسمبل میکنند! تو همون طبقه هم چند تا مهندس برای رفع مشکلات هستند معمولا. ویندوز رو هم موقع اسمبل برات میریزند!در مورد پول هم واللهمن تو بازار رضا ندیدم پول بگیرند.
------------------------------------
EPS مخفف Entry-Level Power Supply هستش که مثلا طول عمر یه پاور رو از 50000 ساعت میرسونه به 100000 یا چیزای دیگه که این پاور ها رو از نوع معمولیشون متفاوت میکنه.
EPU هم مخصوص مادربرد های ASUS هست که مخفف Energy Processing Unit هستش که از اسمش کاملا پیداست برای چه کاریه:biggrin1: مشابهش هم تو مادربرد های گیگا هست با نام DES:biggrin1:
پاور هم NZXT PP500 مناسبتون هست.

این پاورایی که برای core 2Due مناسبه کدوم تکنولوژی و داره؟گرون که نیست هان:biggrin1:قیمت این پاور که گفتین چنده؟بازدهیش چقدره؟مرسی.
یعنی مفتی اسمبل می کنند؟:biggrin1:

این پاورایی که برای core 2Due مناسبه کدوم تکنولوژی و داره؟گرون که نیست هان:biggrin1:قیمت این پاور که گفتین چنده؟بازدهیش چقدره؟مرسی.
تکنولوژی خاصی نمیخواد الان دیگه تقریبا همه پاور ها عالی شدند. NZXT PP500 آخرین قیمت فکر کنم 50 تومن بود.
www.nzxt.com
یه سر بزن همه چی توش توضیح داده.

گفتم شاید اسمبل طول بکشه یارو بپیچونتم بگه اقا برو الاف نشی:biggrin1:
قطعات اصلی یعنی مثلا فقط مین و سی پی یو؟
راستی یه پاور Green480 حدودا 45 تومن ایناست برای cpu e8200 , vga:4850 کافیه؟این eps یا epu چیه?
نه اسمبل نهایت 20 min طول بکشه پاساژ رضا ، ایرانیان ، علاءدین و..... اکثر مغازه دارا خودشون سیستم رو اسمبل میکنن.
منظورم از قطعات اصلی همون main , ram , cpu بود.
480 برای سیستمت کافیه ولی پیشنهاد میکنم یه 530 بگیری.
الات پاور خاصی این cpuها نمیخوان پاور خوبا هم یا active pfc هستن یا auto active که این مدلا هم حدودا 70 به بالا قیمتشونه.
من جایی ندیدم مفتی اسمبل کنن.

با سلام به نظر شما ارزش داره 9800GX2 بگیرم با توجه به اینکه به علت مسائل شخصی نمیتوانم دوباره ارتقا بدم ولی میتونم یکی یا دو تای دیگه بگیرم و (در آینده!) SLI کنم اگه پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگید!

با سلام به نظر شما ارزش داره 9800GX2 بگیرم با توجه به اینکه به علت مسائل شخصی نمیتوانم دوباره ارتقا بدم ولی میتونم یکی یا دو تای دیگه بگیرم و (در آینده!) SLI کنم اگه پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگید!

با سلام

دوست عزیز الان 9800GX2 قیمتش حدوده 610 هزار تومن هستش.میتونی به جای این کارت یدونه HD4870 بگیری که قیمتش 350 تومنه و در حد همون کارت هم هستش.

با سلام
مادر بورد من socket am2 رو داره و 1000 mhz از cpu پشتیبانی میکنه
به نظر شما چه cpu بگیرم؟؟

اگه قصد عوض کردن مین رو نداری میتونی بری Athlon X2 5000 Black Edition بگیری که بعد بتونی اورش هم بکنی.اگه نمیخوای اور کنی برو Athlon X2 5000 بگیر که قیمت هم 68 تومن هستش.(البته اگه بخوای تو این حدود هزینه کنی).

موفق باشی.

اگه میخوای تا اون حد خرج کنی پیشنهاد میکنم 4870 بگیری که اگه مینت هم cf ساپورت باشه بعدا یکی دیگه بگیری و یجورایی بترکونی.
با سلام
مادر بورد من socket am2 رو داره و 1000 mhz از cpu پشتیبانی میکنه
به نظر شما چه cpu بگیرم؟؟
بستگی به بودجه داره شما بودجت رو بگو تا کمکت کنم.
مدل مینت رو هم بگو. (دقیق)

نه اسمبل نهایت 20 min طول بکشه پاساژ رضا ، ایرانیان ، علاءدین و..... اکثر مغازه دارا خودشون سیستم رو اسمبل میکنن.
منظورم از قطعات اصلی همون main , ram , cpu بود.
480 برای سیستمت کافیه ولی پیشنهاد میکنم یه 530 بگیری.

الات پاور خاصی این cpuها نمیخوان پاور خوبا هم یا active pfc هستن یا auto active که این مدلا هم حدودا 70 به بالا قیمتشونه.
من جایی ندیدم مفتی اسمبل کنن.
نه 70 زیاده برادر:biggrin1:همین green530 بسه؟مشکل ایجاد نمی کنه؟نمی خوام کلا کیس و پاور با هم 70 شه.

آره دیگه خوبه وگرنه بهت پیشنهاد نمیدادم ، 4850 حداقل یه 450 میخواد که گفتم سیستم شما با یه 480 هم ران میشه ولی 530 بگیر راحت.
gp530ab حدودا 49 50 تومنه.

سلام.
ببخشید میشه تلویزیون HD رو به کیس (گرافیک) وصل کرد؟
یعنی منظورم اینه که کیفیتش پایینتر میره یا بالاتر؟
بره بازی بهتره یا بدتر؟
اگه منظورت اینکه HDTV رو مانیتور کنی(از گرافیک خروجی بگیری) آره مشکلی نیست. HDTV ها اکثرا مانیتور هم هستند. کیفیت هم تغییری نمیکنه دیگه با توجه به HDTVـت میتونی دقت تصویر رو تنظیم کنی.
البته باید کارتت خروجیشو داشته باشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or