سلامسلام
متاسفانه کارت گرافیک خراب شد.
الان با 1.500 تا 2 تومن نو یا دست دو چی میشه گرفت که ارزش داشته باشه !؟
خب یه کابل بزن به همون one sسلام دوستان
یک گیم پد برای pc میخوام.
گیم پد با سیم میخوام. بی سیم دارم چند xbox one s- xbox 360 - ps4 و...
ولی با سیم میخوام. یک لاجیتک f310 دارم هم زود کمتر از یکسال خراب شد هم انقدر خوب نیست
قبلش گیم پد با سیم xbox360 داشتم که خوب بود و چندین سال کار کرد ولی متاسفانه دیگه تولید نمیشه که یکدونه نو ازش بگیرم
هزینه هم تا 1 میلیون تومن
اگر چیزی توی این رنج نیست گرونتر هم باشه لطفا معرفی کنید
خب یه کابل بزن به همون one s
بهترین گیم پد واسه ویندوز همونه
من دسته Tesco 134w داشتم خیلی خوب بود ولی بازم همون دسته پلی استیشن رو وصل کردم به کامپیوتر چون عالی هستن. کابل هم همون کابل گوشیمو میزنم تابحال مشکلی نداشتم الکی هزینه نکن دسته ایکس باکس خداست برای بازیسلام دوستان
یک گیم پد برای pc میخوام.
گیم پد با سیم میخوام. بی سیم دارم چند xbox one s- xbox 360 - ps4 و...
ولی با سیم میخوام. یک لاجیتک f310 دارم هم زود کمتر از یکسال خراب شد هم انقدر خوب نیست
قبلش گیم پد با سیم xbox360 داشتم که خوب بود و چندین سال کار کرد ولی متاسفانه دیگه تولید نمیشه که یکدونه نو ازش بگیرم
هزینه هم تا 1 میلیون تومن
اگر چیزی توی این رنج نیست گرونتر هم باشه لطفا معرفی کنید
جفتشون کارتای خوبین، نمیدونم چقد قیمت داری اما این چند وقت شدیدا غیر منطقی شده قیمتاش، مثلا 1060 ـه گیمینگ MSI که تا پارسال 2.5 بود قیمتش الان 6.5عزیز ممنون از پاسختون
رم 16 که حتما میگیرم منتها بودجه برای گرافیکم محدوده ... دیدم 1650 یا 1660 بیشتر به بودجه من خوره منم بیشتر برای warzone می خواستم فریم قابل قبولی بده برای من کفایت می کنه ....
نظرتون در مورد 1660 در مقایسه با 1060 چه طوره ؟ جدیدتر هم هست. cpu , mb جواب میدن این کارت 1660؟ ممنونم
بقیه مارکا هم بالا 4 ـن اکثرا، با اینکه قیمت دلار از پارسال تا الان تقریبا تو یک رنج بوده.والا من 4 ساله دارم با کابل و ds4 بازی میکنم رو pcاینکار را هم کردم.کابل گرون قیمت هم خریدم. ولی کابلها مثل کابل دسته انعطاف ندارند و تکون خوردن کابل هم ممکنه با پورت دسته اسیب بزنه.
دوستان دیگه اگر گیم پدی میشناسند معرفی کنند. خیلی گیر افتادم. این f310 خراب شده و اذیتم میکنه.
گیم پد با سیم
من دسته Tesco 134w داشتم خیلی خوب بود ولی بازم همون دسته پلی استیشن رو وصل کردم به کامپیوتر چون عالی هستن. کابل هم همون کابل گوشیمو میزنم تابحال مشکلی نداشتم الکی هزینه نکن دسته ایکس باکس خداست برای بازی
سلام i9 9900k رو asus tuf pro gaming b360 جوابه یا مادربرد رو ارتقا بدم به z390. و به نظر شما برا اردیبهشت قیمتا منطقی تر میشن؟
قطعات پیسی برا بعد عید وارد میشن یا به خاطر شرایط پیش اومده بیماری فعلا هیچ خبری نیست؟
اها ممنون چند مدل مادربرد معرفی میکنین در همین مورد؟برای استفاده از i9 9900k حتی در حالت استاک و بدون اورکلاک، به چیزی کمتر از Z370 فکر نکن. تازه Z370 هم حتماً باید از مدلهایی استفاده شه که از نظر Power Delivery و خنک کنندگی VRM مدل قویای باشه!
تو این مملکت چیزی منطقی نیست منطقی تر پیشکش!سلام
الان قیمت قطعات اصلا معادل دلاریشون نیستن و 40 50 درصد گرون فروخته میشن و خریدشون اصلا درست نیست دیگه با دلار 16 تومنی هم ارزش خرید ندارن یا به عبارتی ما قدرت خرید نداریم چه برسه به اینکه دارن با دلار 25 27 تومنی حساب می کنن
2 تا احتمال داره یکیش بخاطر این ویروس که جلوی واردات رو گرفته و جو رو خراب کرده
و یکیشه هم بخاطر تعطیلات نوروز که همیشه گرون می کنن
با این شرایط سوالم اینه که بعد 1.5 2 ماه قیمت ها منطقی تر میشن ؟؟
سیستم 40 تومنی رو پارسال همین موقع ها تو بدرین حالت میشد 20 22 تومن خرید