مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Cpu:Intel Core 2 E8400
M.b: Asus P5Q
Ram: Patriot 2*2gb ddr2 bus 800
Vga: Connect3d 4850 Gdd5
Hard: Seagate 500 gb sata 32mb
Power: NZXT PP600
Case: NZXT Apollo
دور و بر 850 در میاد این سیستم. اگه 80 تومن بزاری روش میتونی 4870 بگیری که به مراتب خیلی قوی تره...

اینتل جان میتونی قیمتاشون رو هم واسم بنویسی البته همراه با 4870

1.قیمت شون حدودا چنده ؟! میدونید ؟!
2.نکته مهم دیگه ای ندارن ؟ نکنه یه وقت بگیرم با این مادربورد لعنتی سازگار نباشه؟
مدل مینت چیه ؟ (دقیق بگو)
256mbش حدودا 10 12 تومن باید باشه.

اینتل جان میتونی قیمتاشون رو هم واسم بنویسی البته همراه با 4870

Cpu:Intel Core 2 E8400
M.b: Asus P5Q
Ram: Patriot 2*2gb ddr2 bus 800
Vga: Connect3d 4850 Gdd5
Hard: Seagate 500 gb sata 32mb
Power: NZXT PP600
Case: NZXT Apollo
دور و بر 850 در میاد این سیستم. اگه 80 تومن بزاری روش میتونی 4870 بگیری که به مراتب خیلی قوی تره...
Cpu: 200-210
M.b: 160-170
Ram: 90-100
vga: 350(Connect3d 4870)
Hard: 80-90
Power: 60
Case: 90-100
قیمتای دقیقشون رو به خاطر اینکه نرفتم بازار ندارم متاسفانه...

لطفا اگه می شه یه مادربورد و سی پی یو مناسب برای گیم که یه 3 ,4 سالی راحت جواب بده و قیمت هر دو جمعا از 230 بیشتر نشه. خودم این دو تا مد نظر دارم اما انگار سی پی یو ش داره از رده خارج می شه:biggrin1:
CPU: Intel e4600
MB: Asus p5k Se
تا حالا AMD نداشتم اگه می شه راجع به AMD ام یکم توضیح بدین و اینکه خوبه یا نه؟مرسی

لطفا اگه می شه یه مادربورد و سی پی یو مناسب برای گیم که یه 3 ,4 سالی راحت جواب بده و قیمت هر دو جمعا از 230 بیشتر نشه. خودم این دو تا مد نظر دارم اما انگار سی پی یو ش داره از رده خارج می شه:biggrin1:
CPU: Intel e4600
MB: Asus p5k Se
تا حالا AMD نداشتم اگه می شه راجع به AMD ام یکم توضیح بدین و اینکه خوبه یا نه؟مرسی
Cpu ت رو بکن E7200 با اینکه 10-20 تومن گرون تره ولی خوب کاراییش بهتره و جدید هم اومده... مادربردت رو هم پیشنهاد میکنم Asus P5k بکنی..:biggrin1:

سلام به دوستان..

من از تمام حرفه ای های اینجا بابت اطلاعاتشون ممنونم...

و تنها سوالی که دارم...

اینجا کی هستش که لیست قیمت پاورهای ترمال تک را داره؟

سیستمی که میخام جمع کنم اینه....البته رم - سی پی یو - و یکی از کارت گرافیکام همراه با فن سی پی یو از خارج از کشور آوردم...

cpu:9850x4 Black
Main:Msi k9a2
ram:2x2g ocz 800
vag:4870crossfire
fan cpu:thermaltech
H.d.d:Seagate 500 gb sata 32mb
powre:??????

از راهنمائی شما ممنون میشم اگه فقط توی برند ترمال تک به من بگید چه پاوری بگیرم ...
چون تمام حرفه ای ها خارج از کشور از این پاور استفاده میکنند...چون واسه خودش خریه!!

دوسته عزیز ..اگه سرعت برات مهمه ...AMD...اگه قدرت و استقامت...INTEL....
ای ام دی نسبت به قیمتش...ارزش داره....
من با E4600 ...,E7300 کار کردم..با مینه GIGA ...ولی تو load ADOBE PHOTOSHOP Cs3 مشکل داره
و همچنین توی WINDOWS VISTA ...هنگ میکنه.....حالا با یه CPU 2800 AMD ..هیچ مشکلی نداشتم
در صورتی که چندین ساله که دیگه این CPU2800AMD از رده خارج شده!!!
البته بازم شرمندم ..که بی ادبی کردم....این تجربه ای بود که داشتم

