مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان .
میشه یک نفر به من لطف کنه بگه که مادربردی که میخوام بردارم خوب هست یا نه .
SLI ساپورت میکنه یا نه ؟
راستی این رم رو هم بهم بگید خوبه یا نه ؟
یه پاور با قیمت به من معرفی کنید
با تشکر
راستی سیستمم رو بالا گفتم:cheesygri

Asus p5k کراس فایر ساپورت میکنه ؟ اگر نه توی Asus چه مادربورد اینتل ساپورتی CF داره ؟
cf ، p5k ساپورت هستش در حالت 4*16 .

1637_l.jpg

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=2

سلام دوستان .
میشه یک نفر به من لطف کنه بگه که مادربردی که میخوام بردارم خوب هست یا نه .
SLI ساپورت میکنه یا نه ؟
راستی این رم رو هم بهم بگید خوبه یا نه ؟
یه پاور با قیمت به من معرفی کنید
با تشکر
راستی سیستمم رو بالا گفتم
اون بالا که چیزی نیست.
بگو سیستمت چی بود ؟

Moder Board : Gigabyte GA-P35-DS3R >> 182.000 Toman
VGA : Zotac 9600 GT AMP >> 220.000 Toman
CPU : Intel Q6600 2.4 >> 215.000 Toman
Ram : OCZ 4 Gig Gold Dual Chanel Bus : 800 >> 124.000 Toman
شرمنده ببخشید.:blushing:
برای هارد هم میتونم 80 تومان خرج کنم
راستی با توجه به مادر برد اگر بجای 2 تا 2 گیگ برای رم ، از 4 یا 1 گیگ استفاده کنم بهتر نیست ؟؟
با تشکر از راهنماییتون
راستی پاور رو هم بهم بگید که چی بگیرم . قیمتشم بگید.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
به نظر من یه 5تومن 10تومن بزار روش برو یه Western Digital 500GB 16MB Buffer بگیر.
راستی با توجه به مادر برد اگر بجای 2 تا 2 گیگ برای رم ، از 4 یا 1 گیگ استفاده کنم بهتر نیست ؟؟
راستش شاید یه خورده بهتر بشه ولی به نظر من این کارو نکن.پس فردا میخوای کامپیوترتو ارتقا بدی میای یه رم دیگه بزاری روش مجبور میشی قبلیشو بندازی دور.
بودجه چقدر؟؟؟
ببخشید متوجه نشدم ؟
یعنی چی 4*16 ؟ اگر منظورتون درگاه هاست که یکی 16x و یکی 4x که یک سوال برای من پیش میاد تونم اینه که توی مادر بورد های دیگه این حالت چجوریه ؟

ببین توی حالت فول Cross Fire و SLI هردوتا اسلات روی 16X کار میکنن یا به عبارتی میشه 16*16 که ماله مادربردهای 200 تومن به بالا هست.حالا هر مادربردی با توجه به چیپستش یه جور Cross Fire یا SLI رو ساپرت میکنه که میتونه 8*8 باشه میتونه 16*16 باشه یا میتونه مثل همین P5k 16*4 باشه.
وقتی هم که میگیم 16*4 یعنی یه اسلات روی 16x کار میکنه ( حالت فول ) و اون یکی روی 4x.

خرید مادربورد

سلام
من یه main برای amd می خوام که ram Dual ddr2 800 و ddr3 رو و Serial ATA و am2+ ساپورت کنه قیمتش هم حدود 140-160 تومن باشه و جدید باشه (2007 به بعد...). یه گارانتی خوب و معتبر هم داشته باشه مثل آواژنگ giga (البته چون من قبلا با این گارانتی کار کردم و سریع مشکلم رو حل کرده ازش اسم بردم ). لطفا اگه کسی همچین مادربوردی خودش داره و باهاش کار می کنه و ازش راضی هست بگه چون پیدا کردن یه main با یه سرچ راحته ولی مهم اینه که امتحانش رو پس داده باشه! لطفا ram و کارت گرافیکی(ترجیحا gforce) رو که باهاش سازگار هست(یا مال خودتون رو) رو هم بگید.
لطفا قیمت و گارانتی و اینکه کجا می تونم پیداش کنم رو هم بگید. مرسی

