مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
ببخشید میشه تلویزیون HD رو به کیس (گرافیک) وصل کرد؟
یعنی منظورم اینه که کیفیتش پایینتر میره یا بالاتر؟
بره بازی بهتره یا بدتر؟
شما کیفیت hd رو فقط میتونی از خروجی dvi یا hdmi بگیری (البته از کمپوننت هم میشه) ولی بیشتر این دو تا مطرحه ، تلویزیون های hd اکثرا خروجی hdmi دارن شما اگه تبدیل dvi to hdmi داری میتونی وصل کنی (از نظر کیفیت میگم) کیفیت هم بالاتره ، هم بازی هم فیلم.

به نظراون 4850 و amd 5000 رو از این جا بگیرم یا دبی؟؟(چون میخواهم برم)(خروجی نمی خواد؟؟)
کدوم بهتره؟؟
خوب قیمتا که اونور به واقعیت بیشتر نزدیکه تا اینجا ، من دقیق متوجه سوالت نشدم چی خروجی نمیخواد ؟
و منظورت از کدوم بهتره چی بود ؟

خوب قیمتا که اونور به واقعیت بیشتر نزدیکه تا اینجا ، من دقیق متوجه سوالت نشدم چی خروجی نمیخواد ؟
و منظورت از کدوم بهتره چی بود ؟
1-من میگم هنگام خروج از دبی گمرکی نمیگیرن؟؟
2-لز نظر کلی(گارانتی قیمت ...)از دبی بگیرم بهتره یا از اینجا؟؟

کیش یا قشم چجوریند؟؟

کیش یا قشم چجوریند؟؟
اونثدر به صرفه نیست که بخوای برای Cpu اونور آب بگیری. چون Cpu ها واسطه خاصی ندارند قیمتاشون نسبت به VGA و اینا نزدیک تر هست به قیمت جهانی.;)

کیش یا قشم چجوریند؟؟
به نظر من اگه تو دبی امکانش هست که کارت رو تست کنی ببینی سالمه به نظر من خرید کارت گرافیک از اون جا به صرفست.ولی اگه جایی برا تست نداری چون ممکنه(می دونم کمه ولی امکان داره)کارت گرافیک ایراد داشته باشه به نظرم همین ایران بگیری بهتره این جا بالاخره دستت به یه جایی بنده.
(البته حتما قبل از خرید حتما قیمت های ایران رو داشته باش تا با قیمت های اون جا مقایسه کنی)

سلام
می خواستم باشما اساتید سخت افزار یک مشورتی کنم:)
من استفاده ام از dvd زیاد هست شما هر چه فکر کنین از بازی فیلم ....... روی dvd هست روی سیستم هم یک dvd wraiter هست از روز اول هم cd drive هم نخریدم حالا به نظر شما dvd rom می تو نه انتخاب درستی باشه بعدا چه مارکی پیشنهاد میدهید

با سلام
من می خوام حدود 20 روز دیگه یه سیستم جدید بگیرم حدود 900 تا 1 ملیون هم بودجه دارم (برای بازی میخوام) با توجه به پست های قبلی شما یه چیزهایی دستم اومده :

E8400 178.000

Asus P5Q 155.000

Patriot 2*2gb ddr2 bus 800 120.000

SAPPHIRE HD 4870 - 512MB 380.000

Western Digital - SATA 2 - 500GB + 80.000

GREEN - tuniq 78.000

جمع : 991.000

1- نظرتون راجع به اینا چیه و با این بودجه آیا چیز بهتری پیشنهاد میشه؟
2- اینا قیمت رایانصبا هستند آیا نسبت به بازار اختلاف زیادی دارند؟ (روی هم رفته حدودا چقدر؟)
3-آیا سایت قابل اطمینانی هست (نه 1 تومن بریزم حسابشون بعد در برن)(کلا می ازه از بندر بوشهر بکوبم بیام تهران البته تو بوشهر کامپیوتر فروشی زیاده ولی قیمتا فضایین)
4-با توجه به اینکه GREEN (آینده سیما) ایرانیه آیا کیفیتش تضمین میشه؟ و کیس دیگه با همین قیمتا معرفی کنید.
5- فرق کیس وپاورهای NEXT و NZXT چیه؟ (الان کیس وپاور خودم next هستن)
6-این هارد Western Digital چیز خوبی هست وبهتر از این Maxtor:sick:هست؟ (هارد فعلی من maxtor هستش و هنوز دو سال نشده صدای تق وتوق:mad: ازش در میاد.)
7-لطفا یه پاور مناسب برای این قطعات معرفی کنید.
با تشکر

مشکل

لطفا یه نفر به من کمک کنه من یه سیستم با مشخصات زیر دارم
;)cpu: p4 2.8 GHz
MB:gigabyte 8I945PG
ram:2GB
Vga:XFX 8800 GT
power: 430W Green
من با این سیستم بازی کرایسیس رو در حد اقل جزییات (756*1024) فقط با 18 فریم بر ثانیه میتونم اجرا کنم به نظر شما مشکل از چیه ؟ با ارتقا کدوم قسمت می تونم فریم ثانیه ی بهتری داشته باشم؟:(