دوسته عزیز ..اگه سرعت برات مهمه ...AMD...اگه قدرت و استقامت...INTEL....
ای ام دی نسبت به قیمتش...ارزش داره....
من با E4600 ...,E7300 کار کردم..با مینه GIGA ...ولی تو load ADOBE PHOTOSHOP Cs3 مشکل داره
و همچنین توی WINDOWS VISTA ...هنگ میکنه.....حالا با یه CPU 2800 AMD ..هیچ مشکلی نداشتم
در صورتی که چندین ساله که دیگه این CPU2800AMD از رده خارج شده!!!
البته بازم شرمندم ..که بی ادبی کردم....این تجربه ای بود که داشتم
هم Cpu های دو هسته ای Amd به درد نمیخوره و هم 4 هسته ای هاش!
ادوبی فتوشاپ هم یه نرم افزار پیکسلی هست طبیعتا Cpu Amd بهتر لودش میکنه! کی گفته تو ویندوز ویستا هنگ میکنه؟/:)
2800 هم عمرشو داد به شما...;)
از نظر سرعت هم اینتل برتره و هم از نظر استقامت...;)
شمابا چه سیستمی به این مشکلات خوردی؟

سلام به دوستان..

من از تمام حرفه ای های اینجا بابت اطلاعاتشون ممنونم...

و تنها سوالی که دارم...

سیستمی که میخام جمع کنم اینه....البته رم - سی پی یو - و یکی از کارت گرافیکام همراه با فن سی پی یو از خارج از کشور آوردم...

cpu:9850x4 Black
Main:Msi k9a2
ram:2x2g ocz 800
vag:4870crossfire
fan cpu:thermaltech
H.d.d:Seagate 500 gb sata 32mb
powre:??????

از راهنمائی شما ممنون میشم اگه فقط توی برند ترمال تک به من بگید چه پاوری بگیرم ...
چون تمام حرفه ای ها خارج از کشور از این پاور استفاده میکنند...چون واسه خودش خریه!!
چند دفعه سوال کردی در مورد این سیستمت! صد دفعه توضیح داده شد که چه قطعاتی مناسب تره...;)
پاور های ترمال تک هم باید بگی چه مدلش..
در ضمن شما به فروم های خارجی کار نداشته باش اونها خودشون هم مشکل دارند. Zalman هم برای خودش خریه! BFG هم برای خودش خریه! یه جا تست کردیم 1030 گرین از 1200 ترمال تک قوی تر بود...:biggrin1:

لطفا اگه می شه یه مادربورد و سی پی یو مناسب برای گیم که یه 3 ,4 سالی راحت جواب بده و قیمت هر دو جمعا از 230
یه 20 25 تومن دیگه بزار مینو p5q بردار cpu هم همین e4600 بعد اور کن برو فضا.

ترمال تیک رو فونیران گارانتی میکنه زنگ بزن نمایندگیش اونا بهتر میتونن راهنماییت کنن.

آدرس : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 22
تلفن : 9-88728727-021
سایت : http://www.phoniran.com/_-fa/index.asp

یه 20 25 تومن دیگه بزار مینو p5q بردار cpu هم همین e4600 بعد اور کن برو فضا.
از راهنمایی همگی ممنون. والا اولا اصلا برنامه گرافیکی اینا کار نمی کنم فقط برای گیم می خوام.راستش اسم اورکلاک ام که می شنوم یاد پوکیدن و ترکیدن و قطعه سوختن می افتم نمی دونم چرا:biggrin1:(اطلاعات چندانی ندارم)
AMD ام شنیدم که سرعتش نسبت به قیمت اش خوبه اما اونم انگار خیلی داغ می کنه(البته قدیما اینجوری می گفتن:biggrin1:) و ریسک کار باهاش بالاست.
راستی فرق این p5k با p5k se چیه؟این مادر بورد ا تا چند سال دیگه تکنولوژی ایش از رده خارج می شه؟4,5 سال پیش یه مین گیگا گرفتم,3 ماه بعدش اسلوت PCI اومد و فاتحه ارتقا ی کارت گرافیک خونده شد.اینا اینجوری نمیشه؟ببخشید خیلی طولانی شد.ممنون بازم

تا یه سال رو مطمئن باش انقلابی در کار نیست ولی تا 4 5 سال رو نمیدونم احتمالا اونموقع cpu ها 5nm شدن.:eek:
فرقشون رو میتونی تو مشخصاتشون ببینی :

1637_l.jpg

مشخصات

1705_l.jpg

مشخصات

یکی از فرقاشون cf ساپورت بودن p5k هست.
در کل اگه از اور خوشت نمیاد همون e7200 رو بگیر.

تا یه سال رو مطمئن باش انقلابی در کار نیست ولی تا 4 5 سال رو نمیدونم احتمالا اونموقع cpu ها 5nm شدن.
نه دیگه اونقدر نمیشه چون نشت الکترونی به وجود میاد...;)
تا 5 سال دیگه والله برنامه اینطوریه که از ژن انسان یا همچین چیزی استفاده بشه. الان هم IBM داره روش کار میکنه..:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or