سلام
من یه main برای amd می خوام که ram Dual ddr2 800 و ddr3 رو و Serial ATA و am2+ ساپورت کنه قیمتش هم حدود 140-160 تومن باشه و جدید باشه (2007 به بعد...). یه گارانتی خوب و معتبر هم داشته باشه مثل آواژنگ giga (البته چون من قبلا با این گارانتی کار کردم و سریع مشکلم رو حل کرده ازش اسم بردم ). لطفا اگه کسی همچین مادربوردی خودش داره و باهاش کار می کنه و ازش راضی هست بگه چون پیدا کردن یه main با یه سرچ راحته ولی مهم اینه که امتحانش رو پس داده باشه! لطفا ram و کارت گرافیکی(ترجیحا gforce) رو که باهاش سازگار هست(یا مال خودتون رو) رو هم بگید.
لطفا قیمت و گارانتی و اینکه کجا می تونم پیداش کنم رو هم بگید. مرسی
توی 140-160 تومن فکر نکنم مادربرد DDR3 Support باشه.
اصلا DDR3 واسه چی میخوای؟؟؟از من میشنوی از خیرش بگزر.فرق چندانی با DDR2 نداره.
باتوجه به سیستمی که در بالا بهش اشاره کردم یه پاور تا قیمت 60 تومان میخوام .
خوب میتونی یه Green 530AB بگیری که قیمتش 50-55 تومنه. اینم لینکش:http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530AB
راستی هارد hitachi sata II 320 خوبه ؟
به نظر من اگه میتونی حتی المقدور WesternDigital بگیر ولی واسه خاطر 15-20 تومن ارزش نداره آدم به جای 500 بره 320 گیگ بگیره.

آخرین ویرایش:
Moder Board : Gigabyte GA-P35-DS3R >> 182.000 Toman
VGA : Zotac 9600 GT AMP >> 220.000 Toman
CPU : Intel Q6600 2.4 >> 215.000 Toman
Ram : OCZ 4 Gig Gold Dual Chanel Bus : 800 >> 124.000 Toman
شرمنده ببخشید.:blushing:
با تشکر از راهنماییتون
مین بورد رو Asus P5k-C بگیر(150 تومن)
کارت گرافیک رو ATI 4850 بگیر(240 )
رم و Cpu هم خوبه نیازی به تعویض نیست. در ضمن تو 4 تا 1 گیگابایتی فرقی با 2 تا 2 گیگابایتی نداره. فقط اسلات هات پر میشه که شاید بعدا بخوای 4 گیگ رم دیگه کنارش بندازی.از بابت دو کاماله بودن هم خیالت راحت..
به هر حال سیستم خوبیه.
از برند های کارت گرافیک هم میتونی Asus رو در نظر داشته باشی...

ببخشیداا ولی سه تا سوال دارم :blushing:
1 . سیستمی که می خوام بگیرم خوبه ؟؟ ( بالا مشخصاتشو گفتم )
آخه کارم فقط بازی کردنه راستشو بخواید می خوام بترکونم :cheesygri
2 . پاور چند وات بگیرم عالی میشه ؟؟؟
پاور مناسب با سیستمو از کجا تشخیص بدم ؟( میزان وات مصرفی ) ؟
با تشکر

ببخشیداا ولی سه تا سوال دارم
آخه کارم فقط بازی کردنه راستشو بخواید می خوام بترکونم
با تشکر
ببین بزار بی رودروایستی بهت بگم.سیستمی که بستی توی همه چی قویه بجز بازی.شما اومدی داری 180 تومن پول مادربرد میدی و 140 تومن پول رم و 210 تومن پول CPU میدی اونوقت کارت گرافیکتو داری 9600GT میگیری؟؟؟کسی که نصف این سیستم شما رو میگیره میره این کارتو میگیره.به نظر من یه کمی صبر کن این ATI Radeon 4850HD بیاد که حتی از 9800GTX هم قویتره.

پاور هم همونی که بهت گفتم کافیه

قسمت اصلی پاور به کارت گرافیک بستگی داره و باید ببینی کارت گرافیکت حداقل چند وات نیاز داره.
کارت گرافیک رو ATI 4850 بگیر(240 )

مگه اومده؟؟؟جون من 240 تومن؟؟؟

ببین بزار بی رودروایستی بهت بگم.سیستمی که بستی توی همه چی قویه بجز بازی.شما اومدی داری 180 تومن پول مادربرد میدی و 140 تومن پول رم و 210 تومن پول CPU میدی اونوقت کارت گرافیکتو داری 9600GT میگیری؟؟؟کسی که نصف این سیستم شما رو میگیره میره این کارتو میگیره.به نظر من یه کمی صبر کن این ATI Radeon 4850HD بیاد که حتی از 9800GTX هم قویتره.

پاور هم همونی که بهت گفتم کافیه

قسمت اصلی پاور به کارت گرافیک بستگی داره و باید ببینی کارت گرافیکت حداقل چند وات نیاز داره.

مگه اومده؟؟؟جون من 240 تومن؟؟؟
اومدنش که اومده...
شنبه اطلاعات بیشتری میزارم...

ببخشیداا ولی سه تا سوال دارم :blushing:
آخه کارم فقط بازی کردنه راستشو بخواید می خوام بترکونم :cheesygri
با تشکر
سیستم رو که تو پست بالا گفتم چه تغییری توش بدی.
پاور رو برای تو یک 580 وات گرین یا 630 وات خوبه و میتونی اورکلاک رو با خیال راحت انجام بدی.
بستگی به مصرف سیستم داره در کل باید میزان مصرف هر قطعه رو بدونی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or