مادربردم متاسفانه قدیمی هست و ASRock A5M-HVS هست. البته DDR3 +2400 ساپورت میکنه.
راستی با توجه به قیمتای فعلی، برای سیستم زیر میشه مادربرد + CPU میان رده (ترجیحا نو) تا رنج 2.5- 3 میلیون تومن تهیه کرد به طوری که کارت گرافیکم ایجاد Bottleneck نکنه؟ در حال حاضر بخاطر قدیمی بودن، CPU به طرز شدیدی برای کارت گرافیک ایجاد گلوگاه میکنه به طوری که حتی بازیای 2012-2013 به خوبی ران نمیشن. اکثرا 900p یا 720p بازی میکنم و اصلا هدفم گرفتن 60 فریم توی اولترا نیست. به نظرتون i5-4690 یا i5-4460 با یه مادربرد معمولی (چون نمیخوام SLI کنم و دو تا اسلات رم کافیه) بگیرم یا بیشتر هزینه کنم و i7-4790k بگیرم که فعلا جزو CPU های خوب هست و بعدا اگه خواستم کارت گرافیکو آپگرید کنم، گلوگاه ایجاد نکنه؟
AMD Athlon II X4 631 2.6GHz
8GB Ram DDR3 (یا 16 گیگ اگه موازی کنم)
EVGA Geforce GTX 750TI Superclocked
Corsair VS550 PSU (ترجیحا طوری باشه که نیاز به تعویض پاور نباشه!)
کارت گرافیکتون خودش همین طوری خیلی ضعیف هست و گلوگاهه. با ارتقای پردازنده هم نباید به افزایش محسوسِ راندمان در همه ی بازیها امیدوار باشید.
اگر قصد ارتقا به کارت گرافیک خیلی قویتر رو نداشته باشید که همون Core i5 4690 هم کفایت می کنه، اما اگر بخواید برای آینده ارتقا بدید بهتره به فکر Core i7 4790 باشید. مادربرد هم مدلی مثل P8H61/H97
با این بودجه نمی تونید به قطعات نو ارتقا بدید، چون ارتقای رم به DDR4 هم ضروری میشه.
تعویض پاور نیاز نیست.
آقا فرشيد
من يك سيستم ضعيف دارم كه پاورش سوخت همين الان
مشخصات:
Amd athlon x2
Ram 4
Gpu asus 710 gt
Hard 1 tra
Motherboard m5a78l
چه پاوري غير گرين ( چون قيمتش زياده واسه اين سيستم صرف نداره) پيشنهاد ميديد؟
غیر گرین بقیهی برندهای ارزونتر اکثرا بی کیفیت و یا تقلبی هستن. پاور تقلبی و بی کیفیت خریدن هم دیگه راهنمایی نمی خواد!
البته برخی استثناها هم هست. مدلهای DeepCool رو میشه ارزونتر از گرین پیدا کرد.