مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

دوستان پاور من گرین هست و تازه خریدم.

احساس میکنم بعضی وقتها فنش نمیچرخه.

ممکنه بعضی وقتها نچرخه؟
:biggrin1:
پاور ها اکثرا فن هاشون به صورت اتوماتیک کنترل میشه. موقعی که سیستم در حالت Load باشه دور فن ها بخاطر افزایش دما به نسبت معین شده ای بالا میره. قاعدتا وقتی گرمای کمی تولید بشه Fan هم سرعتش خیلی کم میشه و به نظر میرسه کار نمیکنه...

:biggrin1:
پاور ها اکثرا فن هاشون به صورت اتوماتیک کنترل میشه. موقعی که سیستم در حالت Load باشه دور فن ها بخاطر افزایش دما به نسبت معین شده ای بالا میره. قاعدتا وقتی گرمای کمی تولید بشه Fan هم سرعتش خیلی کم میشه و به نظر میرسه کار نمیکنه...
ممنونم.

اما امروز دیدم بعد از چند دقیقه داره بو بلند میشه بوی سوختگی.

هو درب کیس رو باز کردم دیدم فن اصلا نمیچرخه.

سریع خاموش کردم دوباره روشن کردم شروع کرد به چرخیدن.

چرا اینطوری میشه؟:(

سوکت 9600 ؟ :confused:
فک کنم منظورت 9600 بود کلا نوع کارت به نوع و شکل مانیتور ربطی نداره.
gddr یعنی حافظه گرافیکی و از نظر ساختار یه تفاوت هایی مثل ولتاژ ، فرکانس کاری ، میزان مصرف و پهنای باند با حافظه های معمولی داره.

سلام.

من این کامپیوترم از این RAM های SDRAM میخوره فقط.

800px-SDR_SDRAM-1.jpg

256MB هم هست الان. میخواستم این Windows Home Server رو بریزم میگه که 512 تا میخاد تا install بشه.

حالا الان اصلا از این مدل RAM ها پیدا میشه که برم دنبالش ؟! :confused: خواهشا زود جواب بدید اعصابم ریخته به هم... :(

دوستان عزیز سیستم برای بازی .قیمت بین 800 تا 900 فقط کیس خواهشا طوری باشه که بعدا به مشکل بر نخورم.با تشکر
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8500 or q6600 or e8400
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3
VGA : his or sapphire hd4850
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b
CASE : green tuniq or nzxt lexa blackline

حدودا 930 940 تومن در میاد.
256MB هم هست الان. میخواستم این Windows Home Server رو بریزم میگه که 512 تا میخاد تا install بشه.

حالا الان اصلا از این مدل RAM ها پیدا میشه که برم دنبالش ؟! :confused: خواهشا زود جواب بدید اعصابم ریخته به هم...
آره هست (باید بگردی) فک نکنم نوشو پیدا کنی ولی تو علاءدین دست دوش باید باشه.

سلام.

من این کامپیوترم از این RAM های SDRAM میخوره فقط.

800px-SDR_SDRAM-1.jpg

حالا الان اصلا از این مدل RAM ها پیدا میشه که برم دنبالش ؟! :confused: خواهشا زود جواب بدید اعصابم ریخته به هم... :(
SDRAM ها تو بازار کم هستند. نوشون هم پیدا نمیشه. مگر اینکه دست دوم پیدا کنی. با مقدار حافظه های پایین مثل 128 و 256 شون هم تقریبا گرون هست.

دوستان عزیز سیستم برای بازی .قیمت بین 800 تا 900 فقط کیس خواهشا طوری باشه که بعدا به مشکل بر نخورم.با تشکر
Cpu:Intel Core 2 E8400
M.b: Asus P5Q
Ram: Patriot 2*2gb ddr2 bus 800
Vga: Connect3d 4850 Gdd5
Hard: Seagate 500 gb sata 32mb
Power: NZXT PP600
Case: NZXT Apollo
دور و بر 850 در میاد این سیستم. اگه 80 تومن بزاری روش میتونی 4870 بگیری که به مراتب خیلی قوی تره...

ببخشید میخواستم بدونم هارد Maxtor بهتره یا Samsung ؟

ممنون.
Samsung کلا خیلی کم صداست و سرعتشم مناسبه. Maxtor هم هارد معروف و با کیفیتی هست ولی صداش زیاده.
--------------------------------------
ممنونم.

اما امروز دیدم بعد از چند دقیقه داره بو بلند میشه بوی سوختگی.

هو درب کیس رو باز کردم دیدم فن اصلا نمیچرخه.

سریع خاموش کردم دوباره روشن کردم شروع کرد به چرخیدن.

چرا اینطوری میشه؟
خوب پاورت یکم مشکل داره. ببرش گارانتی یا به آقای عمرانی تو سخت افزار دات کام پیغام بفرست.

ببخشید میخواستم بدونم هارد Maxtor بهتره یا Samsung ؟
مکستور برند قدیمی و از نظر کیفیت جزو مارکای ردیف بازار به حساب میاد هاردهای samsung هم به بی صدا بودن معروف هستن ، در کل اگه سرعت برات مهمه maxtor و اگه بی صدا بودن samsung البته اختلافشون خیلی کمه و شما در اکثر موارد این اختلاف به چش نمیاد.

آره هست (باید بگردی) فک نکنم نوشو پیدا کنی ولی تو علاءدین دست دوش باید باشه.
SDRAM ها تو بازار کم هستند. نوشون هم پیدا نمیشه. مگر اینکه دست دوم پیدا کنی. با مقدار حافظه های پایین مثل 128 و 256 شون هم تقریبا گرون هست.
مرسی! امیدوار شدم!! مهم هم نیست دست 2 میگرم. حالا دعا کنید پیدا شه!

1.قیمت شون حدودا چنده ؟! میدونید ؟!
2.نکته مهم دیگه ای ندارن ؟ نکنه یه وقت بگیرم با این مادربورد لعنتی سازگار نباشه؟

مرسی! امیدوار شدم!! مهم هم نیست دست 2 میگرم. حالا دعا کنید پیدا شه!

1.قیمت شون حدودا چنده ؟! میدونید ؟!
2.نکته مهم دیگه ای ندارن ؟ نکنه یه وقت بگیرم با این مادربورد لعنتی سازگار نباشه؟
1- قیمتشون والله بستگی به طرف داره چون نوشون نیست نمیشه نظر داد.
2- نکته خاصی نداره فقط ببین مادربردت چقدر ساپورته!اصلا چند تا اسلات رم داره! پیشنهاد من اینکه مادربدر جدید بخری:biggrin1:

نکته خاصی نداره فقط ببین مادربردت چقدر ساپورته!اصلا چند تا اسلات رم داره! پیشنهاد من اینکه مادربدر جدید بخری
2 تا داره، خیالت راحت باشه! (منظورت چیه چقدر ساپورته؟ :confused:)

مادربورد رو عوض کنم ؟؟ ;) اینجوری که "کل یوم" باید همه چیزو بریزم دور! بابا بیخیال......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or