U n i t e d
کاربر سایت
سلام.یه لپتاپ مناسب تو این اوضاع با قیمت نهایتا ۵ تومن معرفی کنید.اونقدر گزینه هست که گیج شدم :/ بیشتر برای برنامه نویسی و شبیه سازی مدار و... نیاز دارم.
ممنون برای راهنمایی خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که cpu و مادربردی که پیشنهاد کردید چقدر برای نسل بعد میتونه کارایی و کشش داشته باشه و اگه مثلا من ۳-۴ سال دیگه بخوام کارت گرافیک عوض کنم و یه چیز بروز تر بگیرم، احتمال اینکه لازم شه cpu و مادربرد هم تغییر بدم چقدره که گرافیکم گلوگاه نشه. یا حداقل خیلی نشهمدل نام قطعه
Intel Core i3 8100 CPU
GIGABYTE Z370 HD3P MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 2800MHz -16GB RAM
GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming WF2X OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
GREEN Z+ Grand Case
جمع کل (تومان) 8570
قیمت گذاری برای این کارت سخته، ولی 1800 تا 2 تومن مناسبه.
سلام.یه لپتاپ مناسب تو این اوضاع با قیمت نهایتا ۵ تومن معرفی کنید.اونقدر گزینه هست که گیج شدم :/ بیشتر برای برنامه نویسی و شبیه سازی مدار و... نیاز دارم.
ممنون برای راهنمایی خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که cpu و مادربردی که پیشنهاد کردید چقدر برای نسل بعد میتونه کارایی و کشش داشته باشه و اگه مثلا من ۳-۴ سال دیگه بخوام کارت گرافیک عوض کنم و یه چیز بروز تر بگیرم، احتمال اینکه لازم شه cpu و مادربرد هم تغییر بدم چقدره که گرافیکم گلوگاه نشه. یا حداقل خیلی نشه![]()
خیر، در مورد پی سی که همچین امکانی وجود نداره، اما لپتاپ فرق داره و دیگه داستان سوکت مطرح نیست.آیا پردازنده نسل هشت اینتل رو میشه روی مادربرد نسل هفت استفاده کرد؟ در مورد لپ تاپ چطور؟ آیا شرکتای سازنده میتونن پردازنده نسل هشت رو روی چیپست نسل هفت سوار کنند؟
حقیقتش من لپتاپ ideapad 520 k رو نشون کردم برای خرید ولی نمیدونم چیپستش چی هست. هرچی هم سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد. این لپتاپ کانفیگای مختلف داره رو بعضیاش پردازنده نسل هفت گزاشتن رو بعضیاش نسل هشت. میخوام بدونم مدلی که پردازنده نسل هشت داره، بردش هم واقعاً نسل هشته یا نه.خیر، در مورد پی سی که همچین امکانی وجود نداره، اما لپتاپ فرق داره و دیگه داستان سوکت مطرح نیست.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
حقیقتش من لپتاپ ideapad 520 k رو نشون کردم برای خرید ولی نمیدونم چیپستش چی هست. هرچی هم سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد. این لپتاپ کانفیگای مختلف داره رو بعضیاش پردازنده نسل هفت گزاشتن رو بعضیاش نسل هشت. میخوام بدونم مدلی که پردازنده نسل هشت داره، بردش هم واقعاً نسل هشته یا نه.
نگرانیم از نظر راندمانش بود، اینکه آیا از تمام پتانسیل اون پردازنده استفاده میکنه یا نه. که میگید مشکلی نداره.دوست عزیز شما اگه مطمئن بشی که چیپ ستش چیه چه کمکی بهت خواهد کرد در آینده؟
نگرانیم از نظر راندمانش بود، اینکه آیا از تمام پتانسیل اون پردازنده استفاده میکنه یا نه. که میگید مشکلی نداره.
با سلام میخوام pc به رفیقم بفروشم در مورد قیمت گذاریش یه مقدار گیج شدم
چقدر ازش بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب
i5 6400
maximus viii gene
Wd black 1 t
Coolermaster g750m
gtx 1060 6 gig galax
crucial ballistix sport red 8 gig 2400