مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام و تشکر خدمت همه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردند . برای من یه مسئله بوجود اومده اونم اینکه شایعه شده که ماکروسافت می خواهد همراه ویندوز 7 یا همون Seven دایرکت ایکس 11 رو پخش و ارائه کنه که با توجه به اینکه کارتهای گرافیکی که در حال حاضر در بازار موجود می باشند همگی از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی می کنند آیا بعد از آمدن ورژن 11 به مشکل بر نمی خورند ؟؟ چون قراره تا پایان سال 2009 ویندوز 7 ارائه بشه پس تکلیف افرادی همچون ما چیه ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان:love:

1- باید cpu ت هم عوض بشه چون دیگه پنتیوم نمیتونه از پس بازی های امروزی بر بیاد.
2- تقریبا میتونم بگم اگر cpu ت همین باشه کارایی زیادی بالا نمیره.
3- کرایسیس که به cpu خیلی فشار میاره قطعا یک cpu خیلی خوب میخواد فکر نکنم بتونی فریم خیلی خوبی بگیری...
4- خیلی کم
5- اگر پولت کمه رم های patriot رو انتخاب کن. اگر چیزه خیلی خوبی میخوای G.skill رو در نظر داشته باش.
6- بستگی به خودت داره. کارت گرافیک رو که باید 260-230 تومن بدی. رم رو هم از 50 شروع میشه تا 80 تومن... پاورتم یه 530 وات بندازی کافیه...
1.جوابمو ندادی؟
2.مطمئنی؟
3.من فقط نگفتم کرایسیس
4.!!!!!!!:eek::eek:
6.چه جوری میشه فهمید پاور چند واته؟مال من یه جا نوشته 500 wat یه جا پایینش نوشته240V ؟؟؟

با سلام و تشکر خدمت همه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردند . برای من یه مسئله بوجود اومده اونم اینکه شایعه شده که ماکروسافت می خواهد همراه ویندوز 7 یا همون Seven دایرکت ایکس 11 رو پخش و ارائه کنه که با توجه به اینکه کارتهای گرافیکی که در حال حاضر در بازار موجود می باشند همگی از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی می کنند آیا بعد از آمدن ورژن 11 به مشکل بر نمی خورند ؟؟ چون قراره تا پایان سال 2009 ویندوز 7 ارائه بشه پس تکلیف افرادی همچون ما چیه ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان:love:
شما جلوي سرعت تكنولوژي رو كه نميتوني بگيري به فرض هم شما صبر كردي و كارت DX11 ساپورت خريدي خب يه مدت بعدش DX12 مياد و همينجور ادامه داره

شما تو خريد قطعات بايد وضعيت فعلي رو در نظر بگيري نه آينده ي دور

منظورت رو از بهترین متوجه نمیشم ؟
الان xfx , evga , bfg , pow جزو مارک های خوب و با کیفیت هستن.
در مورد xfx و inno3d هم بخاطر قیمت پایین تر (بعضی مدلها) و فراوونیشون تو بازار هستش.

سلام.
سیستم من:

MB GIG P31 DS3L
VGA: 8500Gt
Ram:2Gb
HDD:160Gb
CPU:3.40 GHz

مادر برد رو 95تومن. CPU رو 85 تومن. گرافیک 65 تومن. HDD 57تومن. رم 66 تومن +
66 تومن DVD RAM
و DVD RW 36تومن
+ 15تومن Power Pu
که در مجموع شد حدودا 455 تومن.

سیستم قبلی من هم:
MB:P4PE2-X
NVIDIA GeForce 5200
256 Of Ram
HDD:80Gb
Intel(R)Celeron(R) CPU 2.80GHz
که در مجموع فروختم 65 تومن:(
تازه سیستمم رو ارتقا دادم.(همین 2هفته پیش) فقط چند تا سوال داشتم که یکی از دوستان محبت کنه بهم جواب بده.

1. میخواستم ببینم که سیستم قبلیم رو خوب فروختم یا ارزون فروختم؟ بعد سیستم جدیدم رو چی خوب خریدم یا گرون خریدم؟
2. میخواستم ببینم سیستم جدید که گرفتم سیستم خوبی هست یا نه؟ تا چند وقت میتونم از این سیستم استفاده کنم؟ کدوم یکی از قطعاتم از همه پایینتر؟ (Ram or CPU or Graphic) و نیاز به تعویض داره و سریعتر باید عوض کنم وکی باید عوضش کنم؟
3. سوال بعدی در مورد کارت گرافیکم هست. 8500 کارت گرافیک خوبی هست؟ با 9600 که میدونم قابل مقایسه نیست! با چه طور8800 ؟ خیلی پایینتر یا مثل همون؟

ممنون میشم یکی از دوستان بیاد و به طور کامل برام توضیح بده.
با تشکر

سلام.
سیستم من:

MB GIG P31 DS3L
VGA: 8500Gt
Ram:2Gb
HDD:160Gb
CPU:3.40 GHz

مادر برد رو 95تومن. CPU رو 85 تومن. گرافیک 65 تومن. HDD 57تومن. رم 66 تومن +
66 تومن DVD RAM
و DVD RW 36تومن
+ 15تومن Power Pu
که در مجموع شد حدودا 455 تومن.

