میترسم ببرم بیرون قطعاتشو کش برن ، چون دوبار تجربه داشتم که اینکارو کردنقطعات از نظر سازگاری مشکلی ندارن، اگه مشکلی هست در اسمبل یا ایراد یکی از قطعات هست.
جای رم رو عوض کنید و مطمئن بشید پردازنده درست نصب شده.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
بنده پاور corsair 650w داشتم که به علت نوسانات برق سوخت و نابود شد!
قیمت پاور هم تو این مدت چند برابر شده! به نظرتون خرید پاور کارکرده اشتباهه؟
میترسم ببرم بیرون قطعاتشو کش برن ، چون دوبار تجربه داشتم که اینکارو کردن
به نظر شما چیکار کنم ؟ @mohammadhamedany
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ، من اینو شکل pc خودم اسمبل کردم چون همیشه قطعاتشو باز میکنم با کنتاکت شور خشک میشورم از 0 جا میزنم رو کیس
متاسفانه 2 ماه از تاریخ گارانتی گذشته بود. به جز اون، بهم گفتن که خرابی به علت نوسات و اختلالات برق رو گارانتی پوشش نمیدههر علتی داشته باید گارانتیش تعمیر یا عوض میکرده
پاور کارکرده اگر درست و فنی تست بشه و گارانتی هم داشته باشه و برند معتبر باشه مشکلی نیست.

ssd ندارهسلام بچه ها من سیستم جمع کردم،حالا مشخصاتشو میگم یه نظر بدید،البته صندلی و مانیتور قبلاً گرفته بودم
Monitor:Asus xg258q
Chairxracer tank series
Motherboard:MSI z270 gaming pro
Graphic card: MSI 1060 6GB Gaming X
CPU: Intel core i7 7700k
Ram:Corsiar 16GB SL15
HDD: Western digital 1TB
Power: Gigabyte 570
Mouse: Logitech G pro
Keyboard:Green
Sent from my LG-H818 using Tapatalk

نگاه کن ظاهرش سالم باشه پورت usb اش سالم باشهسلام
دوستان با توجه به شرایط بازار و قیمت هارد که به شدت بالا رفته خرید هارد اکسترنال دست دوم توصیه میشه ؟
به چه نکاتی باید توجه کرد موقع خرید و اون هاردی که طرف میگه هنوز از گارانتیش مونده میشه از گارانتیش استفاده کرد ؟
---------
یه سوال دیگه ایا اختلاف خاصی بین برندها وجود داره ؟مثلا وسترن با سیگیت و توشیبا چون من دیدم بین اینا با ظرفیت و شرایط یکسان وسترن از همه گرونتر و توشیبا از همه ارزانتر بود میخواستم ببینم این اختلاف قیمت ناشی از چی هست ؟
پورت usb فقط ظاهری ؟چون وصل کنم بیاد بالا یعنی usb سالمه دیگه ؟نگاه کن ظاهرش سالم باشه پورت usb اش سالم باشه
بعد مهلت ازش بگیر بیار خونه یا با hd tune pro یا با hdd scan تست کن مشکلنداشته باشه بدسکتور نداشته باشه.اگه این مشکلات رو نداشت،هارد مشکل دیگه ای نداره.
گارانتی داشته باشه میشه استفاده کرد ،ولی هارد سالم بگیر،تست شده.ممکنه مشکل داشته باشه ببری گارانتی،بگه این مشکل شامل گارانتی نمیشه.
بخاطر داشتن گارانتی از خیر تست نگذر.حتما تست کن و حتما مهلت تست بگیر
تو سایتها کلاهبرداری به اشکال مختلف زیاد شده تو همین یکی دو هفته چند تا تو پرشین تولز و لیون اتفاق افتاده.
چک کردن نرم افزاریش کاری نداره.مشخصه که با علامت احتیاط زرد و اگه اوضاع خراب باشه قرمز نشون میده.اگه چیزی که جلوش این علایم رو زد ندونستی چیه،یه عکس بزار اینجا بپرس کمکت میکنن.پورت usb فقط ظاهری ؟چون وصل کنم بیاد بالا یعنی usb سالمه دیگه ؟
مشکلات هارد مثل بدسکتوری رو تو اون نرم افزارها نشون میده ؟
واینکه اصن ببرم گارنتی برام این چیزارو چک میکنه یا نه انجام نمیدن ؟
سلام
دوستان با توجه به شرایط بازار و قیمت هارد که به شدت بالا رفته خرید هارد اکسترنال دست دوم توصیه میشه ؟
به چه نکاتی باید توجه کرد موقع خرید و اون هاردی که طرف میگه هنوز از گارانتیش مونده میشه از گارانتیش استفاده کرد ؟
---------
یه سوال دیگه ایا اختلاف خاصی بین برندها وجود داره ؟مثلا وسترن با سیگیت و توشیبا چون من دیدم بین اینا با ظرفیت و شرایط یکسان وسترن از همه گرونتر و توشیبا از همه ارزانتر بود میخواستم ببینم این اختلاف قیمت ناشی از چی هست ؟
سلام بچه ها من سیستم جمع کردم،حالا مشخصاتشو میگم یه نظر بدید،البته صندلی و مانیتور قبلاً گرفته بودم
Monitor:Asus xg258q
Chairxracer tank series
Motherboard:MSI z270 gaming pro
Graphic card: MSI 1060 6GB Gaming X
CPU: Intel core i7 7700k
Ram:Corsiar 16GB SL15
HDD: Western digital 1TB
Power: Gigabyte 570
Mouse: Logitech G pro
Keyboard:Green
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام، یه سیستم حدود 5-6 تومن که بیشتر برای رندرینگ مناسب باشه بی زحمت معرفی کنید. البته میدونم برا رندرینگ انقدر کمه ولی کمینه اش رو لطفا بگید![]()
Intel Core i3 8100 CPUقطعات از نظر سازگاری مشکلی ندارن، اگه مشکلی هست در اسمبل یا ایراد یکی از قطعات هست.
جای رم رو عوض کنید و مطمئن بشید پردازنده درست نصب شده.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk