سری Trident تایمینگ بهتری دارن، از تراشههای با کیفیت تری استفاده میکنن و برای اورکلاک مناسب تر هستن.سلام.
تفاوت خاصی بین سری Trident و Ripjaws هست؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
سری Trident تایمینگ بهتری دارن، از تراشههای با کیفیت تری استفاده میکنن و برای اورکلاک مناسب تر هستن.سلام.
تفاوت خاصی بین سری Trident و Ripjaws هست؟
سلام من یه سیستم با این مشخصات میخوام بگیرم :
Intel Core i3-8100
ASUS PRIME H310 PLUS / ASUS PRIME B360M-K
ZOTAC GTX 1050 OC
2X Crucial Ballistix Sport LT 4GB
WD Blue 1TB
GREEN GP480A-EUD
GREEN Hiwa Case
از بین این دو مادربرد کدوم رو پیشنهاد میدین؟ چون یه قیمت هستن
این کیس یه فن پشتش برای خروج هوای گرم داره، آیا لازمه یه فن هم برای ورود هوا جلوش نصب کنم؟

این مشخصات سیستم منه یه 2 میلیون می خوام خرج ارتقاع کنم چی پیشنهاد میدین واسه این!یا با فروختن بعضی قطعات روش بزارم بخرم چیزی....
ASUS H170 Pro Gaming
GeForce GTX 1060 3GB
Intel Core i5 6500
G.SKILL RipjawsV DDR4 16GB (8GB x 2) 2400MHz
Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
Seagate SkyHawk 3TB Surveillance 64MB Buffer SATA3 HDD
سلام
آقا فرشید چه تفاوتی بین پاورهای ESD و EUD گرین هست؟ ممنونم
عذر میخوام سی پی یو 3570 دارای کش l3 6 مگ هست و l2 1مگ هست.
این سی پی یو نسبت به cpu خودم که قدیمیه q9550و دارای 12 مگ کش l2هست و کش l3نداره کلا. مزیت بسیار زیادتری داره یا تفاوت چندانی ندارن?
میشه لطفا راهنمایی کنین>؟
نمیشه کنار هارد اصلی یه SSD اضافه کرد ؟همونطور که در پیام خصوصی گفتم نباید دو نسل متفاوت از پردازنده ها رو اینطوری ساده و بر اساس مشخصات اسمی مقایسه کرد. مقایسه رو بر اساس بررسی تخصصی و راندمان در عمل باید انجام داد، اینکه یکی کش 12 مگی داره و اون یکی 6 مگی به تنهایی هیچ چیزی رو معنی نمیده و نشونه ی برتری نیست.
IPC و فرکانس کاری، معماری و تعداد هسته ها ، سرعت دسترسی به حافظه و الگوهای مدیریت توان همگی در سرعت CPU سهیم هستند و نه به تنهایی.
می تونید هر مدل SSD با استاندارد SATA رو که خواستید جایگزین هارددیسک 500 گیگی فعلیتون بکنید. محدودیتی نیست
حتی می تونید با Caddy یه SSD Sata رو جایگزین درایو رایتر بکنید.
خب الان بنظرتون من I5 3570 3.4 GHZ بگیرم نسبت به سی پی یو فعلیم تفاوت چشمگیری داره؟ چون بودجه ام فعلا به این میرسههمونطور که در پیام خصوصی گفتم نباید دو نسل متفاوت از پردازنده ها رو اینطوری ساده و بر اساس مشخصات اسمی مقایسه کرد. مقایسه رو بر اساس بررسی تخصصی و راندمان در عمل باید انجام داد، اینکه یکی کش 12 مگی داره و اون یکی 6 مگی به تنهایی هیچ چیزی رو معنی نمیده و نشونه ی برتری نیست.
IPC و فرکانس کاری، معماری و تعداد هسته ها ، سرعت دسترسی به حافظه و الگوهای مدیریت توان همگی در سرعت CPU سهیم هستند و نه به تنهایی.
نمیشه کنار هارد اصلی یه SSD اضافه کرد ؟
خب الان بنظرتون من I5 3570 3.4 GHZ بگیرم نسبت به سی پی یو فعلیم تفاوت چشمگیری داره؟ چون بودجه ام فعلا به این میرسه
فرشید جان من سیستم زیر رو دارم و الان میخوام 4 تا قطعه اصلی رو به همراه کیس و پاور ارتقا بدم هدفم هم مولتی مدیا پخش فیلم 4k کار با نرم افزار های عمران و اتصال کیس به شبکه خونه هستش
کیس فعلی :
CPU: Intel - Core i5-2500K 3.3 GHz Quad-Core Processor
CPU Cooler: Cooler Master - MasterLiquid ML240L RGB 66.7 CFM Liquid CPU Cooler
Motherboard: Asus - P8P67 Deluxe ATX LGA1155 Motherboard
Memory: Corsair - XMS3 8 GB (2 x 4 GB) DDR3-1600 Memory
Storage: Samsung - 850 Pro Series 256 GB 2.5" Solid State Drive
Storage: Western Digital - Caviar Green 2 TB 3.5"
Storage: Western Digital - Caviar Green 2 TB 3.5"
Storage: Seagate - BarraCuda 4 TB 3.5"
Storage: Seagate - IronWolf Pro 10 TB
Video Card: Gigabyte - GeForce GTX 970 4 GB G1 Gaming Video Card
پاور فعلی گرین 1035 هستش که کلا تجربه خوبی نداشتم ازش و 3-4 بار گارنتی رفته و تعویض شده و با این که یک سال دیگه هم گارانتی داره ترجیه میدم تعویضش کنم با ی مدل ماژولار