سلام. دوستان من یه i7 6700 دارم که فکر میکنم تو گیم حرارتش خوب دفع نمیشه... مثلا تو فورزا هورایزن 4 روی تنظیمات الترا حرارتش تا حداکثر 74 درجه رفت ولی میانگین حدود 67 بود. فن استاک اینتل روش نصبه. کولر چی پیشنهاد میدین؟ البته واترکولر نمیخام یکم بودجه محدوده
مادربورد
Asus Z-170 A
Sent from my G3112 using Tapatalk
اصل داستان که کیس هست رو نگفتید چیه مدلش
ام اگر ابعادش مناسب باشه می تونید Thermalright True Spirit 120 رو انتخاب کنید. حدود 240 هزار تومن.
سلام.فرشید جان ssd سامسونگ evo 960 1TB چطوره و نسبت به قیمتش مدل بهتری هست تو بازار یا خیر؟ بعضی از ویدیو هارو نگاه میکردم مثل اینکه مشکل حرارتی داره درسته؟
cpu من هم i7 6700 هست بنظر شما کار درستی هست که بایوس مین بوردو فلش کنم به ورژن قدیمی و با کولر مجزا اورکلاکش کنم؟
اگر یک ترابایتی بخواید بخرید که مدلهای سامسونگ با فاصله بهترین های بازار هستن. هم 960 EVO و هم 970 Evo نسبت به قیمتشون عالین.
در مورد حرارت هم همه ی مدلهای سرعت بالا بعد از انتقال حجم بالایی از دیتا و بالا رفتن حرارت به صورت خودکار سرعتشون رو کم می کنن. یا باید تهویه ی مناسب داشته باشه یا مادربردتون شیلد حرارتی مخصوص M.2. ولی در حالت عادی افتِ راندمان نخواهید داشت.
برای چی باید بایوس رو به نسخه ی قدیمی فلش کنید؟!
در هر حالتی با کولینگ مجزا می تونید پردازنده رو اگر سری K هست و مادربردتون Z170/270 اورکلاک کنید.