من با این سیستم بازی کرایسیس رو در حد اقل جزییات (756*1024) فقط با 18 فریم بر ثانیه میتونم اجرا کنم به نظر شما مشکل از چیه ؟ با ارتقا کدوم قسمت می تونم فریم ثانیه ی بهتری داشته باشم؟:(
شک نکن که مشکل از Cpuهه.
من موندم این cpu چجوری تونسته این بازی رو اجرا کنه؟:confused:
اگه مینت دو هسته ساپورت میکنه حتما عوضش کن. اگه یه e4600 هم بگیری میتونی رو حداکثر جزییات 25 فریم راحت بگیری.
- نظرتون راجع به اینا چیه و با این بودجه آیا چیز بهتری پیشنهاد میشه؟
2- اینا قیمت رایانصبا هستند آیا نسبت به بازار اختلاف زیادی دارند؟ (روی هم رفته حدودا چقدر؟)
3-آیا سایت قابل اطمینانی هست (نه 1 تومن بریزم حسابشون بعد در برن)(کلا می ازه از بندر بوشهر بکوبم بیام تهران البته تو بوشهر کامپیوتر فروشی زیاده ولی قیمتا فضایین)
4-با توجه به اینکه GREEN (آینده سیما) ایرانیه آیا کیفیتش تضمین میشه؟ و کیس دیگه با همین قیمتا معرفی کنید.
6-این هارد Western Digital چیز خوبی هست وبهتر از این Maxtor:sick:هست؟ (هارد فعلی من maxtor هستش و هنوز دو سال نشده صدای تق وتوق:mad: ازش در میاد.)
1.به نظر من خوبه و مشکلی نداره.
2.رایانصبا گرونتر میده و فکر کنم اگه از بازار بگیری حدودا 50-60 تومن ارزونتر میشه.
3.سایتش قابل اطمینانه ولی گرونفروشه.:biggrin1:
4.فکر نکنم Green ایرانی باشه. ولی کیفیتش مخصوصا همونی که گفتی عالیه.
5.به نظر من کیس های NZXT تو ایران بی رقیبه. (یا کم رقیب)
6.Western Digital بهترین مارکه هارده. منم از maxtor خوشم نمیاد. سرعتش خوبه ولی سروصدا داره و زود خراب میشه. دوستم یه دونه 250gb داشت بعد از 6 ماه سوخت. گارانتیشم یه دونه نو بهش داد.

با اجازه از آقا رامین و جناب Intel :biggrin1:

با سلام
من می خوام حدود 20 روز دیگه یه سیستم جدید بگیرم حدود 900 تا 1 ملیون هم بودجه دارم (برای بازی میخوام) با توجه به پست های قبلی شما یه چیزهایی دستم اومده :

E8400 178.000

Asus P5Q 155.000

Patriot 2*2gb ddr2 bus 800 120.000

SAPPHIRE HD 4870 - 512MB 380.000

Western Digital - SATA 2 - 500GB + 80.000

GREEN - tuniq 78.000

جمع : 991.000

با تشکر
1- سیستم خوبیه فقط نکاتی که داره اینکه مثلا کارت گرافیکش الکی 380 تومنه! یا مثلا کیس Tuniq 3 رو من 73 قیمت داشتم.
2- شاید 10-20 تومن اختلاف داشته باشه!
3- سایتش قابل اطمینانه.
4- Green پاور های خوبی میزنه که کیفیتشون هم خیلی خوبه.
5- NZXT که برند جداست کلا. کیس هاش که فوق العاده هستند. یه سری نوشته های کوتاهی در مورد کیس هاش تو قسمت مقالات و سخت اخبار گزاشتم برو بخون. پاور های NZXT کیفیت خیلی بالایی دارند.
6- WD هارد هاش هم از نظر سرعت و هم از نظر سر و صدا عالی هستند. البته تو بازار کم گیر میاد.
7- برای این میتونی NZXT 600 وات یا Green 630w رو در نظر داشته باشی . مدل NZXT یه 5-10 تومن گرون تره.
-------------------------------
پرشین کرید مشکلی نداره همه قصد کمک کردن دارند.;)

سلام
دوتا سوال دارم: که اولی برام خیلی مهمه جوابشو بدونم .
cpu من intel core to quad 6600 هست ، از کجا میتونم بفهمم که 32bit هست یا 64bit ؟

دوم اینکه با cpu که گفتم و کارت گرافیک geforce9600gt 1gb و ram 2 gb bios 800 بازی کرایسس رو اجرا میکنه ؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوتا سوال دارم: که اولی برام خیلی مهمه جوابشو بدونم .
cpu من intel core to quad 6600 هست ، از کجا میتونم بفهمم که 32bit هست یا 64bit ؟

دوم اینکه با cpu که گفتم و کارت گرافیک geforce9600gt 1gb و ram 2 gb bios 800 بازی کرایسس رو اجرا میکنه ؟
رو جعبش نوشته 64بیتی. تازه تمام Cpu های دو هسته ای 64بیتن چه برسه 4 هسته ای.

بازیه کرایسیس هم رو High (نه Very high) روون بازی میکنی.

1-سیستم خوبیه mb رو میتونی giga ga-ep45-ds3 هم در نظر بگیری کارت گرافیک هم قیمتش بالاست الان hisش حدودا 365 تومنه.
2-اختلاف که داره حدودا 5 یا 6 تومن.
3-معتبر که هست ولی چون داری سیستم گرونی میبندی پیشنهاد میکنم بیای تهران خودت بگیری.
4-گرین کیفیت خوبی داره هم کیسش هم پاورش.
6-western جزو مارکای قدیمی و اسم و رسم دار بین برندهای بازار هستش (اگه بتونی گیر بیاری که خوبه ولی بعید میدونم) maxtor هم همینطور.
7-سیستم شما با یه 550 به خوبی ران میشه من green gp580b رو پیشنهاد میکنم.
دوست عزیز تاپیک مشکلات هستش.
شما کابل 6 پین رو به کارتت زدی ؟در ضمن پاورت هم ضعیفه 8800gt حداقل یه 450 میخواد اون بازی هم که شما مشکل فریم باهاش داری ، فشار زیادی روی کارت و همینطور cpu وارد میکنه به احتمال زیاد مشکل از پاورته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or