سیستم قبلی من هم:
MB:P4PE2-X
NVIDIA GeForce 5200
256 Of Ram
HDD:80Gb
Intel(R)Celeron(R) CPU 2.80GHz
که در مجموع فروختم 65 تومن:(
تازه سیستمم رو ارتقا دادم.(همین 2هفته پیش) فقط چند تا سوال داشتم که یکی از دوستان محبت کنه بهم جواب بده.

1. میخواستم ببینم که سیستم قبلیم رو خوب فروختم یا ارزون فروختم؟ بعد سیستم جدیدم رو چی خوب خریدم یا گرون خریدم؟
2. میخواستم ببینم سیستم جدید که گرفتم سیستم خوبی هست یا نه؟ تا چند وقت میتونم از این سیستم استفاده کنم؟ کدوم یکی از قطعاتم از همه پایینتر؟ (Ram or CPU or Graphic) و نیاز به تعویض داره و سریعتر باید عوض کنم وکی باید عوضش کنم؟
3. سوال بعدی در مورد کارت گرافیکم هست. 8500 کارت گرافیک خوبی هست؟ با 9600 که میدونم قابل مقایسه نیست! با چه طور8800 ؟ خیلی پایینتر یا مثل همون؟

ممنون میشم یکی از دوستان بیاد و به طور کامل برام توضیح بده.
با تشکر
خوب کاشکی مشورت میکردی خیلی بهتر میشد. الان Cpu تو باید تک هسته ای باشه که خوب نیست. کارت گرافیکت هم ضعیفه. 8500 اصلا قابله مقایسه با 8600 GT هم نیست حالا چه برسه به 8800 ها. بهنظر من حداقل باید 8600 رو میخریدی.(GT)
9600 هم از 8800 GT ضعیفتره.
بقیه قطعاتت هم تقریبا خوبه...
سیستم قبلیت رو هم میتونستی 120 تومن بفروشی از نظر من...

. میخواستم ببینم که سیستم قبلیم رو خوب فروختم یا ارزون فروختم؟ بعد سیستم جدیدم رو چی خوب خریدم یا گرون خریدم؟
سیستمی که خریدی سیستم خوبیه ولی cpuت ضعیف میتونستی بهتر از اون رو بگیری البته با 10 15 تومن بیشتر مین رو هم میتونستی asus p5k-se بگیری.
سیستم قبلیت رو هم خوب فروختی (به نظر من)
تنها مشکل کارت گرافیکت هست که از 7300gt هم ضعیفتره چه برسه به 8600 میتونستی 7300gt بگیری که یه 5 6 تومنی هم کمتر از 8500gt بود (8500 بدرد بازی نمیخوره) در کل به نظر من اگه بازی برات مهمه کارتت رو عوض کن.

سی پی یوی من 3.6 اینتل دوهسته ای هستش که دوستان گفتند علت اینکه فریم پایینی تو بازیها میگیرم همین سی پی یو هستش. میخواستم اگه میشه یه cpu خیلی قوی معرفی کنید که مشکلی تو بازیها نداشته باشه و به این مادر برد بخوره:945pls-3 و قیمتش هم کمتر از 170 تومن باشه.
راستی یکی از دوستام میگفت علت اینکه فریمم تو بازیها کمه مربوط به پاور هست. مال من 530 وات گرین ریل هست. میگفت اگه630eps گرین بگیری این افت فریم درست میشه. آیا حقیقت داره؟! اگه اینطوری باشه خرجمون کمتر میشه:cheesygri

سلام supra جان.یه سیستم میخوام با مانیتور.نهایت 900 هزار تومان.
مانیتور lcd باشه.بعدش هم یا 17 یا 19 باشه.
گرافیک قوی باشه 8800 یا 9600.خلاصه بگم ببینم چی کار میکنی دیگه.مرسی .

خوب کاشکی مشورت میکردی خیلی بهتر میشد. الان Cpu تو باید تک هسته ای باشه که خوب نیست. کارت گرافیکت هم ضعیفه. 8500 اصلا قابله مقایسه با 8600 GT هم نیست حالا چه برسه به 8800 ها. بهنظر من حداقل باید 8600 رو میخریدی.(GT)
9600 هم از 8800 GT ضعیفتره.
بقیه قطعاتت هم تقریبا خوبه...
سیستم قبلیت رو هم میتونستی 120 تومن بفروشی از نظر من...

تک هسته ای؟؟؟؟؟
من CPU رو با نام 2هسته ای خریدم.؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or