بله همراه خودش یه پاور 500 وات داره...(real)با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب Intel.
یه سؤال داشتم.میخواستم بدونم این کیس Lexa جدی جدی یه پاور 500 وات داره؟؟؟پاورش 500W Real هست؟؟؟آخه خیلی غیر عادیه.الان یه پاور 500 وات یه 50 تومنی میشه.
نه باسش 1333 هستش ولی واسه ساپورت 45nm شما باید بایوس رو آپدیت کنی.سلامی دوباره
سوپرای عزیز این مادربوردی که شما پیشنهاد دادین توی مشخصاتش اینو نوشته:
میتونی اینو در نظر بگیری :اقا میشه یه سیستم خوب بهم بگید که حتما کارن گرافیکش 8800 باشه و cpu هم خوب باشه تا رنج قیمت 700 تومن فقط کیس .ممنون میشم
1- باید cpu ت هم عوض بشه چون دیگه پنتیوم نمیتونه از پس بازی های امروزی بر بیاد.با سلام به همه
من میخواستم سیستم رو اوایل شهریور(دارم پول جمع میکنم)سیستم رو ارتقا بدم.الان سیستمم اینه:
cpu:P4 3.2 full
Ram:1 Gig-2*512
Vga:7300 GT
و به این تبدیل کنم:
Ram:2gig - 2*1gig
Vga:Ati 4850
سوالام اینا هستن:
1. اصلا توی اون موقع این کار به صرفه هست؟از نظر مالی.
2.تا چه حد کارایی میره بالا؟
3.چقدر متونم توی بازی ها فریم بگیرم؟بازی هایی مثل GOW-Cryris-AC-SP conviction ......در حالت very high -1024*768
4.چند درصد به کارایی بنچمارک های 4850 میرسم؟
5.یه مارک باکارایی بالا قیمت مناسب برا رم معرفی کنید.
6.کارت و رم رو چقدر ازم میخرن؟چقدر باید پول برا رم و4850 بدم؟باید پاورم عوض کرد دیگه؟
7.خیلی خیلی ممنون.....ببخشید طولانی شد........
این رو بخر:سلام
من میخواستم کیس بخرم البته میخواستم حدود 500 تومان باشه
خودم یکی انتخاب کردم مشخصاتش اینه :
cpu :AM2_athlon 64bit x2 4800
ram : ocz_dual channel(2*1gb
vga : xfx 8500 1gb
hard :320 maxtor
مینبورد انتخاب نکردم اما میخوام یکیشو بخرم که واسه ارتقا لازم به تعویض مین نباشه
الان قیمت این قطعات چقدر میشه ؟
خودتون یه سیستم پیشنهاد می کنید ؟
خوب اینجور که معلومه شما فقط رم و vga رو میخوای عوض کنی و به احتمال زیاد یه پاور هم میخوای.با سلام به همه
من میخواستم سیستم رو اوایل شهریور(دارم پول جمع میکنم)سیستم رو ارتقا بدم.الان سیستمم اینه:
Ram:1 Gig-2*512
Vga:7300 GT
و به این تبدیل کنم:
Ram:2gig - 2*1gig
Vga:Ati 4850
سوالام اینا هستن:
1. اصلا توی اون موقع این کار به صرفه هست؟از نظر مالی.
2.تا چه حد کارایی میره بالا؟
3.چقدر متونم توی بازی ها فریم بگیرم؟بازی هایی مثل GOW-Cryris-AC-SP conviction ......در حالت very high -1024*768
4.چند درصد به کارایی بنچمارک های 4850 میرسم؟
5.یه مارک باکارایی بالا قیمت مناسب برا رم معرفی کنید.
6.کارت و رم رو چقدر ازم میخرن؟چقدر باید پول برا رم و4850 بدم؟باید پاورم عوض کرد دیگه؟
7.خیلی خیلی ممنون.....ببخشید طولانی شد........
خوب من اینو پیشنهاد میکنم :سلام
من میخواستم کیس بخرم البته میخواستم حدود 500 تومان باشه
Cpu: Intel Core 2 E8400 or Q6600من می خوام با یک میلیون تومن یک کیس واسه بازی بگیرم می خواستم بگم
چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟؟